- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
megi przyniósł mi listonosz do domu.
A dawno zmawiałaś?
Bo ja tak ok 3 czekałam więc na pewno jeszcze do Ciebie przyjdzie.
Ale kurcze jest na prawdę fajna, a oprócz tego jest jeszcze książeczka z rabatami na produkty FP do zrealizowania w wybranych sklepach.
Dzięki temu dowiedziałam się mamy w Sosnowcu i Katowicach super, ogromne sklepy ze wszystkim dla dzieci FIDO czy jakoś tak
Dziś na 14 wizyta, ciekawe ile przyjdzie mi tym razem odsiedzieć
U nas pochmurno, jak na razie to jest to ta brzydsza jesień :/
Czekam na tą piękną, złotą polską
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
daj znac jak malutka po wizycie , ja tym razem jestem 1 mam na godz 14
to juz bedzie twoja ostatnia nie ??
ja nie wiem czy wychodzic , wczoraj mi cyce zmarzly
mama mi kupila staniki na cycki bo urosly mi juz oczywiscie , ja nie wzielam wiekszych , bo po co mialam byc na chwile jak zawsze
moze dam mu 2 sniadanie i na chwile do parku podejdziemy niech pobiega, szybciej pada wtedy
milego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No powiem szczerze że chciałabym jeszcze się umówić na wizytę może za 2 tygodnie a jak wytrzymam to i za 3 po w sumie jeszcze mi 4 zostały i bez wizyty to tak jakoś dziwnie
Ja po domu tylko sportowe staniki a na wyjścia mam jeden super z triumpha minimajzer co trzyma wszystko w kupie
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Za tydzień mam kontrolę tego ciśnienia
GBS okej
Jej córcia co prawda żyje ale nie ma jelita grubego i przejęła po mamie cukrzycę i te problemy z tarczycą też Straszne, na szczęście szybko mnie dziś zawołała do gabinetu.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
o to moze za tydzien podgladniesz jeszcze ja
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi jeśli za tydzień planuje ostatnią wizytę to pewnie podejrzymy młodą, ale jeśli zaleci jeszcze wizytę w kolejnym terminie to pewnie skupi się tylko na ciśnieniu.
A Ty jak się czujesz megi?
Jutro T ma wolne i jedziemy do MOPSu, a teściowie przyjeżdżają po Paulinkę i zabierają ją do siebie.
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
To mówisz ze cię babwczka wystraszyła
U nas jako taki mnie i męża gardło boli jeszcze i ciagamy nosem, ale jakoś funkcjonujemy
Młody antybiotyk ma smaczny to go chętnie wciaga i na szczeście już kaszle tylko po wstaniu. Na katar inhalacje i na nocna grzejnik kłade tetrówkę popryskana Amolem to tez lżej mu sie oddycha.
Na poprawę samopoczucia zakupiłam sobie dziś śniegowce z membrana na zimowe zabawy na śniegu z dzieckiem
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiesz, nastraszyła mnie troszkę ta babka to prawda, ale od razu pomyślałam o Agi. Jak dobrze, że one miały super opiekę i tak dobrze się wszystko skończyło. Majeczka okaz zdrowia i nawet nie znać że wcześniaczek
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu tak strasznie się cieszę , ze wszystko dobrze na wizycie Maleńka to już spora dziewczynka , pięknie Trzymam kciuki za ciśnienie
A ułożona dalej prawidłowo ?
A ta kobieta co opowiadała Ci o swojej córce , to całkiem niepoważna ! Jak można kobiecie ciężarnej opowiadać takie rzeczy ? Mnie jak ktoś zaczepiał i wypytywał , to jak już coś mówiłam , to zawsze tak optymistycznie .Ze trzeba myśleć dobrze , nie poddawać się i będzie dobrze . A nie jakieś horrory !
Ale swoją drogą ja miałam sporo szczęścia i moje Małe też , zwłaszcza Majeczka . Ta 3 ciąża była koszmarek i walką o życie i zdrowie Majeczki , a przy okazji moje .
Ja nawet nie do końca mówiłam o tym co mi lekarze mówili , bo to było zbyt drastyczne .
Ale widzicie wszystko zakończyło się superowo . Mam zdrowe silne dziewczynki a reszta pozostanie tylko wspomnieniem .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylka dobrze , ze Kuba antybiotyk bez problemu wypija Oby na kolejnej wizycie wszystko było ok . A kiedy idziecie ?
Wy z Mężem pewnie dłużej będziecie się męczyć , dzieciaki to mają jakąś moc i szybciej dochodzą do siebie .
U Nas oddychanie ułatwiał nawilżacz z olejkami jak zawsze . Codziennie włączam jak Majeczka idzie na drzemkę .
Moje dziewczynki skończyły antybiotyk Mam nadzieję , ze zimę przetrwamy bez powtórek choroby !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U Nas wczoraj taki piękny i słoneczny dzionek był , ze aż sobie pospacerowałyśmy . Zobaczymy jak dziś będzie
Majeczka pięknie się już przekręca z plecków na brzuszek Kolejny etap osiągnięty .
Dobra znikam , bo się niecierpliwi ...
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi jakie one kochane i widac ze ami uwielbia Majcie mam nadzieje ze tymcio tak bedzie kochal dzidziola
Agus czuje sie o niebooo lepiej nudnosci minely , mam rano jak nie zjem i wieczorem jak nie zjem , juz nie spie na stojaco , ale mam czasami bole dolem i skurcze... i glowa mnei czasami boli , ale nic nie lykam
dzis uzeranie sie z Mopsem heh , jak powie ze mam z ZUSu dac zasiwadczenie o skladkach zatluke ja...
Sylwia zdrowka dla was .. tfu tfu my sie z mlodym trzymamy , ale nawet mama mowi ze wrocimy tam to sie zacznie .. boy nie
milego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi zdjęcia cudne Śliczne te Twoje księżniczki i aż miło popatrzeć
Super, że mieliście dobrą pogodę, u nas było ciepło w miarę ale pochmurno
megi to dobrze że masz lepsze samopoczucie
U nas od rana zaś chłopki do telefonu przyjechali ale już poszli.
Na szczęście T jest w domu to się nimi zajmował
Uciekam bo zaraz teściowie przyjadą po młodą a my lecimy na urzędy
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Do lekarza idziemy w nastepnym tyg jak skończy siecały antybiotyk.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi,Twoje królewny cudo I jakie uśmiechnięte Ja nie mam szans,żeby zrobić takie foty. Hania za nic w świecie nie spojrzy się w stronę aparatu,no a jeżeli jakimś cudem się uda(zazwyczaj muszę zrobić z siebie wariatkę bądź też skusić ją jakąś czekoladą czy czymś)to jest strasznie poważna Nie wspominając już o tym,że aktualnie(od sierpnia)brak aparatu
Dowód na Hani "uśmiech" poniżej Fota z telefonu sprzed kilku dni,więc jakość średnia,ale ten grymas...
Agusia,spora Malutka Ale też może być spory błąd,wiadomo jak to jest z tym sprzętem. najlepszy lekarz się myli. Najważniejsze,że księżniczka jest zdrowa Tylko kurcze to Twoje ciśnienie...
Sylka,dobrze,że całą Wasza trójeczka czuje się lepiej
U nas spokój jak na razie
Tylko mi dzisiaj głowa pęka Normalnie pawia zaraz puszczę z tego bólu Dobrze,ze mąż odbierze Michałka,bo bym chyba zeszła w tym autobusie. Ja się dotknąć nie mogę do skroni,głowy skręcić czy opuścić,a co dopiero jechać takim rzęchem,co to buja na prawo i lewo
Miłego dnia!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy składać wniosek o rodzinne dopiero w listopadzie ja już się małą urodzi.
Gosia Hania jest śliczna nawet z takim grymasem
Dziewczyny a powiedzcie mi czy tak kasa z zasiłku z MOPS jest opodatkowana czy nie?
Babka z US zadała mi takie pytanie a mnie wryło, to chyba ona powinna wiedzieć.
Bo mnie się wydaje że nie, gdyż nie dostałam z MOPSu żadnego pita. Skutkiem czego mój dochód za 2012 rok jest zerowy.