BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 3 miesiąc temu #753326 przez Agusiak
dzięki kochane za opinie :)
Myślałam też nad tym albo pocztowym ale wszystko fajnie na papierze a jak w realu?
www.darmowe-konto.dlamnie.com/konto_internetowe_mBank.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #753337 przez sylka
bzwbk mam moja mama i jej je obsługuje to wydaje mi sie ok.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #753340 przez Agusiak
tylko chyba troszkę lipa z bankomatami :/

zamówiłam przed chwilą dla Linki i będzie leżeć, to potem dostanie od siostrzyczki :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #753358 przez kasiorek0310
Agusiak sorki że sie wtrące ale za mbank moge polecić mama u nich konto tylko z ta opcja za 250zl musze zrobić płatności karta i mam wszystko za free prowadzenie przelewy i wypłate ze wszystkich bankomatów przy twojej opcji tylko wybrane bankomaty masz ale jesli masz do nich dostep to pewno ze sie oplaca

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #753374 przez sylka
Agusiak w każdym pko wypłacisz i chyba tez w euronet sieci (ale na 100% nie jestem pewna)jesli chodzi o bzwbk.

Domek fajny Linka sie ucieszy :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #753411 przez megi23
ja mam w 2 bankach konto ing i pbs w pbs musialam bo mi tylko tam kredyt chcieli dac z moja wysoka pensja wtedy na lsub bralam hehe i juz zostalo i tam ida pieniadze a ing to do allegro mi pasuje i S mi kase tam wplaca bo tez ma w ing

hehe Linka bardziej sie z domku niz z siostry bedzie cieszyc :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #753685 przez Agusiak
dobry wieczór :)

dzięki za Wasze opinie o kontach :kiss:

megi no troszkę o to chodzi żeby się Linka domkiem zajęła, hehehe :P
Ale cieszę się że Wam się podoba :lol:

Siostra dziś nas odwiedziła i cały czas zajmowała się Paulinką, a w zasadzie to młoda nie odstępowała jej na krok :)

Miłego wieczorku :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #753963 przez agi-p
Dzień dobry :)

Agusiu super ten domek :) Linka będzie zachwycona i pochłonie ją zabawa bez reszty :)
Ty dzięki temu chociaż na początku będziesz miała przy niej mniej roboty :) :P

Co do banku to ja mam konto w pko i credit agricole . Ale jak szukasz bezpłatnych to te odpadają niestety .

Wczoraj wzięłam się za sprzątanie , potem na zakupy się wybrałyśmy i na spacerki . Niby słonko pięknie świeciło , ale jednak mróz już wyczuwalny był .

Dziś jakoś surowiej mi się wydaje . Zobaczymy czy uda się wyjść na spacer .
Ale tak czy siak , z domu wybywamy , bo w gości do znajomych jedziemy :)
Ostatnimi czasy to wiecznie wszyscy do nas przyjeżdżają , wiec miła odmiana będzie :)

Miłej sobotki :)

11 lata 3 miesiąc temu #753964 przez megi23
hellow weekendowo :)

u mnei pada z przerwami , na szczescie mam sile siedziec i nie czuje sie jakbym litr wodki wypila :silly: , niestety leje u nas wiec nie wiem czy wyjdziemy :dry:
milej soboty

aaaa moja mama dzwnonila niedawno do S , zbudzila go :silly: i przyjedzie z moja Andzia po mnie :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #754001 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi super, że idziecie do znajomych i udanej wizyty :)
Ja ostatnio to wolę iść do kogoś, bo szczerze mówiąc zwyczajnie nie chce mi się ani ekstra sprzątać ani też nic szykować :blush: :P

megi a to już dziś wracacie do domku?

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję, ale zdecydowałam się jednak na ten mBank, tyle że założę konto już po narodzinach małej.

Miłego dnia :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #754109 przez megi23
ta 12 dopiero :P oj ja bym dzis chciala no ale wizyta i do pracy i do Mopsu wrrr moze zleci :silly:
Rtmcio spiocha mnei dalej ta cycka boli :( i glowa dzis dla odmiany peka mi , schylac sie nie moge nawet :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #754147 przez sylka
Mi dziś dzien mija szybko i pracowicie. Nastawiłam kilka pran, wyszorowałoam balkon i zorbiłam tam porzadek, umyłam okna balkonowe, obiad.
Jesteśmy dziś sami maż pojechał działać na budowie.

Głowa mi pęka od kataru :(

Aguś mam nadziej e, że konto faktycznie okaze sie bezpłatne.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #754226 przez Gosia_Krupa
Hej dziewczynki!

Ja dzień zaczęłam ciulowo :( Kolejny zgrzyt na linii ja - teściowa+szwagierka :dry:

Mąż przyniósł pracę do domu,więc żeby dać mu trochę czasu zabrałam dzieci na spacer. Michał ma przynieść na poniedziałek do przedszkola kasztany,żołędzie,jarzębinę,kolorowe liście... Więc wybraliśmy się na wyprawę w poszukiwaniu kasztanów. Była to prawdziwa wyprawa,ponieważ we wsi kasztany nie leżą długo. Ludziska co chwilę zbierają(a potem sprzedają). Żołędzie w tym roku beznadziejne :( Liście postrzępione(przez sierpniowy wielki grad) i na prawdę ciężko znaleźć ładne liście,a w dodatku kolorowe. Ale coś tam znaleźliśmy. A żeby mieć choć parę kasztanów poszliśmy na stację(w jedną stronę jest coś ok. 1,5km może trochę więcej). Przypomniało mi się,że tam rosną kasztanowce,a że to kawałek od wsi to nikt ich nie wyzbierał. Chyba się pomyliłam,ale znaleźliśmy trochę. Rzekłabym akurat :)

Jak mi dzieci pięknie spać nie pójdą to ja już nic nie rozumiem. Hania oczywiście nie spała. Miała akurat się położyć,ale strasznie jej się to nie podobało,więc ją zabrałam,żeby mąż miał trochę ciszy. Wczoraj kupiliśmy sobie chipsy z nadzieją,że obejrzymy jakiś film,a tymczasem razem padliśmy przed 22. Chipsy zjedliśmy w dzień,a filmu nie obejrzeliśmy :( Więc może dzisiaj się uda :)

Mężuś zrobił też sernik na zimno - pycha :P Michu już drugi kawałek wciągnął :)

Sylka,dołączam do Ciebie :( Też mam katar :( I głowa też mnie boli :(

Dzieci na szczęście zdrowe :) i mąż też :) Tylko kisiel na czarną godzinę się skończył :( Na szczęście jest trochę soku malinowego własnej roboty,mąka ziemniaczana jest,więc jakby przyszedł ból gardła to jest jak zadziałać :)

No nic tam,zmykam szykować Łobuzy do kąpania i spania! Spokojnej nocy!

11 lata 3 miesiąc temu #754259 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Sylka mój tata jedno z kont ma okazuje się w mBank i faktycznie jest darmowe i są zadowoleni. Jak czytam fora to też zdecydowana większość poleca to konto więc liczę że także będę zadowolona :)

Gosia masz super teścia :lol:

A my dziś zrobiliśmy duszonki i rodzice zaprosili moich teściów więc fajnie sobie posiedzieliśmy i pojedliśmy :laugh:
A jutro z rana jedziemy na działeczkę gdzie czekają na nas moi dziadkowie :kiss: :laugh:

Słuchajcie mam pytanko bo wcześniej nie miałam szans na oznaki porodu bo od razu mnie pocięli. Ale dziś cały dzień bolą mnie plecy i jednocześnie podbrzusze jak na okres. Przyjemne to nie jest :dry: Wzięłam już kilka razy no spę i działa na początku a potem zaś.
Czy to jest normalne,tak teraz będzie i nic specjalnie to nie oznacza czy wręcz przeciwnie?
I robi mi się twardy brzuch u góry, ale nie wiem czy to te jakieś napinania czy po prostu mała się tak wypina bo w sumie wygląda to tak samo :dry:

miłego wieczorku :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #754370 przez megi23
hej laski mnie dzis lgowa przestala bole w koncu moge funkcjonowac i dobrze bo cieplo ma byc wiec spacer z malym do parku mam w planie :0

Agus napinanie to normalne to sie jakos nazywa o wiem skurcze Braxtona-Hicksa, i to norm cos takiego znalazlam fajnamama.pl/twardy-brzuch-w-ciazy/

milego dnia laski :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka