- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Właśnie odebrałam paczkę z apteki i jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest, super zapakowane, kurier rano dzwonił o której będzie i tak był, w gratisie dostałam jakąś próbkę i łańcuszek do smoczka a wszystko taniej niż u nas w tzn tanich aptekach
Tylko czekałam równy tydzień od zamówienia ale pisało o tym na ich stronie, więc byłam uprzedzona
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
osłonki na cycuchy
wkładki laktacyjne
majciochy jednorazowe
duże waciki
witaminy
espumisan
purelan na sutki
sól fizjologiczną
i emolient do kąpieli
to chyba wsio
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A bidon kupiłam w Tesco
Tantum tez używałam i widze że zakupy pełna para
Ja dzis w Biedronce kupiłam sobie książkę za 9,99 i dla relaksu wieczorami poczytam
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochane jak się okaże że to trzeba wyciąć to raczej przed porodem bo z tym to ani się ogolić ani nic. A to bez żadnego znieczulenia jest, raz ciach i po bólu więc żadnej ingerencji nie ma
Ale zobaczymy co ginka powie.
Kurcze dzień wcześniej pod prysznicem nic a na następny dzień już dzyndzel
Sylka jaką książkę kupiłaś?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi przeczytałam na kwietniówkach Twój post i to straszne to co przeszłaś z Tymciem ale powiem Ci że dziwna sprawa bo u nas na pewno nie podają witaminy K zaraz po porodzie a dopiero w którejś tam dobie, już nie pamiętam w której.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hanuśka dostała wit K w pierwszej dobie. Ja nie wiem o co dokładnie chodzi z tą witaminą K. Kiedyś oglądałam jakiś reportaż na ten temat,ale już nie pamiętam o czym tam mówili,a jeżeli nie pamiętam to nic mną nie wstrząsnęło. Zapewne uznałam(oglądając go),że wszystko było u nas jak należy.
Mówiłam,że niedługo i przeziębienie przyjdzie do nas. Michu wlazł nam do łóżka rano po 5 z stanem podgorączkowym. Temperatura nie przekroczyła 38st. Podałam mu mimo wszystko Ibufen,bo mówił,że go też głowa trochę boli. Do teraz jest spokój i chyba raczej to tyle by było jeżeli chodzi o chorobę. W każdym razie do przedszkola nie poszedł.
A dzięki temu,że został w domu zobaczył się z dziadkami,bo przyjechali moi rodzice na kawę i ciasto(sami przywieźli).
Tym też sposobem ubranka,które ostatnio kupiłam Hani telefonicznie dotarły do nas I są super Bardzo dużo takich w idealnym stanie. I mamy 11 kurtkę Od tej kobitki mogę kupować w ciemno,wiem że mi szajsu nie wciśnie(przynajmniej jeszcze się to nie zdarzyło).
Zmykam na jakiś seansik z mężem Dobrej nocy!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas stanęły dziś dwie szafy, więc zostało jeszcze tylko biurko i półka nad tv
Mam nadzieję że w niedzielę już zakończymy temat bo jutro nie damy rady.
Jak T wróci z pracy to jedziemy do Asi zobaczyć jej Paulinkę, a że nie mamy z kim naszej zostawić to zabieramy ją ze sobą. Ciekawe jak zareaguje na takiego niemowlaka bo do tej pory miała do czynienia ze starszymi dziećmi, równolatkami lub nie wiele młodszymi. Mam tylko nadzieję że nie będzie marudzić np o smoka jak zobaczy że tamta ma bo ostatnio ma taki etap że jak coś gdzieś zobaczy to zaraz też chce
Ale pięknie dziś meble z T skręcała i nawet dwa gwoździe przybiła
Ależ miała radochę
Miłego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu najważniejsze , że dziadostwo samo się oderwało i masz problem z głowy
Świetnie , że meble prawie poskręcane Ze wszystkim pięknie się wyrabiacie i teraz już tylko odpoczywaj w miarę jak Pauliś pozwoli
Udanych odwiedzin u Asi
Gosiu i jak Michałek się czuje ? Teraz tyle tych wirusów , że dobrze ze tak szybko zareagowałaś
I jak miło , że rodzice Was odwiedzili
Super , ze z ciuszków jesteś zadowolona Ja kupiłam na all kurtkę dla Ami i mam nadzieję , ze dobra będzie . Muszę i tak jeszcze 1 upolować na zmianę i kombinezon .
Megi ale Cię Tymcio przestraszył Ty juz o najgorszym myślałaś , a tu mały wypadeczek Tymek miał
Sylka ja to nie pamiętam kiedy książkę przeczytałam , tzn w ciaży czytałam jak u Mamci siedziałam . Teraz szans nie mam przy moich Małych .
A co do szczepień , to wit K wszystkie moje Małe obowiązkowo w szpitalu w zastrzyku dostały . Potem w domku do końca 3 mies też dawałam .
My wczoraj dzień na wysokich obrotach spędziliśmy . o 11 miałam wizytę u okulisty . Na szczęście zmian cukrzycowych nadal nie ma .Ale wizyty już co pół roku konieczne . No i okulary mam nosic . Nie podoba mi się ten pomysł , głównie dlatego , ze to droga zabawa .
Potem byliśmy u mojej Babci na kawie i Mamę porwaliśmy do Nas , bo wcześniej skończyła pracę
Na 17:30 na kontrolę z dziewczynkami ... wszystko jest super . Kamień z serca mi spadł Majce zmiany na oskrzelach się cofnęły , więc jesteśmy uratowane . Małe mają antybiotyk przez pełne 7 dni brać i tyle
No i narożnik i sofę przywieźli i już mamy je poskręcane Jestem zadowolona W czwartek jeszcze zamówiony stolik będzie i jeszcze na dół mebelki muszę wybrać . Mieliśmy w przyszłym roku dołem się zająć , ale Mąż jeszcze w październiku chce tam zrobić generalny remont
Nic uciekam i milego dzionka życzę
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi super że dziewczynki już zdrowe, twarde kobietki
I też już mebelki poskręcane macie, super!! Ja tylko nie lubię tych kartonów po meblach i styropianu i całego tego badziewia.
Wczoraj do późna układałam rzeczy po Lince w szafie i wiecie przeraziłam się ile tego jest. otóż ja i T mamy po jednej szafie z ubraniami a nasz córcia, bo na razie to są wszystkie jej ubranka, zajmuje 2 szafy i 3 szafy- słupki z samymi półkami
Trzeba chyba przystopować z tym kupowaniem szmatek
Aguś bardzo fajnie że mąż zdecydował się dół zrobić. Będziecie mieli pięknie już na święta, kominek itp
A okularki są teraz takie cudne że wiele osób nosi zwykłe szybki byleby brylki mieć ładne
Ja też w sumie noszę, ale głównie jak mam oczy zmęczone. Chciałabym nowe oprawki ale to faktycznie droga zabawa
Miłego dnia