- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Paulinka jednak nie pojechała bo zwyczajnie zaspała
Spała tak słodko, że nie mieliśmy sumienia jej budzić, więc powiedziałam żeby nie czekali bo nawet jak wstanie to jeszcze z godzinkę zejdzie zanim się wyszykujemy, i pojechali sami.
A nawet może i dobrze bo dziś pogoda średnia a tam zawsze nieco ostrzejsze powietrze a przeziębienie nam teraz nie potrzebne.
Czekam aż dziadki pojadą już do kościoła bo mama zajmuje łazienkę i idę się myć a potem śniadanko.
Udanej Niedzieli
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wczoraj tak maly sie chichral na epoce lodowcowej 3 ze nie dalo sie zn im ogladac , nie wyobrazam sobie go w kinie bo by nas wywalili przez jego smiech
my dzis po 7 wstalismy maly meni buziakiem przywital , myslalam fajnei da polezec , a ten od razu koldra ze mnei za reke i wio robic mleko
wiec nakarmilam fasolke i i jego narazie nie wychodze bo zimno , ale dzis mu zaloze chyba buty z Lidla , zobacze jak bedzie, lub dam jeszcze skarpetki by mu nozki nie zmarzly
oj ja uwielbiam jak dzieciaki tak slodko spia , czesto sie budze i patrze jak maly spi
cieplej niedzieli
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ubieram na razie normalnie, jedne skarpetki i spodnie bo potem zimą byłoby ciężko.
A Wy ubieracie już rajstopki pod spodnie?
megi super, że się Tymciomi Epoka lodowcowa podobała
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a te buciki z biedry ocieplane?? on lazi w ecco wiosennych nie sa ocieplane ni nic ..
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rano to co innego bo nawet przymrozki już lubią być więc jasna sprawa.
A te buty z biedronki nie są jakoś specjalnie ocieplane, nie są to buty zimowe ale typowo jesienne, coś jak normalne traperki dla dorosłych, zawsze to cieplejsze niż trampki
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jeszcze nie zakładam rajstop dzieciom ani żadnych dodatkowych skarpet(z resztą to robię tylko przy duużych mrozach i szaleństwie na śniegu). Hania miała ostatnio raz na sobie takie cieńsze pod spodniami,ale tylko dlatego,że to były materiałowe cienkie spodnie,a na dworze było wietrznie i nieciekawie. Myślę jednak,że najwyższa pora wyciągnąć Hani rajstopy i Michowi kalesony.
Jutro Michu ma w przedszkolu zdjęcia. Tym razem zrezygnowaliśmy z koszuli,Michałek wybrał sobie ładny sweterek Taki trochę elegancki,ale jednak codzienny
No,a ja mam wizytę w UP Także jadę rano z chłopakami,a potem śmigam się odhaczyć i wracam autobusem.
Miłego wieczorku!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia współczuję wizyty w UP. A powiedz oni coś tam Ci proponują, jakieś kursy, szkolenia, bądź oferty pracy, czy nic? Bo mnie to nic nie proponowano ale ja byłam nie jako bezrobotna tylko poszukująca pracy no i nie pobierałam zasiłku więc takich to olewają, ale jak już się ma zasiłek to wiem że chcą takiego w miarę możliwości szybko wypchnąć
Ja pochłonęłam kolację i teraz zalegnę przez TV, a potem wanna i łóżko
Miłego wieczorku
Ps. podrzucam koleją fajną ofertę z Lidla
www.lidl.pl/cps/rde/SID-246D41F5-DF9FE77...xsl/oferta.htm?id=84
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no wczoraj u mnei prawie 20 stopni bylo to nie zmarzl w nozki hahaha , widzialam sie z kumpela i jadlam lody Tymcio tez liznal , jak lato byl oto nie chcial a teraz nie dal mi w spokoju zjesc jeszcze sie na piatek umowilam przed wyjazdem na spotkanko
Agus ja chce te kurtke zielona w trojkaty czy co jest i spodnie narciarskie i czapke dla malego , zostawiam kase mamie , bo mnei juz nie bedzie, a nie bede miec jak pojechac ...i ma gryzc i kopac jak cos mowilam niech wezmie na 104 wole wiekszy komplet to na drugi rok bedzie mial i juz mam mlodego na zime ubranego , zostaje kurtka dla S i wsio mamy
w biedronce beda tez fajne rzeczy
gazetki.biedronka.pl/g218,moda_dla_kazde...dla%20ka%C5%BCdego/8
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi ja chciałabym te spodnie narciarskie dla Paulinki w kolorze czarnym i ten kombinezon jednoczęściowy dla małej. A jak myślicie w jaki rozmiar celować żeby był na zimę, 62 czy 68?
Katalog Biedronki na razie mi się ładuje
Ja miałam niezbyt udaną noc. Najpierw zryczałam się jak głupia i tylko Paulinkę na rączkę trzymałam i mówiłam jej że ją kocham jak już spała ze mną. Potem zaczęły mnie biodra nawalać i jakiś ból wszedł w pośladek
Teraz jestem po śniadanku no i już dziś nie mogę się obżerać jak zwykle.
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja z biedry chce spodnie ocieplane bluzk iz dl rekawem i papcie dla mlodego i dla mnei ta czapka co robi sie 3 rzeczy z niej
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi no przy pierwszej cc leżałam 5 dni, tzn wypuszczają w piątej dobie. Paulinkę też we wtorek wyciągali i wypuścili nas w Niedzielę, ale po moich lamentach i szlochach i dzięki pediatrze bo chcieli potrzymać do poniedziałku. W poniedziałek T tylko po wypis podjechał.
Też myślę że 62 będzie w sama raz.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No nic T będzie w sklepie to weźmie gazetkę.
Laski u nas jest tak ciepło, okno w kuchni to tarasowe mamy otwarte na oścież a ptaszki to tak świergolą jak w egzotarium jakimś ( komp nie zna słowa egzotarium i mi podkreśla i zmienia na inne ).
Podobno ma być na prawdę piękny październik
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.