- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Kwietniowe mamusie 2011 come back
Kwietniowe mamusie 2011 come back
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dave,mój w weekend pracował

Pojedziemy do siostrzeńca,bo jutro otwiera kawiarnię

Twoje bąble słodkie,Maja nawet z jęzorkiem. Ty mówisz,że ona nie współpracuje

Kasik,tak jak pisze Dave,zrób to co musisz koniecznie,a z resztą sobie daj spokój.
Widzisz,Alek mógłby z Hanią na spacery chodzić

Baby,a fotki znad morza?
Dave,jeszcze jedno... Podcinałaś Mai włoski? Kurcze,ja bym chciała Hani trochę wyrównać,poza tym te końce to ma takie liche,bo jej się nie wytarły(jedynie te na czubku głowy ma normalne). Ale szkoda mi trochę tych jej loczków,nie wiem czy potem jeszcze będą

Miłego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasik88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Gosiu no pewnie, że by mógł

Co zrobione to zrobione, mężu właśnie wraca

- andzia2490
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- zanim się urodziłeś byłam gotowa za Ciebie umrzeć.

- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Powiem Ci, że tez bym jej chciała to skrócić, szczególnie przy tych upałach, ale tak mi się te loki podobają, że nie potrafię

Kasik - teraz to tylko na balkonie się wyleguj z zimnym napojem w łapce
Andzia - y to masz bieganinę kobietko.
A mi dziciaki szybko padły, normalnie nienormalne i nie wiem czy się z zaległości odkopac czy przed Tv ciapnąc, bo leci film z Vinem Dieselem

Ale chyba film, tylko te reklamy mnie do szału doprowadzają

Maja się dziś tak w basenie wytaplała, że padła jak muszka przy mleku. Opaliło mi ją też ładnie, a smarowałam grubo, tak na biało. Jutro powtórka

- Kasik88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
No balkon do remontu jest, ale może coś z tego wyjdzie

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Michu też miał kręcone włoski,ale jego nie umywały się do Hańkowych świdrów,więc ona ma bardziej te włosy podatne chyba.
Michałkowi podcięliśmy włoski(tak całkiem sporo),a mimo wszystko mu się kręciły. Dopiero jak go potraktowaliśmy kosiarką i obcięliśmy na 15mm zrobiły się proste jak druty. No i nie wiem już nic

- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

No właśnie dziewczyny, teraz są takie fajne kręciołki. Hmmm... u mnie mąż mam kręcone, nie widać tego bo ma je BARDZO krótkie, ale jak miał długie (w młodości) to normalnie loczek na loczku. A i jego siostra ma świderki, druga tez lekko kręcone, więc może jest szansa na blond loki

Majos nie da sobie zrobić ani kucyka, ani spinki wpiąć i tak się teraz poci na głowie, przez te włosy. No ale jakbym się za nożyce brała to i tak tylko końcówki, a nie na krótko. W końcu to dziewczynka, wystarczy, że mówi o sobie w formie "on"

Dziś też odpalamy basenik, ale nie wcześniej niż o 15.00. Wczoraj ją smarowałam
ooo... lecę do Mata
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dave,ja miałam na myśli podciąć,bo też jestem zdania,że dziewczynka jednak powinna mieć długie włoski(nie mówię o takich do pasa,ale tak,żeby było widać,że to dziewczynka)

I myślę,że nie masz się co martwić o Majkowe loczki,skoro od strony męża są "zakręconi". U nas w rodzinie nikt nie ma kręconych włosów(jeżeli już to takie pofalowane jak ja albo popodkręcane) stąd moje małe obawy.
U nas dzisiaj bardzo ciepło,ale pochmurnie

A po południu jedziemy na otwarcie kawiarni do siostrzeńca

A do tego czasu chcę skończyć czekoladownik dla taty,żeby zdążył dojść przed Dniem Taty(i imieninami)

- Kasik88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U nas od samego rana skwar. Jak o 7 szłam zrobić badania to już mi było gorąco, nie wspominając, że jak wracałam to ryczałam z bólu

I postanowiłam korzystając z upałów spróbować odpieluchować Alka, może się uda.
Mąż zaczyna dziś odświeżać balkon

Co do włosków jeszcze, to ja i mąż mamy proste a Alek jak ma dłuższe to mu się kręcą

Miłego dzionka.
- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Ale upał, od rana się żar z nieba leje.
Maja cała mokra chodzi

- andzia2490
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- andzia2490
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Dave
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
U mnie ukrop. W domu mam aktualnie 29 stopni

Andzia - ale masz fajnie, że się dziś piwkiem schłodzisz i wyjdziesz gdzieś.
Ja to już w domu świruję i dolca łapię

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
ja tak na chwilę bo mam w tym tygodniu urwanie głowy
Kasik jeszcze chwilę i już bedzie Ci lepiej

Andziu współczuję sezonu no ale jak sama mówisz cos za coś

Dave słodziaki

Gosiu też bym chyba nie cięła loczków

Nie wiem co macie na myśli mówiąc o samodzielnym zasypianiu, w każdym razie z Adim jest tak, ze ja albo Krzysiek kładziemy się obok niego i leżymy aż zaśnie. Nie pije mleka czy kaszki do spania tylko się kładzie i zasypia. Pewnie bez nas też by usnął ale nam to zupełnie nie przeszkadza wiec tak to zostawiamy. Może jak będziemy próbowali ich oboje przenieść do swoich łóżek to wtedy przestaniemy się koło Adiego kłaść no ale zobaczymy jeszcze kiedy się za to weźmiemy. Wstępnie plan jest, żeby na jesieni o tym pomyśleć... no ale jeszcze jest trochę czasu do tego
oki uciekam bo mam masę roboty

miłego babeczki :*
PS. przypomniało mi sie, odnośnie opalonej Majki, Adi ma rączki od łokcia jak sie kończy podkoszulek i nóżki też od połowy opalone a też ciagle go smaruję filtrem, za to Niśka ma chyba uczulenioe na słońce albo jakąs nietolerancję czy coś bo mimo, ze ja smaruję kremem to jak jest trochę skóry na słońcu to się zaraz czerwona robi a taka jakby pokrzywka się pojawia nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, po prostu to nie jest takie gładkie zaczerwienione, to jest czerwone i takie jakby lekko obrzmiałe w tym miejscu
ach i podobno dużo lepiej działają kremy z filtrem jeżeli sie je bardziej wklepuje niz wsmarowuje, wtedy gorzej działają bo się łatwiej wypłukują pod wpływem wody albo ścierają
przez ręcznik czy ubranko
a co do fotek to jak znajde chwilę i zgram je to podrzucę Wam tutaj

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mąż kupił wczoraj Hani strój kąpielowy. Śliczny,bynajmniej jak dla mnie. Turkusowy w białe motylki z różowymi ramiączkami. Wziął rozmiar 2/3 lata(92/98cm),podczas gdy Hania ma 92,a często jeszcze 86,więc powinien być większy. Tymczasem jak dla mnie jest z dwa numery za mały

Hania znowu w majtasach będzie się musiała kąpać.
Nad ranem przeszłą u nas burza i dolało porządnie,ale oczywiście poza kałużami nic się nie zmieniło,duchota straszna

Hania po kąpieli i ubraniu w piżamkę sama idzie do łóżka,bierze smoczka,przykrywa się i życzy sobie kaszę w butelce! Wypije i leży sobie spokojnie aż zaśnie. Czasami jeszcze pobiega chwilę,wszystkich poprzytula i wraca do łóżka.
Łobuziara na śniadanie i kolacje nie chce nic jeść poza kaszą. No chyba jedynie płatki z mlekiem by przeszły,ale przecież ile można jak to słodkie i w ogóle. I tak w dzień je podjada na sucho,więc wystarczy. Nie chce jeść ani kanapeczek,ani parówek,ani jajecznicy... Nie mam pomysłów już co bym mogła jej podać i co by ona zjadła. Pięknie je tylko obiady. Co jej dasz to zje,a zupy to już w ogóle

Na koniec
No nic,uciekam! Miłego dzionka!