BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #664095 przez creatura

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #664100 przez creatura

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #664102 przez Azja
Jasiek postanowil odespac wczorajszy dzien, juz zaliczyl 2 godz spanie przerwa na cysia i teraz juz spi 50 minut, mam nadzieje ze troche jeszcze pospi to obgarne mieszkanie bo normalnie sajgon
Suzi Twoj synio to faktycznie przytulak bez chusty naprawde nie dasz rady nic w domu zrobic

11 lata 10 miesiąc temu #664104 przez Azja
creatura Leos super słodziak :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #664112 przez ilonah
Creatura fajniusi Twój Leonek :laugh:

Ja usypiam Emilkę po raz drugi gdyż przedtem jak zasnęła to wpadł brat z bratową i 1,5 rocznym dzieckiem i mi Emilkę wybudzili i troszkę się złościła, bo śpiąca strasznie. Mam nadzieję, że jak zaśnie to szybciorem dom ogarnę.

11 lata 10 miesiąc temu #664119 przez creatura
Podpisuję się pod cyrkami cycusiowymi - Leoś też takie miewa. Martwiłam się, że cycki puste, ale jak sprawdzam to fontanna tryska :blink: , więc chyba nie to.

Od 8.30 miętolimy cyckę :dry: :dry: :dry: z drzemkami, ofkors :side: Z jednej strony dobrze, bo sobie poje, ale dziś o 18 mamy chrzest, więc przydałoby się i mi być bardziej bjutiful niż zwykle :woohoo: :lol: Chyba zasnął.....

11 lata 10 miesiąc temu #664155 przez Suzi
creaturko, Leoś przesłodziachny, z tą miną " kupkową" to wypisz wymaluj jak " bliźniak" :lol: :blink: :lol:

To juz dziś Leoś zostaje zmieniony w Aniołka? My się na czerwiec przymierzamy :side:

11 lata 10 miesiąc temu #664181 przez agat
Leoś przesłodki :) Widzę podobieństwo do mojego Adamsona :)

Synal mój od rana włączył marudera, ja jestem jakaś strasznie niewyspana, chciałam się zdrzemnąć gdy zasnął, to synuś pozwolił mi przespać całe, uwaga, 25 minut :/ Także w akcie desperacji uruchomiłam chustę. Mąż pomógł mi się uwiązać i tak chodzimy już z pół godzinki a mały śpiocha. Suzi - opcja dla ciebie chyba stworzona! Posprzątałam już 2 pokoje i zaraz będę robić ciasto, a synek śpi ściśnięty jak w brzuszku :)

Wieczorem idziemy do nowego sąsiada zza ściany na wieczorek zapoznawczy :P Do Adasia przychodzi siostra męża, ale myślę, że jak młody się rozbudzi to i tak go usłyszę zza ściany :P Choć średnio mi się chce iść, bom zmęczona, a jutro jeszcze kolejna imprezka u teściów... Bleeee.

11 lata 10 miesiąc temu #664192 przez Suzi
Agat, kochana, to ja Cię proszę o garść szczegółów, co to za chusta, gdzie kupiłaś i jak się to cudo na sobie montuje :( w te pędy w tę opcję wchodzę!!! Bom jak zwykle do fotela przykuta a robota w lesie :(

11 lata 10 miesiąc temu #664273 przez agat
Chustę mam od bratowej, nie wiem jakiej firmy, jest elastyczna i fioletowa :)
Wiązałam na podstawie filmiku, o tego:
www.mamazone.pl/tv/film,26231,jak-wiazac-chusty-elastyczne.aspx

To było moje drugie podejście do chusty, mąż pomógł młodego zamontować i się udało :)

11 lata 10 miesiąc temu #664405 przez Dave
Kochane, a ja dzisiaj wyjątkowo cicho.

Zaktualizowałam sobie przeglądarkę w telefonie i niech ją szlag trafi jest beznadziejna.

Mąż z Mają wrócili i zajmowałam się nimi i oczywiście wszystkim dookoła.

Młody miał dzień bez spania. Usnął dopiero ok. 17, i z przerwami na cyca śpi do tej pory. Dziś ma "święto lasu" (czyt. bez konkretnej kąpieli).

Uciekam, miłego wieczorku.

Suzi - kurka. Dziś kupię chyba jakąś chustę, bo inaczej zwariuję i mi plecy wysiądą.
Ja wezmę nie za drogą, bo nie wiem jak z tym będzie. Na pewno tkaną skośno-krzyżowo, taką ok.5metrów.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 10 miesiąc temu #664429 przez Magdalena9t
Witam :)
U nas nocka w miare dobrze przespana, pozniej troche pomarudzil, caly dzien u kogos na rekach noszony to mu pasuje:-)
Ciagle ma takie krostki na buzce, myslalam że przez moje hormony, ale pewnie to moze być skaza bialkowa:-( musze ograniczyc nabial...

11 lata 10 miesiąc temu #664621 przez Dave
Dzien dobry.

Za nami super nocka,slonko za oknem:-)
Bedzie fajny dzien mam nadzieje.

Creaturko-Leonek jest boski:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #664632 przez Suzi
Witam i ja :)

Nocka bardzo porzadna :) , juz wróciłam z Kościoła, w życiu na 7 rano nie chodziłam, wiec to dla mnie nowe doznania :lol:
Ale trzeba przyznać, ze dzisiejsza niedziela o porankumjest bardzo przyjemna i słoneczna :woohoo:
wszystkim Mamusiom :kiss:
Zyczymy z Mikusiem :kiss:
miłego Dnia Mamy :woohoo: :lol: :kiss: - tym milszego, ze niektórym pierwszego takiego dnia w zyciu :lol: ( cóż Dave, nas to juz nie dotyczy ;) )

11 lata 10 miesiąc temu #664729 przez agat
Mój synek na razie chyba zapomniał o Dniu Mamy, bo wredny jest :/ W nocy usypiałam go 2,5 godz po pobudce o północy, już myślałam, że mnie szlag trafi. Mąż nie mógł pomóc, bo sam ledwo do łóżka dotarł po imprezie u sąsiadów :P
O północy Adaś dostał moje mleczko z butelki i później nie potrafił ciągnąć cycka. Memłał te cycki, miętolił, ale napić się nie potrafił, więc oczywiście krzyk :/ No i dziś od rana też różnie - possie 5 min a potem krzyk :/
Spałam dziś w sumie 3,5 h...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka