BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #662793 przez kaikai
Dzien dobry

Dziewczyny przepraszam Was ze nic nie pisze ale ostatnio Dawid marudzi bardzo i czasu nie mam.
Teraz spi pewnie na chwilke wiec poczytam co tu sie dzieje i moze napisze cos wiecej jak dam rade.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #662797 przez ilonah
Wiecie co moja malutka też śpi i to 1,5 godziny aż w szoku jestem.
Udało mi się ogarnąć domek, pobiegać po necie i spokojnie bez pośpiechu wypić ciepłą herbatę :silly:

Dave ja Ciebie już od dawna podziwiam, że jesteś super zorganizowana, ogarniasz domek, dwójkę małych dzieciaczków i zawsze aktywna na forum :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #662812 przez agat
Deszcz pada więc chyba po wyprawie na miasto :/

11 lata 10 miesiąc temu #662844 przez kaikai
Dave jestes super mama i nie obwiniaj sie ze nie masz mozliwosci bawic sie na raz z Maja i Mateuszkiem,wiem jak to jest ciezko i jeszcze dom na glowie.

Suzi ja tez mam ostatnio problemy ze spacerem, Dawid budzi sie po 10 min i placz.
Zeby wytrzymac dluzej na spacerku robie zawsze herbatke na droge jak placze to mu daje. Pomaga na pol godziny a jak nie to do domu :( kupilam mu tez zabawke do wozka.

Agat u Ciebie jeszcze trwa polog wiec chyba to normalne ze masz problem z moczem. Cwicz codziennie miesnie i bedzie ok :)

Ilonka Twoja mala juz po szczepiace napisz jak bylo. Ja mam szczepienie 28 maja. Boje sie o Dawidka.

Juz sie obudzil,pozniej jesZcze cos napisze

11 lata 10 miesiąc temu #662861 przez Suzi
Dziękuję w imieniu 4 tygodniowego Mikulca, ale faktycznie, jego miesięczny mały jubileusz przypada w Dzień Matki :)
Za to dziś jest bardziej moje święto :silly: .... :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #662902 przez Azja
u nas nocka nawet w porzadku, za to od rana Jasiek spac nie chce, usypia przy cysiu odkladam go do lozeczka i za 3 minuty oczy w 5 zl, poszlam wiec przyniesc wozek z doly (prawie ducha wyzionelam jak go na 3 pietro wnioslam) ale poki co spi mam nadzieje ze chociaz godzine pospi :)

11 lata 10 miesiąc temu #662905 przez ilonah
Suzi wszystkiego dobrego dla Ciebie, żebyś doczekała się spacerków z Mikusiem ładnie podróżującym w wózeczku :laugh:
My się właśnie karmimy, a za oknem ciągle pada :(

kaikai ogólnie na szczepieniu nie było tak tragicznie, jak pisałam wybrałam szczepionke 5w1 plus pneumokoki ale na nie będzie Emilka szczepiona razem z drugą dawką szczepionki 2 lipca. Podczas szczepienia dałam jej pierś żeby ją czymś zająć ale jak pielęgniarka ją ukłuła to zapłakała z bólu podczas drugiego kłucia tak samo ale jak wyszłyśmy z gabinetu to dalej dałam jej cycy i chyba zapomniała o sprawie :blink: obserwowałam ją po szczepieniu i wczoraj również cały dzień ale nic dziwnego nie zauważyłam (poza wczorajszym problemem z zaśnięciem), mierzyłam temperaturę parę razy i też ok więc mam nadzieję, że już nic po tym szczepieniu złego się nie wydarzy.

11 lata 10 miesiąc temu #662921 przez creatura
Serdeczne życzenia dla Ciebie Suzi :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #662925 przez Dave
Mati śpi, i chyba tym razem będzie to dłuższe spanko.

Ja jakiś obiadek kręcę. Wystyrmałam się na strych i wyciągnęłam ubranka dla Młodego. Takie na 3-6 mcy i większe.

Agat - u mnie pogoda na maxa do bani :(

Kaikai - witaj, witaj. Czekam na dłuższą relację co u Was i może jakieś foteczki Dawidka nam zapodasz :unsure: :lol:

Suzi - dla Ciebie najlepsze życzenia, niech spełnią się wszystkie marzenia :kiss: :kiss:

Ilona - :kiss: :kiss: :kiss:
Fajnie, że szczepienie zaliczone. Emilka dzielna kobietka jest :side:

Lecę domek ogarnąć a potem muszę wrzucić wszystkie recenzje i dopisać resztę. Odkopać się z tych zaległości i jakiś tekścik może skrobnę.

Może zaproponujecie jakiś temat, co :unsure: :unsure: O czym byście chciały poczytać na takim portalu jak nasz :unsure:
Chociaż ja to najbardziej lubię pisać o takich moich, życiowych sprawach, sytuacjach czy doświadczeniach.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 10 miesiąc temu #662934 przez Magdalena9t
My zaliczyliśmy pierwszy masaż brzuszka, Tomek nie mógł sobie pierdnąć jak go pomasowałam od razu bączki puszczał, mam nadzieję,że niedługo zrobi kupkę :blink: teraz sobie śpi :blink: ciekawe jak długo :unsure: :P

11 lata 10 miesiąc temu #662938 przez Magdalena9t
Dave a może taki temat: "Seks po urodzeniu dziecka"? :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #662945 przez Dave
Madziu - już od dawna się nad takim zastanawiałam i robiłam przymiarki.

Jedna z nas już coś pisała w tym temacie wrolimamy.pl/seks-w-trojkacie/

Ja jednak bym to przedstawiła z zupełnie innej strony.

Madzik - dzięki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #662948 przez Magdalena9t
Dave albo opisz swoje doświadczenia i porady na temat: jak mieć ogarnięty dom, obiad dla męża oraz świetną figurę przy dwójce szkrabów :) ;)

11 lata 10 miesiąc temu #662975 przez Dave
Madzik - nie przeceniaj mnie :lol: Dziękuję :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #662978 przez kaikai
Super zjadlo mi posta! !

Ciezko mi pisac bo nauczylam Dawida spac na mnie przez te bole brzuszka i teraz tez spi na mnie.

Dawid ma alergie na bialko i nie moze pic zwyklego mleka. Kupuje mu HA ale juz wykupilam wszystkie pudelka w pobliskich sklepach i czekam na dostawe :( w aptece teraz kupuje ale gdzie kosztuje ono ponad 30 zl i starcza na trzy dni. We wtorek na wizycie poprosze o recepte na takie specjalne bezmleczne ktore kosztuje 11 zl. Juz nie moge sie doczekac wizyty bo w aptece tez juz ostatnie pudelka HA kupilam :(

Reka mi zdretwiala pozniej wpadne

ps Ilonka a w ktore miejsca twoja mala byla szczepiona? Moj ma miec takie same szczepionki. A dlaczego pneumo w nastepnym szczepieniu?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka