BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #663405 przez Azja
moj Jasiek ma dzis gorszy dzien jak wczoraj przespal prawie caly dzien tak dzis moze gora dwie godz :(
lezy przy cysiu doi a za chwile lament jakby go ze skory obrywali, brzuszek twardy nie jest juz nie weim co mu jest nosimy go na zmiane na rekach ale to tez nie zawsze pomaga

a jeszcze pogoda do du... pada od rana nawet na spacerek nie mozna pojsc :angry:

jak tak dalej pojdzie to skusze sie na chuste od kuzynki, moze uda mi sie ja zaplatac i mlodemu tez sie w niej bedzie podobalo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #663461 przez agat
Kaikai Dawidek jest słodziutki, a Twoja córa to laska :)

Suzi wszystkiego najlepszego :)

Byłam w mieście, ale sama, bo leje. Adaś został z mężem. SKorzystałam z promocji w Rossmanie (40% na kosmetyki kolorowe i do pielęgnacji twarzy), zrobiłam zakupy. Małż mnie wkurzył, bo mówiłam mu, zeby zadzwonił jak mały się obudzi, bo będę wiedziała, że muszę się powoli zbierać, bo będzie głodny. A on zadzwonił dopiero jak młody wpadł w krzyk i jeszcze pretensja do mnie jak przyjechałam, że co tak długo :/ Wrrr chłopy są guuuupie.

Głowa mnie boli, kawkę strzeliłam, ale nie wiem czy tabsa nie będę musiała wziąć jeszcze. Deszczu - czemu padasz :unsure:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #663466 przez Dave
Ilona - no to super. Powoli małymi kroczkami a wszystko się uda.

Azja - mój Mati dziś podobnie. Opija cycuchy i mam wrażenie, że tam nic nie ma.

Suzi - i jak :unsure:

Agat - z chłopami to już tak jest. Oni nie rozumieją po Polsku!

Już go wykąpałam, żeby mi nie spał tak jak wczoraj. Popił oczywiście troszkę i teraz z bujaka ogląda świat, a ja go lekko jedną nogą bujam, bo tak lubi.

Oj, ciekawe jaka będzie nocka. Mam nadzieję, że lepsza niż dzisiejsza.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 10 miesiąc temu #663482 przez Suzi
Śpi, ale nerwowo, przy cycusiu posysając od czasu do czasu i kontrolując czasem czy go nie odkladam :dry:

A ja zdechne zaraz z głodu we własne imieniny, rodzina sie objada lakociami a ja marze o kanapce choćby.... :huh:

11 lata 10 miesiąc temu #663485 przez Suzi
Śpi, ale nerwowo, przy cycusiu posysając od czasu do czasu i kontrolując czasem czy go nie odkladam :dry:

A ja zdechne zaraz z głodu we własne imieniny, rodzina sie objada lakociami a ja marze o kanapce choćby.... :huh:

agat dzięki :kiss: , ehhhhh chłopy, tomy moznaby zapisać... :P

11 lata 10 miesiąc temu #663500 przez joasia10015
Suzi kochana wszystkiego naaajjjjjlepszego :) Zobacz jaki zbieg okoliczności-Dwie Aśki do tego to samo imię sla synków ;) Mam nadzieję że twój Mikuś spokojniutki i kochaniutki ... :blush: to znaczy że i mój taki będzie ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Widzę że kwietniówki już wszystkie rozpakowane a pisanie wam idzie że ho,ho :ohmy: :)
U nas mała cisza,sporo sie rozpakowało i spędzają każdą chwilę z malenśtwami :blush: Mam nadzieję że jak troszkę czasu minie to nasze majóweczki zechcą chętnie pisac tak jak Wy :)
Ja nadal w dwupaku i dlatego taka mądra jestem :silly: Jak Mikuś sie urodzi to pewnie sama znikne na jakiś czas :blink:

POZDRAWIAM Z MAJÓWECZEK :blush: :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #663509 przez creatura
Kaikai WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO - PODWÓJNIE :) :kiss:

Suzi, a zapomniałam napisać, że wczoraj my PP (Personal Położna ;) ) doradziła, żeby nie budzić na siłę, bo to tylko denerwuje, tylko próbować odkładać, albo wyciągnąć sutka i jak się rozbudzi to na nowo. I pilnować, żeby jedną pierś dziecko ssało min 30 min - może być z przerwami. W sensie, że ma wypić to mleko 2 fazy. I jeszcze dodała, że kluczem do sukcesu jest dużo cierpliwości :blink:

My pospaliśmy 2,5h - w senie ja i Leoś, bo łeb mi już pękał, jeszcze taka niżowa pogoda..... :dry:

Mamy wyniki badań moczu - wszystko w normie, bakterii nie ma. Uff.... :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #663510 przez Dave
Joasia - jeszcze w zestawie :) A czy coś się zaczyna u Ciebie dziać? Jakieś skrócenie szyjki, minimalne rozwarcie? Czy totalna cisza :unsure:
Miło, że do nas zerkasz :)

Creatura - dobrze, że wyniki w porządku. Oj tak, karmienie wymaga duuużo cierpliwości.

Mój pociumkał i drzemie. Kurde, napił by się chłopina porządnie i spał, żeby się magazyn trochę uzupełnił. To nie pochlipka, pomiętoli i tyle :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #663521 przez Dave
No to domek do reszty wypucowany. Wcinam kanapkę, bo mnie głód złapał. Jeszcze wrzucę pranie i chyba wystarczy na dziś. Może jakiś pilling sobie zrobię i maseczkę :unsure: Wieczorny relaksik się należy B) B)

11 lata 10 miesiąc temu #663549 przez Azja
moj mlody po kapieli usnal maz kichnac maly podskoczyl i sie obudzil chyba go znaczy meza udusze, teraz mlodego lulam na rekach moze w koncu sie utuli

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #663558 przez creatura
Hej Joasia - miło,że nas odwiedziłaś :) Trzymamy kciuki za szybkie i bezbolesne ;) rozpakowanie :side:

Kaikai, Dawidek fajniutki. Leoś ma takie same spodenki :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #663578 przez Dave
Młody już zaliczył pobudkę.

Załadowałam pralkę i dotarło do mnie, że mam dwie suszarki prania tzn. już prasowania. Oł noł :dry: :cheer: Ale nic z tego, to w innym terminie :silly:

I jakoś już nie mam na nic ochoty. Najchętniej bym się walnęła z kubkiem mleka przed tv.
Chyba dobry plan, no nie :) :)

11 lata 10 miesiąc temu #663640 przez Dave
A miałam nic nie robić. To zrobiłam porządek z tym praniem. Kurde, baba to nie usiedzi.

Ale zamiast tv idę się za chwilę położyć, poczytam książkę i odpocznę, bo nie wiadomo jaką nockę Młody zaserwuje.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #663641 przez creatura
Z małym poślizgiem, ale są:

11 lata 10 miesiąc temu #663648 przez creatura
nie moge dodac zdjec :ohmy: :ohmy: :unsure: :unsure: :unsure: juz na maxa zmniejszylam :dry: :dry: :dry: :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka