- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Melduję, że żyję ale w okropnym zamotaniu. Idę chyba dupsko ruszyć, co już 3 dni się obijam. Masakra!!!
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja podaje na razie przeróżne dania ze słoiczka i Emilka pięknie wcina i ładnie buzię otwiera, nawet śliniak prawie nie jest brudny. dziś dostała perwszy raz mięsko i także elegancko poszło. Z deserków to dałam jej dopiero dwa razy jabłuszko bo nie mam kiedy dać jej inny owoc gdyż ostatnio dużo mi ulewa i nie chcę jej na siłę wpychać. Po jedzeniu słoiczkowym zawsze daję jej wodę ale niewiele wypija, raczej bawi się smoczkiem i masuje sobie dziąsełka.
Emisia już śpiocha
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Ja właśnie kupiłam Młodemu taką kaszkę Bobovita waniliową i mu smakuje
Warzywka ciutkę lepiej, marchewka dynia i ziemniak. Dynia w przewadze musi być. No i śliniaka nie potrzeba jakoś tak "czysto" wcina. Jak już to mam papier w pogotowiu jak coś z brody poleci.
Byłam dziś na mieście parę spraw pozałatwiać oczywiście z jęzorem po kolana. Weszłam do dwóch lumpków i kupiłam w sumie 3 kurtki, 3 pary spodni i bluzeczkę wydając ok. 90 zł. A tak to bym 150 wywaliła na samą kurtkę. Buty dla Mojosa też widziałam super za 90 więc jeszcze cena ok.
A dla siebie przymierzałam kurtki zimowe, bardzo fajne tylko mniej niż 320 zł nie znalazłam. No ale cóż. chyba będzie trzeba wydać A tak poza tym to nic sobie nie kupiłam, bo jak pisałam wszystko na waryjata.
I oczywiście na samym starcie walnęłam w auto naszemu robotnikowi, bo sierota stanął jak ciulik. Ale skończyło się na flaszce
Z tego co widziałam to Wasze maluchy ładnie siedza w fotelikach, mój to tak głowe do "prawdziwego" siadania zadziera, że szok. Wygląda przy tym jak trol (wybacz kochanie )
Lecę pod prysznic.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
dave Antoś uwielbia waniliowa kaszke!
A Antoś nie lubi jak narazie mięcha :/
więc mu nie wciskam
Dave super łowy Dobrze że się tak zakończyła ta sprawa
Ja do lumpka jadę w pt przed zajęciami
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam pytanko czy podawałyście Maluszką jabłko z jagodą??? Jakie były reakcje???
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
U mnie we wszystkich Reserved zlikwidowali dział niemowlęcy A Ty kupujesz na niemowlęcym, czy po prostu na dziecięcym?
Dave, niezłe łowy w lumpku. Mamy z koleżanką fajną nazwę na takie sklepy: SZ&M (od szmateksu ) Ostatni raz byłam na łowach jeszcze przed porodem, teraz nie ma jak się wyrwać w dzień, a moje faworyty mam we Wrocławiu, czyli trzeba liczyć co najmniej pół dnia na taką wyprawę.
Dobranoc
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na dziecięcym u nas nie ma niemowlęcego.
Mnie mój Syn odrzucił więc nie ma już cycucha
Ja rownież ostatni raz w lumpku byłam w 2paku Fajna nazwa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Kupiłam dziś kawałek indora, poporcjowałam i zamroziłam małe porcje na 1 zupkę. Mięska na razie ma być 1 łyżka po ugotowaniu, prawda? I pumpkina poporcjowałam i pomroziłam.
Jutro zrobię po południu podejście do kaszki jaglanej podawanej łyżeczką.
O co cho z tym jabłkiem i jagodą? Bo dziś kupiłam słoiczek i nie wiem czy podawać. Aaa, dziś też młody pił jaglaną z bobofrutem jabłko+malina, bo nie było czystego jabłkowego hippa i średnio mu podeszło. Kwaśna ta malina, krzywił się strasznie.
Jak myślicie, czy łapka po wenflonku ma prawo być spuchnięta? Nie jest czerwona, twarda itp, tylko opuchnięta. Poprzednim razem bylo wszystko ok.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
a co do takich smakow, to nie pomoge, takiego nie mam. ,
creatura-u nas tez cyc rzadzi. reszta moze nie istniec.
ja reservt uwielbiam, ale rowniez C&A i wlasnie mi go zlikwidowali i jestem smutasna. tam zawsze sie obkupilismy w ciuchy.
agat-wydaje mi sie,ze lapka moze byc opuchnieta. sama jak aylam przed porodem do tego non stop podpieta to mialam opuchnieta reke. jakies oklady moze zapodaj i obserwuj. a jak co to do lekarza, zeby sie tam nic zlego nie podzialo.
ok. uciekam. przepraszam, za jakie krotkie pisanie,ale z tel klikam.
śokojnej nocki mamuski:-)
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
No, my już nie śpimy, ale nocka była bardzo w porządku (no, może oprócz incydentu z kupą po 5, gdy myślawszy, że młody skończył produkcję wyczyściłam i zostawiłam gołą dupkę na przewijaku, a gdy się odwróciłam po pieluchę on stworzył nowego mega klocka )
Tak w ogóle to mój mąż jest w stanie krytycznym i walczy o życie - czyt. ma katar i lekką gorączkę. Masakra, już ma go dość, taki on biedny, słaby, nic zrobić nie może...
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No mąż rzeczywiście umierający
Tak po łyżeczce na początek mięska.
Moim zdaniem obłóż sodą mi tak pielęgniarka mówiła jakby coś się działo po szczepieniu.
A to kolejny cel połowu w Lidlu niestety tym razem moja kolej :/
www.lidl.pl/cps/rde/SID-9CF4C29E-04C8D51...n=showDetail&id=2389
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Zaraziłam Emilkę katarem i teraz bidulka się męczy ale mimo to nocka ładne przespana. U mnie ma dziś być aż 19 stopni więc pospacerujemy sobie długo Przesadziłam w niedzielę Emilkę do spacerówki i zadowolona ogląda świat. Ja kombinezon już mam na zimę dla małej poluje teraz na jakeś fajne czapeczki.