BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #759337 przez agat
Żeby nie było, że u nas same złe wieści to Adasko polubił jedzonko i dziś wszamal cały sloik dyni z ziemnialiem (smierdzialo to jak stary kapeć). Jutro, w szpitalu lub w domku dostanie już chyba pierwsze miesko :)
No i mąż mi powrócil z wyjazdu integracyjnego i przywiózł rogale św Marcina, które właśnie pozeram.

Nie wiem tylko czemu te dzieciaki tak popierdzielają w te i spowrotem zamiast grzecznie w łóżkach leżeć. Jak mi dziecko obudzą to zakatrupie!
Dobranoc, trzymajcie kciuki, żebyśmy jutro dobre wieści usłyszeli.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #759339 przez creatura
Dawidku, połroczniaczku ściskam Cię :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Monia, gratulacje ząbka. Pokaż fotkę, jak uda się zrobić :silly:

Madzi, no L4 proszę przedstawić za nieobecność na forumie :P

Agat, obyście jutro do domku poszli.

Dave, czasem mam wrażenie, że te ceny ubrań dla dzieci wymyśla idiota :S

Ilonka, Emilka królewna i bluza megaśna :woohoo:

Chyba już lecę, dobranoc.

11 lata 6 miesiąc temu #759347 przez monia89
Kaikai nie widzę poprawy bo druga jedynka się wyżyna :/
Azja obstawiam że jest chłodno Jaśkowi i przez to płacze.
Ilonah super że u Was istnieją takie miejsca bo u mnie pojawienie się z dzieckiem gdzie kolwiek w miejscu publicznym wywołuje irytację u innych ludzi......
Agat trzymam kciuki za Was :)
Dave masz racje ceny są kosmiczne i trudno znaleźć coś sensownego w tych rzeczach.
Ja uwielbiam hm reserved next i pepco dla Antośka no i mam rzeczy z second handu ale teraz na nie czasu brak bo u mnie ceny z bazar a z tych sklepów są równe.
My na zakupy jedziemy za tydź muszę kupić jakieś kozaczki Antosiowi. I sobie coś bo w nic się nie mieszczę :(

11 lata 6 miesiąc temu #759349 przez Dave
oj, ja juz w lozku. jakas niemoc mnie dopadla.

dobranoc:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu #759429 przez Suzi
DAWIDKU PÓŁROCZNIACZKU, buziaki lecą :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ufffff, jakaś wymęczona jestem, chyba przez przyczajoną infekcję :( Mikuś też jakiś dziś nieśpiący był, w ciagu dnia zaledwie 2 drzemki, więc zasnął nietypowo przed 22 :silly:

Ja wczoraj poszalalam w CH, kupilam Misiowi kombinezonik zimowy w 5 10 15, 3 czapeczki i rajstopki grubaśne, bo stwierdzilam ze nie mam szans wyszarpać niczego w Lidlu, bo dopiero po południu bym mogła a wtedy to juz po ptokach będzie. Kupilam też w smyku fajny golfik ( ten wynalazek chroniący szyjkę co to go w H&M nie bylo :silly: ) i w smyku był ładniejszy. Nie mam tylko zadnych ocieplaczy na nóżki i czasem ma chłodne, bo kocyk słuzy do szarpania i skopywania przeciez :silly:
Sobie tez coś kupilam ( kurtkę i dźinsy) , wiec zakupy mogę uznać za udane, tym bardziej ze dzinsy sa w takim rozmiarze omktórym kiedyś nawet bym nie pomarzyła, bo wydałoby mi się to niedorzeczne :lol: :blink: :side: :lol:
A dziś upiekłam biszkopt z owocami.......i rzucilismy się na niego wszyscy...dobrze, bo jakbym z nim sam a sam zostala to te spodnie musiałyby zalegać w szafie.... :silly:
Agat 3maj sie tam, ucałuj Adasia :kiss:

Jak mi tak mały da czadu i wyssie z sił to się zastanawiam jak sobie daje rade Klaudia ze swoją Trójcą???? :cheer: :ohmy: :cheer: , czy ona się w ogóle gdzieś odzywa?

Zdycham juz, dobranoc

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #759431 przez kaikai
Dziekujemy za buziaczki i Dawidek tez przesyla kazdej cioci buzi :)

Ilonka Dawidka komary pogryzly jak byl w lesie na spacerze z tata. Juz 2 tygodnie sie goi :(

Agat zapomialam Ci napisac, ogladalam ten filmik co Adas je dynie z Dawidkiem na kolanach,moj maly usmiechal sie i raczki wyciagal do Adasia :) smiesznie to wygladalo :)

Dave te ceny to naprawde masakra,czym mniejsze tym drozsze.

Azja moj to uwielbia teraz kapiel ale jak wychodzi to placz i to nie dlatego ze zimno tylko on chce jeszcze ;)

11 lata 6 miesiąc temu #759433 przez kaikai
Suzi fajne zakupy :) a sama bylas czy z malym?

Klaudia odzywa sie na fb i fotki tez nam wstawia. Teraz chyba maz jest w domku to na fb nie ma czasu ;)

11 lata 6 miesiąc temu #759454 przez Dave
dzíen dobry:-)

11 lata 6 miesiąc temu #759462 przez Azja
dzien dobry

u nas nocka ok, Jasiek usnal o 19 a pierwsze tankowanie kolo 3 az wczesniej wstawalam i sprawdzaam czy ok, od kilku dni daje mu kaszke na wieczór moze ona pomaga dluzej pospac do pierwszej drzemki :silly:

Suzi super ze zakupy sie udaly, :) ja nienawidze chodzic po sklepach ;)

a co do cen ciuszków na dzieci to norm,anie masakra, ja mam wiekszosc po siostrzencach albo z lumpka ale jak przyjdzie nieraz cos kupic to szok :cheer: :cheer: :cheer: przezywam :cheer:

11 lata 6 miesiąc temu #759464 przez kaikai
Dzien dobry

my dzis prawie cala noc nie spalismy bo Dawid plakal
rano sie poklocilam z P bo chcialam z nim jechac do mamy po drodze,mam pare spraw zo zalatwienia w urzedach,a ten ze mam 5 minut sie wyszykowac. To co nie dosc ze cala noc nie spalam to jeszcze o 5 moze mialam sie szykowac. A i tak wyszedl z domu teraz. Idiota. No i nie pojechalam i nic nie zalatwie
Ale podjechal teraz do Lidla i kupil pare ciuszkow,oczywiscie z wielka łaska.

11 lata 6 miesiąc temu #759507 przez ilonah
Dzień dobry

U nas nocka standardowo z dwoma pobudkami i później pospaliśmy całą rodzinką do 8 bo nie miałam siły przez moje przeziębienie wstać o 7 :blink: Mężuś dziś w domku to może uda mi się wyrwać do Lidla. Ale mnie głowa boli :(

Miłego dnia kobietki

11 lata 5 miesiąc temu #759536 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) u nas nocka w porządku ;)
Przepraszam za moją nieobecność,już tłumaczę: w piątek jak to zwykle bywa ,ogarnianie całego domu, nie było czasu wejść na forum, tyle miałam roboty :side: :side:
Sobota rano kościół potem obiadek , kawka z rodzinką i tak dzień zleciał, wieczorem wybraliśmy się do znajomych, Tomka wykąpaliśmy, i została z nim bratowa ,mleczko odciagnęłam, w lodówce był zapas, także spoko. Ładnie Tomuś zasnął. Wróciliśmy do domu przed 2, także tylko szybko poczytałam forum ale już nie miałam siły pisać :side: :side:

Już jestem i postaram się Was nie zaniedbywać :blink: :kiss:

Najlepsze życzonka dla naszych PÓŁROCZNIAKÓW EMILKI I DAWIDKA:kiss: :kiss: :kiss: ale ten czas leci :) :)

Fajne te kominy, muszę mamę poprosić ,żeby zrobiła na drutach dla Tomeczka :) :)

11 lata 5 miesiąc temu #759548 przez Dave
a ja mialad sie na miast!n wyrwac,bo mam tam pare spraw i jakies zakupowo w lgdlu moze byd ogarnela ale z moim to zas dupa. jutro mam to ogarnac. i znow bedzie dziki ped. wrr. no i najlepiej jakbym chociaz jedno dziecie ze soba targala!!!???!!!

11 lata 5 miesiąc temu #759583 przez monia89
hej
my mamy 2 ząbka ;-) na fotkę od soboty poluje ale marnie wychodzi mi to. noc fatalna ale dzis jest lepiej juz. idę odsypiać z małym ;-) a wczoraj do naszej rodzinki dołączyła malutka Lenka !

11 lata 5 miesiąc temu #759669 przez agat
A my czekamy aż ordynator skończy operacje i obejrzy małego. Mam nadzieję, że nas puści. Wyrwalam się do Lidla i kupiłam bluzę, niedoskonałe, koszulki i rajstopki, ale powiem wam, że szału nie ma, czasami mieli fajniejsze jakościowo rzeczy.
Adaś zjadł cały sloiczek jagnieciny z warzywami :)
Moniu gratuluję ząbków :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka