- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wczoraj miałam takiego wqrwa,że już nic nie pisałam. Oczywiści kolejna próba karmienia obiadkiem do dupy, nawet błaznowanie nie pomaga

Mgliście za oknem,aż się dupy ruszyć nie chce ale trzeba się wybrać na jeden spacerek chociaż, dla dobra mojego brojarza

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Dziś nocka nieco lepsza, ale katar furkotal w nosku i budził się Misio, ale że małzon powrocił na sypialni łono po 4 błogich nockach spędzonych z dala od

Ja z mm nie pomogę, bo Mikuś dostaje specjalistyczne dla alergika czyli Humanę SL. U nas cysio juz praktycznie odstawiony i co....? Zmiany skórne znikają...

magdalenko, cierpliwości, czasami trzeba samozaparcia zeby zachecić malucha do jedzenia, w najgorszym wypadku okaże sie niejadkiem i tego samozaparcia i cierpliwosci będziesz potrzebowała duuuuuzo, czego Ci oczywiscie nie życzę, ale znam ten ból. Na oslodę dodam, ze KAZDY nawet najzagorzalszy niejadek wyrasta z tej przypadłosci, a ze skrajnych niejadkow wręcz wyrastaja wyrafinowani smakosze i mistrzowie patelni ( mam dokladnie taki egzemplarz w domu

Jest to tylko kwestia czasu........

Dave, a jak u naszego MatePudzianka z ruchliwością? Bo Miki zdecydowanie preferuje cesarski tryb zycia, męki na brzuszku są dla gawiedzi, on szlachetnie urodzony ma lektykę i noszowego ( noszową

Agat, azja, ja sie sklaniam do wersji " skok rozwojowy" bo katar katarem, ale skoro wielu TAK ma w nocy, to cos oprócz banalnego kataru musi byc na rzeczy.
A paznokietek moze faktycznie octeniseptem?
- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Myślę że jak się dziecko samo od piersi odstawia, to nie ma co się mart2ic, widocznie przyszla na nie pora.
Madzia, kobieto, do ukończenia 1 roku, podstawą dziecka karmionego piersią jest.....pierś .

- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Widocznie mój synek to koneser tylko mleko mamy, dobrze,że jeszcze coś tam jest

Suzi a ile to Twoje znaczy Mikusia mleko kosztuje?

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Dziś np całe 5 łyżeczek zupki zjadł

Mama przywiozła mi królika, jeszcze ciepłego

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a czemu pytasz? Wszak to dla alergika!

agat, no to ja nie mogę narzekać, bo u nas zupka wchodzi ładnie, zabawki towarzyszą, ale bez jakichś szczegolnych animacji i wygibasów

CIEPŁY KRÓLIK

Zdecydowanie, uciekłabym z krzykiem na ten widok

creMoniu, no zdecydowanie, talerze nie gadają

Ty nasza wikipedio, czy masz juz rozpracowany temat ZDROWEGO obuwia dla naszych wkrótcechodzących?
Czy słyszalyście o butkach ATTIPAS?
Ja narazie wiem tyle, ze dawną żelazną zasadę : "usztywniana wysoka cholewka i wkładka profilowana" naleźy odrzucić, bo to małej stópce szkodzi. Teraz by należalo znaleźć firmę, która robi prawdziwie dobre pierwsze buciki....creMoniu???
A jeszcze Cię chciałam prosić o ponowne wrzucenie tu Twoich typów fotelikow, wiem ze to juz robiłaś i to ze zdjeciami, ale nie spamietalam ( i nie zapisałam

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas perypetii ciąg dalszy Iguli zrastają się wargi sromowe na razie malutko ale jednak

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja zabiegana jestem troszkę a jakbyście się dziwiły to poprzdniego posta 'wysłał' mój mężulek bo bawił się moim tabletem

Wiecie co Emiśka dziś drugi dzień ma biegunkę

Jutro opuszczamy Białystok, tylko jeszcze nie wiemy czy wrócimy prosto do domku, czy zahaczymy o teściów pod Radomem i zostaniemy u nich na weekend. Zależy jak z Emiśką będzie jutro, ja to wiadomo, że preferowałabym jazdę prosto do domku ale mąż chce do 'mamusi' bo ona widziała Emilkę tylko jeden raz

Pauluska słyszałam, że te wargi się zrastają jak się codziennie ich nie 'rozchyla' , mnie bratowa uczulała właśnie na to, bo ich znajomi tak nie robili i dziewczynka musiała mieć jakiśtam zabieg.
- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

ilonah jakiś czas temu moja Natasza miała biegunkę (nie był to wirus bo nie wymiotowała ani nie gorączkowała) jakaś nietolerancja pokarmu. I to samo, czerwona pupcia i żadne kremy nie pomagały bo przecież ciągle kupcia podrażniała

Zatrzymała ją marchwianka (z polecenia lekarza, przepis znajdziesz w internecie) a jak nie będzie chciała tego pić to po prostu gotowana marchewka z ziemniaczkiem.
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ma też czerwoną pupcię a dokładnie rowek z krosteczkami niech obejrzy bo sudocrem nie pomaga

Dołączam do pytania Szui o buty, i najlepiej takie które ciężko ściągnąć, bo u nas prawie na każdym spacerku buty ściągnięte.
Dobra lecę ogarniac dom, bo jutro mało czasu będzie.
Miłego wieczoru

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Suzi, foteliki ci jutro klikne, bo już w łożu spoczywam;) a buciki widziałam gdzieś, przed chwilą sie dokształcilam i wystarczy, ze dobrze o nich mówi Paweł Zawitkowski- uwielbiam gościa za podejście do tematu dzieci;)
Trochę freaky te butki, na deszcz i zimno odpadają, ale indoor czy w ładną pogodę są ok.
Pauluska, moja dalsza znajoma miała podobny problem, nie wiem jak się skończyło, ale po kilku latach rozchylania i tak zarastaly i czekał małą jakis zabieg, także reaguj zawczasu.
Agat, rzeźniku, jak krew z rąk obetrzesz, napisz jak królik smakowal;)
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
u nas na czerwona pupcie sprawdza sie sudocrem i tak jak pisze Creo woda i wacik, zreszta ja cały czas uzywam wacików i wody no chyba ze gdzies jestem poza domem to wtedy chusteczki,
Agat powodzenia z królikiem ja bym chyba nie wiedziala jak sie za niego zabrac, taka ze mnie kucharka

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-