- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)

No ale to sprawa osobista, niepodlegająca osądom ani dyskusjom, kto chce -zamawia, kto nie widzi potrzeby - tez ok.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
O, A my właśnie wózek z 2 rączkami pieprznęliśmy do piwnicy, bo nie dało się go prowadzić jedną rękąFajna i duza ta spacerowka, ledwo widac Antosia
Ja potrzebuje czegos malego, bo z tej co teraz mam jestem zadowolona ale jest ona za duza na wyjazdy.tz.latwo sie sklada i miesci sie do bagaznika bez problemu ale ja chce jeszcze parasolke.
Mialam juz wozek z dwiema raczkami i wlasnie super mi sie prowadzil, z ta jedna to tak mi dziwnie.

U nas też msze są dla zmarłych, chorych...
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Jakiś taki zwariowany dzień. Byłam w mieście, w Lidlu o 10 nic już ciekawego nie było, na szczęście koleżanka była wcześniej i parę rzeczy mi upolowała. Za to w lumpie wygrzebałam fajowe ciuszki, więc szoping zaliczony

Co do mszy na roczek to ja bym może i zamówiła, ale nam wypadają urodzinki w Wielkanoc, więc szans już na wolną intencję nie będzie. A i u nas zamawia się msze na jakieś większe rocznice, okrągłe urodziny itp. Rocznice ślubu fajnie parafia rozegrała, bo raz w miesiącu jest msza w intencji małżeństw obchodzących w danym miesiącu rocznicę ślubu. Trzeba wcześniej zgłosić swoje dane i msza w rocznicę ślubu jest gratis

Dobra, ja tu pitu pitu a pranie się samo nie uprasuje :/
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prasowania też mam całą masę, sterta na 2 fotele. Ale najpierw muszę zaległe egzaminy pozaliczać... a przynajmniej tak sobie tłumaczę

Męża ostrzygłam. Posiedzę chwilkę i trzeba iść spać

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
A wiec zamowilismy tu w Polsce ta co napisalam powyzej.
Ciekawa jestem dlaczego u nas w Polsce sa niedostepne zabawki te co w US

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam natchnienia na pisanie

Leoś jaki piękny i elegancki fiu fiu fiu

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Leoś dziękuje za komplementy.

I tak jak pisałam, w Lidlu kupiłam 2 pary rajstopek

Kaikai - ale przedsięwzięcie Wam wyszło z tymi zabawkami, aż do US dzwonić

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas dzis buro i ponuro,,a wczoraj takie ladne slonko bylo

kaikai, a Dawidek jaką spacerowka sie aktualnie "rozbija"?

Annabelle, no skoro się jest niewierzącym, to faktycznie nie ma tematu, a swoją drogą to wydawalo mi sie ze wspominalaś cos o Chrzcie sw. Antoniusza, ale pewnie musialo mi sie cos pomylic

Macie bardzo fajną i solidną spacerowkę, ale mnie by brakowało możliwości posadzenia dziecka przodem do mnie zwlaszcza takiego malego jak dotychczas i jeszcze przez jakis czas. Idealem dla mnie jest przekladana rączka ( osobiscie nie posiadam

creMoniu, u nas w lidlu polowal tata i sie spisal na medal, tylko ze ten rozmiar ktory nabyl ( 86-92) musi jeszcze troche odczekać w szafie, ale grunt ze nie za male kupil

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
hej
U nas dzis buro i ponuro,,a wczoraj takie ladne slonko bylo
kaikai, a Dawidek jaką spacerowka sie aktualnie "rozbija"?na prawde fajna ta druga zabawka, szkoda ze niedostępna
Annabelle, no skoro się jest niewierzącym, to faktycznie nie ma tematu, a swoją drogą to wydawalo mi sie ze wspominalaś cos o Chrzcie sw. Antoniusza, ale pewnie musialo mi sie cos pomylic
Macie bardzo fajną i solidną spacerowkę, ale mnie by brakowało możliwości posadzenia dziecka przodem do mnie zwlaszcza takiego malego jak dotychczas i jeszcze przez jakis czas. Idealem dla mnie jest przekladana rączka ( osobiscie nie posiadam) a malo brakowalo abysmy kupili taką, no ale znow niepotrzebnie uleglam sugestii m
creMoniu, u nas w lidlu polowal tata i sie spisal na medal, tylko ze ten rozmiar ktory nabyl ( 86-92) musi jeszcze troche odczekać w szafie, ale grunt ze nie za male kupilu nas idealem byłby teraz rozmiar 80-84, chociaz nie powiem-niektore rzeczy na 74 są idealne
też chciałam przekładaną rączkę oraz obracane siedzisko, ale sprzedawca udowodnił mi, że przekładana rączka jest niepotrzebna (bo wiatr/deszcz zmienia kierunek szybko) więc lepiej dużą budę.
A przekładane siedzisko?
Okazało się, że Antek wożony od 3 msc w spacerówce nie potrzebuje widzieć non stop mamy

To bardziej u mnie w głowie siedziało.
Mam duże okienko w budzie, widzę Antka przez nie - okazało się, że szkoda było sobie przekładanym siedziskiem zawracać głowę.
A czy przekładałabym w trakcie spaceru? Na pewno nie

Antek ma chrzest, a my ślub konkordatowy.
Traktujemy to jako tradycję. Bierze się sluby w kościele, chrzci sie dzieci.
Ma to dla nas znaczenie tradycyjne. Nie religijne

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

W ogóle zbój z niego straszny

Co do wózków to moją spacerówę da się zamontować przodem i tyłem, na razie Adaś jeździ patrząc na mamę, kilka razy odwróciłam go przodem do świata, ale jak nie słońce prosto w oczy to deszcz czy wiatr i jakoś mu się nie spodobało. Poczekamy na lepszą pogodę.
Lecę, korki.
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Siedzisko mamy przekladane, ale ta rączka to juz byloby 100%!moich potrzeb, bo.......moze wiatr i deszcz rzeczywiście moga zmieniac szybko kierunki ale słonce juz nie al Mikuś organicznie niecierpi jak mu w ryjek świeci

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Fajny pomysł z tą mszą na roczek, szczerze pierwszy raz to słyszę ale podoba mi się, pogadam z mężusiem i może my też Emiśce zamówimy taką msze