BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 2 miesiąc temu #839612 przez creatura
Ooo, Dave, zdublowałyśmy się :silly: Fajne jedzonko już Mati wcina. Ja się cykam jeszcze trochę z całkiem normalnym jedzeniem, choć widzę, że Leoś się garnie do naszych talerzy - dziś warzywa z ryżem curry wcinał, aż miło, ale suszyło go po tym jak smoka wawelskiego :laugh:

Dobrze, że cycki jeszcze działają, bo widzę, że mm ciągnie po kieszeni.

Co do mleka krowiego, to parę razy spotkałam się z opinią, żeby dzieciom do 3 roku życia nie podawać. Przetwory z mleka - tak, ale samo mleko nie. Sama nie wiem.........

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #839623 przez Olga60
Dobry wieczór :)

creatura tu znajdziesz odpowiedź ;)

m.edziecko.pl/edziecko/1,113160,7470068,...y_modyfikowane_.html

11 lata 2 miesiąc temu #839646 przez ilonah
Hello

Emilka śpi, mieliśmy dziś z mężusiem wychodne a Emi została z moją mamą. Jak wróciliśmy malutka była wykąpana i czekała na cycusia, bo butelki nie chciała :dry: Byliśmy na późnym obiedzie a później jeszcze na szybciora wypad do galerii zaliczyliśmy :) W knajpkach pełno zakochanych par dzisiaj :P

Creaturka - zaszalałaś z tą spacerówką. Ja mam zamiar używać spacerówki od wózka i chcę dokupić mniejszą parasolkę na wypady do sklepu czy na wyjazdy.
Agat - nieciekawa sprawa z tym kolegą. Na studiach mieszkałam przez miesiąc z dziewczyną co leczyła się na schizofrenię i wymiękłam była tak nieprzewidywalna, że szok.Straszna choroba. Oby wszystko dobrze się skończyło.

11 lata 2 miesiąc temu #839658 przez Dave
Wiem, że zdania sa podzielone. Ale tych mlek z numerami 4 i junior na pewno bym nie używała. Myślę, że jeszcze ta 3, czyli po roku to u nas zawita (nieststy), ale może będę np. przplatać MAteuszowi. Zobaczymy jak będzie.

Idę powoli do łóżka.

Może jeszcze tu zajrzę, ale w razie czego już mówię dobranoc :) :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu #839659 przez creatura
Dzięki Olga, wszystko jasne :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #839680 przez Suzi
No przykre Agat, nawet powiedzialabym -tragiczne, ale mam nadzieję, ze dobrze sie wszystko skończy. Niestety w tamtych rejonach nie posiadam ani znajomych ani rodziny :(

Niestety matce alergika nie jest łatwo ani przyjemnie, a teraz jeszcze w poprzek apetytowi stanęły zęby idące ze wszystkich stron :blink: więc nakarmić Mikusia to wyzsza szkoła jazdy :P a tu kolejne produkty odchodzą do lamusa na przeczekanie, az alergia sobie pójdzie, a poki co ubożuchno w menu, więc szanse na wychowanie smakosza maleją... :(

11 lata 2 miesiąc temu #839688 przez creatura
Suzi, a ktoś w rodzinie ma jeszcze alergie? Czy tylko Mikus, tak rozwojowo?

11 lata 2 miesiąc temu #839699 przez Suzi
creMoniu, z tą alergią to dziw nad dziwy, bo alergię pokarmową zapoczątkował u nas starszy syn :cheer: , małż ma wziewną na pylki traw i ma ją raptem od kilku lat, wcale nie od maleńkosci, a ja mialam alergię na pylki brzozy i leszczyny tak mniej więcej od 2002 do 2008 i .......przeszło....samo... :cheer: :cheer: :cheer: mam natomiast alergie na niektore surowe owoce ( juz o tym pisalam kiedyś ) m.i.n na jablka,szczypie mnie i puchnie mi śluzowka w ustach, okropne uczucie :P to uczulenie tez przyszło do mnie w wieku dorosłym , jako dziecko nie mialam ZADNYCH uczuleń, podobnie małż, corka nie ma, a chłopaki ...... No wlasnie :P z tym, ze starszy juz z tego szczęsliwie wyrosł dawno, a. Mikim się bujamy :P

11 lata 2 miesiąc temu #839725 przez Dave
Dzień dobry

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 miesiąc temu #839748 przez pauluska
Hej

Agat podeślij link do poszukiwań znajomego. Mamy znajomych w Białej Podlaskiej i rodzinę w okolicznych wsiach nie zaszkodzi im podesłać. Swoją drogą straszna historia znajomy no bardziej znajomy znajomych po narkotykach nabawił się schizofrenii jakie miał jazdy coś strasznego a w końcu go z Wisły wyłowili :/

Dajecie jogurty naturalne dzieciaczkom ?

11 lata 2 miesiąc temu #839758 przez Azja
witam

temp sie unormowała, ale teraz jest akcja brzydka kupka ;) czekam i obserwuje w razie co na dyzur do przychodni

Pauluska widziaam na fb ze znajomy Agat sie znalazł :)
ja jeszcze nie dawałam jogurtu naturalnego ale musze spróbowac :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #839776 przez creatura

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Też jeszcze jogurtów naturalnych nie dawałam Leosiowi, ani twarożku czy sera żółtego, czekam jeszcze trochę.

11 lata 2 miesiąc temu #839792 przez agat

11 lata 2 miesiąc temu #839803 przez Suzi
hej :)

O rrrrany! Ale noc! azja, no nie zazdroszczę przeżyć :( trzymam kciuki zeby sie wszystko u Was unormowalo!

Agat, no Ty tez mialas noc na obrotach :cheer: , ale dobrze ze sie znalazl. Choroby psychoczne to straszne swiństwo i tak nagle zazwyczaj atakują, a schizofrenia to wlasnie choroba ludzi młodych, niestety. Oby go podleczyli :dry:

creMoniu, nawet 18 latkowie potrafia dostać zawału......niestety. :dry:

U nas nocka na szczęscie spokojna, generalnie walentynek nie mamy zwyczaju jakoś OBCHODZIĆ no ale mialo byc milo .....ale nie we trójkę!! :P
Nieeee, Misio był akurat grzeczny i spał..... To @ się wtrąciłaaaa :P :P :P :angry:
Więc sie przynajmniej wyspalismy, choć Mikus po 6 zajrzal w swoj terminarz, upewnił sie ze to sobota i zarządzil dzień, coby nie tracic cennego czasu z tatusiem :huh: , no ale po poł godzinie ba szczęście fizjologia ( i sowi zegar biologiczny :silly: ) zwyciężyly i pospalismy do 9 :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #839812 przez agat
Antonioooooo buziaczki 10-miesięczne do Ciebie lecą :* :* :* :*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka