BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 2 miesiąc temu #839821 przez Dave
Antosiu buziaczki dla Ciebie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Azja - zdrówka dla męża. Teraz to każdy w różnym wieku może zawał mieć, więc trzeba uważać. A to pierwsza taka akcja??

Agat - całe szczęście, że się znalazł.

uuuu...popisane...Maja nie da...

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #839846 przez Azja
ogolnie M bierze leki od cisnienia, a akcje ze mu cisnienie skoczy tak wysoko zdarzaja sie co kika lat, ale nie az tak mocno :S lepszy absurd ze słuzby zdrowia Wam napisze nie wiem dokładnie o co chodzi bo M jeszcze nie wrocil, ale z tego co powiedział przez tel. to czekał od 4 do około 11 na jakies badanie ktore wyklucza zawał lub zator, to jasnej cholerki czy nie powinni tegood razu zrobic :S

Agat dobrze ze sie kolega znalazł cały i zdrowy, :)

co poecacie na goraczke i od bolu dla dziecka, bo Misiowi temp. znowu rośnie, najepsze chyba byy by czopki bo jak widzi syrop i ta strzykawke to odrazu płacze i musze sie gimnastykowac zeby to wypil

Antosiu buziaczki :)

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #839914 przez Suzi
Azja, sluzba zdrowia w naszej ojczyżnie jest w agonii, to juz nawet nie choroba, bo jej sie wyleczyć nie da. To co jest należaloby zabic, pogrzebać i zapomnieć zabrac sie za stworzenie totalnie nowego, innego systemu. Na szczescie Twojemu M nie bylo najwyrazniej nic poważnego i sobie organizm poradzil, bo gdyby mu cos było to czekając od 4 do 11 tobyś mogla odebrac jedynie jego ubranie :( :( :(
Co do gorączki to podawaj na zmianę CZOPKI paracetamol 125mg co 4-6 godzin , ibufen 100mg co 8 godzin. Odstęp między nimi przynajmniej poł godziny jeśli gorączka bylaby wysoka i nie chcialaby spadać.

ANTOSIU, duuuuuzo zdrowka dziesieciomiesięczniaku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #840030 przez Dave
19.00 dzieci śpią. Chata posprzatana i jeszcze na szybko muffinki zrobione.

Ale teraz to już mi się nic nie chce :P

11 lata 2 miesiąc temu #840043 przez Suzi
A u nas brownie dziś niweczy nadzieje na smukłą sylwetkę roztaczając wokół niebianski zapach.... :lol: :lol: :side: mniam mniam mniam
A dzieci.....nie śpią jeszcze :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #840060 przez kaikai
Hej.

Antosiu buziaczki :)

Azja zdrowka dla meza i Jasia.

Agat widzialam na fb Twoj apel dobrze ze wszystko juz ok

my produktow mlecznych jezsze nie probujemy, boimy sie ;)

Dzis bylam z P w kinie na filmie o Kuklinskim, bardzo fajny, a potem poszlismy na pizze :)
Jak wrocilismy to matka jakies swoje madrosci zyciowe probowala mi przekazac ehh

11 lata 2 miesiąc temu #840066 przez creatura
Buziaczki dla Antonia :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #840098 przez ilonah
Dobry wieczór

Azja dużo zdrówka dla Twoich chłopaków.
Potwierdzam, że w służbie zdrowia źle się dzieje. Myślenie wielu ludzi pracujących w służbe zdrowia zatrzymało się na latach PRLu i każdy kto chce coś ulepszyć dostaje po łapach, wiem z własnego doświadczenia niestety :(

My z Emilką byłyśmy dziś u znajomych i Emi bawiła się wyśmienicie. Miała dziś też bliskie spotkanie z pieskiem i była zachwycona, śmiała się za każdym razem gdy piesek do niej podchodził. Szkoda, że mężusia z nami nie było. Dziś i do mnie @ przyszła i humor kiepski mam :( Zbieram się do łóżka.

Buziaki dla Antosia :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #840118 przez Dave
a ja to mam dzis wieczor!!!!

dzieci padly o 19. no to ja sie odrobilam,posiedzialam na necie ale mi sie nudzilo i... poszlam wlaczylam tv i obejzalam jakas komedie romantyczna!!! szok!!! u mnie sie takie chwile nie zdazaja!!! a teraz jest 22 a ja juz w lozku:-)

oby nocka tez byla przyjemna:-)

dobranoc.

11 lata 2 miesiąc temu #840129 przez Azja
u M całe szczescie to nie zawał ani nie zator, ale co to chyba lekarz nie stwierdził, kazał mu pojsc w tygodniu do lekarza rodzinnego :S

Jasieniek tez niby lepiej bo nie ma temp. podwyzszonej, ale za to miał biegunke, wiec pojechalismy z nim na dyzur, dostał leki, tzn. smecte i cos jeszcze nie pamietam takie zeby sie nie odwodnil i tyle, :S lekarz wystraszył jaska podczas badania bo załozył maseczke do tego jeszcze miał okulary , Jasiek płąkał jakby go ze skory obdzierali, a przeciez swojej doktorki sie nie boi wrecz sie do niej usmiecha, pierwszy raz widziałam zeby lekarz badał dziecko w maseczce hihi, nie wiem czy on nie chciał dzieci zarazic czy dzieci jego, bo karte juz pisał bez maseczki ;)

doktorek kazał mi dokłądniej myc siusiaczka Mlodego B) jak Wy pielegnujecie klejnoty syneczków ?? :P

lece spac, musze odespac noc pełna "przygód" :silly:

Dave korzystaj z chwil relaxu :)

11 lata 2 miesiąc temu #840143 przez Magdalena9t
Hej jestem, żyję ...
Nie mam czasu na pisanie, co zdążę nadrobić Wasze posty to już nie mogę na nie odpisać, nie posiadam tableta ani z komórki pisać nie mogę na forum, kiepskawo :dry: ostatnio tel. mi się zalał, może na cos lepszego by się wymieniło,
miałam dziś plan Was nadrobic ale Tomeczek poszedł późno spać, i do tego mąż mnie wku :angry: :angry: i nie mam nastroju, 3mjcie się. ;)

11 lata 2 miesiąc temu #840160 przez Dave
dzien dobry:-)

11 lata 2 miesiąc temu #840173 przez agat
Heloł :)
Kolejna nocka zarwana :/ Wczoraj u młodego była ciocia, a my byliśmy u znajomych na imieninach, położyłam się ok 3, po 5 mleczko a po 7 "wstawaj szkoda dnia". Czuję się jak zombie :/

Deszcz leje od rana, ze spacerku chyba nici. Za to na obiad teściów mamy iść.

Macie lub planujecie kupić dzieciom jeździki-pchacze? Chodziki to zło, ale pchacze (o ile nie używane non stop) to chyba nic złego? @ lata temu kupiłam chrześnicy lokomotywę i bardzo długo sie nią bawiła. O taka:
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRd6OOR5GqVN4EW4ep9glqwEbbDN5-RgWQFqUdEmRbNtK4a_JVq

11 lata 2 miesiąc temu #840184 przez pauluska
My mamy pchacz Vtech fajny jest Iga bardzo dużo czasu spędza przy panelu grającym jedyny minus to jest taki że nie można go blokować jak Mycha chce przy nim wstać i muszę uważać ale jeszcze z nim nie chodzi ;) Staje przy wszystkim ale nie obczaiła że nóżkami trzeba przebierać :D

Pisałyście że nie podajecie jogurtów naturalnych a inny nabiał tzn jogurty dziecięce, słoiczki z jogurtem ? Iga je słoiczki z Hipp i jest ok chyba będę próbowała przejść na zwykły Bebilon bo jak nic jej nie jest po produktach mlecznych to bez sensu aby piła Bebilon Pepti

11 lata 2 miesiąc temu #840222 przez Azja
witam

Agat własnie ostatnio ogladałam jezdziki, cos musimy wybrac, ale ciezko sie zdecydowac, a pchacz Jasiek dostał w spadku po siostrze, własnie w tym tygodniu go przywiozłam, na poczatku nie wiedział o co chodzi, bawił sie tylko tym panelem, a wczoraj odkrył ze mozna z tym chodzic i przemieszczał sie po mieszkaniu wzdłuż i wszerz, tylko musze go jeszcze momentami asekurowac, bo jak mozniej go pchnie to nogi mu nie nadąrzaja :S

u nas rano padało, teraz sie troche wypogodziło, ale nie bede chyba Mlodego na spacerek brała, bo momentami taki słąby, aby na rączkach siedział i sie przytulał ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka