- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

Misio moj usnał dzis po 17 taki bidulek jest, tylko by sie przytulał i na rączkach siedział, ilość qp niestety sie nie zmniejszyła

Pauluska ja Jaskowi kupiłam cos na wzór tych kubeczków do układania jak sa z fishera i pewnie podobne z iKei, w Tesco tylko w formie giwazdki, grosze kosztowało, a jest to jedna z ulubionych Jaskowych zabawek i naprawde potrafi sie tym zabawic

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
pisze z telefonu to mi ciezko kazda zabawke kopiowac.
Te zabawki Mula ja kupuje w na razie a po roczku kupie tez konika, dzwig i inne.
Te foremki MULA kup 2 lub nawet 3 opakowania, sa tanie a przydadza sie i do kapieli i do piasku.

Dawid bawi sie teraz Mula klocki z wozkiem i Mula foremki.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
co do zabawek to u nas rekordy popularnosci bije...
...kuchenka od Majki:-)

szczeniaczek uczniaczek tez zaczyna do lask dochodzic, a i wdrapywanie sie na bujaka jest oblednie fajne w mniemaniu Mata.

musze popatrzec co tu zachwalacie.
lece milego dnia:-)
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Kaikai, dokładnie te z linii Mula- fajne są. Ja też się jeszcze przymierzam do tej przeplatanki z koralikami i przebijanki

Adaś boski, nam do takiej postawy jeszcze daleeekooooo

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

U nas noc udana, po kiepskawym wieczorze, wiec dało sie zebrac siły do dzisiejszych zmagań. Pogoda ladna wiec spacerek w planach.
Chetnie bym do janek skoczyla i odwiedzila sklepik zwany Ikea

Małz ze starszakiem wybiera sie na tydzień a nawet ponad tydzień na narty wiec cieeeeeżko będzie

creMoniu, pokaz bebecara! I Leosia w nim!
U nas najlepszymi zabawkami obecnie są akcesoria kuchenne zgromadzone w szufladzie dostepnej dla Mikusia, moze tam w nich grzebac , stukać , wyciagac, rzucać lizać, wysysać turlać po podlodze i co tam jeszcze mu fantazja podpowie. Najlepsza jest orkiestra na patelnię i ubijak do piany

Standardowe zabawki niekoniecznie inspirują Misia

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

https://lh4.googleusercontent.com/-7LWex3I9sZ8/UwOPkDr7eRI/AAAAAAAAE30/0-p-pe2pEWY/w913-h809-no/IMG_
I w wersji ocieplonej:
https://lh6.googleusercontent.com/-pbYoJMJsKfI/UwOP41XQDWI/AAAAAAAAE4E/HcHswOORgys/w958-h639-no/IMG_
Niech Was jasny kolor nie zwiedzie, to jest Magic

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

napisze jeszcze raz ale w skrócie

Creo Leosiowa bryka super, widac ze mu sie podoba, super ma minke na pierwszym zdjeciu

Agat Adaśko super zasuwa przy kanapie,

my dzis znowu u lekarza, Jasiek od 2 w nocy do 14 zrobił 7 qp, nawet lekarka była w szoku, całe szczescie nie odwodniony, wszystko wskazuje na zeby, dalej mam dawac smecte i jeszcze jakis probiotyk nam przepisała, w ogole momentami taki bidulek jest, tylko rączki, tak sie meczy widac ze boli, a momentami nie wiem czy bol łagodniejszy czy zapomina i szaleje na całego, ale tych momentów mniej, dzis mi sie udało oprócz mleczka i kaszki troche zupki przemycic i juz wieczorna kupka jakby troche lepsza, mam nadzieje ze mu te zebiska odpuszcza

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?products_id=2258
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
kurka coś mi forum szwankuje ostro.
Creo - no co za fura! I jaki przystojniak w niej

Agat - no pięknie sobie Adaś radzi

Azja - kurka nie fajnie. Biedulka z Jasieńka. A gotujesz mu ryż i z tą wodą go podajesz? No i marchewka też dobra.
Cholera zabierałam się za ćwiczenia, ale Mateo się 2 razy przebudził, coś mi się nie mogły Ćwiczenia na tv wgrać, rozbolała mnie głowa no i siły wraz z chęciami poszły w las.
No ale od jutra chcę sobie zrobić z Mają takie dresiarskie spotkania. Jak Mateo zaśnie, my wskoczymy w dresy i pogibamy trochę dupencje bo już patrzeć na siebie nie mogę. Ach i do tego chirurga się wybrać muszę.
I wiecie co zmykam do łóżka. Głowa napitala to chyba spanko najlepsze będzie.
See You

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dave gotuje mu ryz i marchewke, ale on ma taki kiepski apetyt, ze bardzo nie chce jesc dzis dopiero troche marcheweczki pociumkał, a tak to mleko i kaszki, nawet ulubionych flipsów swoich odmawiał, nie wiem moze go urazały w dziasła

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Creo ulala jaka bryka

Pogoda dziś iście wiosenna, aż się żyć chce

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Azja, no biedny bidunio Jasiński

Bardzo wspólczujemy i trzymamy kciuki za jak najszybsze wyjście zębiskow. Zęby Jasia!! Apelujemy do was!! Wychodźcie! Jesteście otoczone! Bez szans! Wychodźcie spokojnie z rękami do gory!

Jagody są dobre na biegunki. Jeśli masz swoje lub możesz kupić mrożone,,to możesz mu zagotować i dodawac do czegos co lubi, np.kaszki
Dave, nie mow mi nic o figurze, Ty jesteś szprycha! Ja natomiast, ehhhh.a tu jeszcze dziś urodziny malża więc znowu orgiastyczne żarcie slodyczy sie odbylo. No aleeeee- koniec z tym od jutra, bo juz nie bedzie zadnych okazji, poza tym wyjedzie i nie będzie pokus, bo to malz jest głownym słodyczozercą i łamaczem mojej woli

Mikuś dzisiaj pospał dwa razy po 30-40 minut więc wieczorem był juz , hmmmm, wymagający nad wyraz

Mieliśmy dzis pogodę wiosenną więc milo sie spacerowalo

Wizja wyjazdu małża jest mi nad wyraz niemila...on odpocznie, to prawda, dla mnie zaś to dyżur przez całą dobę a nawet 8 dób, chyba ze sie dziadkowie uruchomią i mnie wesprą

Aa, jutro ide do fryzjera, nareszcie! Bo patrzeć juz na siebie nie mogę, więc rzutem na taśmę, przed wyjazdem m jeszcze sobie poprawię nastrój nową fryzurka, a moze i kolor jakiś strzelę?

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Edit : ups, nie zauwazylam na poprzedniej stronie