BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 1 miesiąc temu #841098 przez pauluska
Podeślijcie linki do klocków i kubeczków z IKEA ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #841113 przez Azja
Creo to czekamy na zdjecie Leonka w nowej bryce :)

Misio moj usnał dzis po 17 taki bidulek jest, tylko by sie przytulał i na rączkach siedział, ilość qp niestety sie nie zmniejszyła :S moze jutro którys cholernik sie przebije i Misiowi ulży :dry:

Pauluska ja Jaskowi kupiłam cos na wzór tych kubeczków do układania jak sa z fishera i pewnie podobne z iKei, w Tesco tylko w formie giwazdki, grosze kosztowało, a jest to jedna z ulubionych Jaskowych zabawek i naprawde potrafi sie tym zabawic :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #841114 przez kaikai
Pauluska to jest link do strony zabawek m.ikea.com/pl/pl/#/pl/pl/catalog/functional/18681/18716/
pisze z telefonu to mi ciezko kazda zabawke kopiowac.
Te zabawki Mula ja kupuje w na razie a po roczku kupie tez konika, dzwig i inne.
Te foremki MULA kup 2 lub nawet 3 opakowania, sa tanie a przydadza sie i do kapieli i do piasku.:)
Dawid bawi sie teraz Mula klocki z wozkiem i Mula foremki.

11 lata 1 miesiąc temu #841149 przez agat
My mamy podobne kubeczki, ale z Pepco, też fajne :) Na lato będą jak znalazł do piaskownicy :) Dziś mu kupiliśmy zwykłego bączka za 10zł i miał frajde przez całe popołudnie :) No i zamówiłam mu ten jeździk lokomotywę, który pokazywałam parę stron temu. Oczekując na jeździk młody ćwiczy chodzenie z pomocą kanapy i pufy:

11 lata 1 miesiąc temu #841163 przez Dave
dzien dobry!

co do zabawek to u nas rekordy popularnosci bije...
...kuchenka od Majki:-):-)

szczeniaczek uczniaczek tez zaczyna do lask dochodzic, a i wdrapywanie sie na bujaka jest oblednie fajne w mniemaniu Mata.:-)

musze popatrzec co tu zachwalacie.

lece milego dnia:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu #841200 przez creatura
DZień dobry :)

Kaikai, dokładnie te z linii Mula- fajne są. Ja też się jeszcze przymierzam do tej przeplatanki z koralikami i przebijanki :blink:

Adaś boski, nam do takiej postawy jeszcze daleeekooooo :blink: :woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu #841232 przez Suzi
Hej :)

U nas noc udana, po kiepskawym wieczorze, wiec dało sie zebrac siły do dzisiejszych zmagań. Pogoda ladna wiec spacerek w planach.
Chetnie bym do janek skoczyla i odwiedzila sklepik zwany Ikea :blink: ale raczej nieprędko mi bedzie dane :S
Małz ze starszakiem wybiera sie na tydzień a nawet ponad tydzień na narty wiec cieeeeeżko będzie :(

creMoniu, pokaz bebecara! I Leosia w nim!

U nas najlepszymi zabawkami obecnie są akcesoria kuchenne zgromadzone w szufladzie dostepnej dla Mikusia, moze tam w nich grzebac , stukać , wyciagac, rzucać lizać, wysysać turlać po podlodze i co tam jeszcze mu fantazja podpowie. Najlepsza jest orkiestra na patelnię i ubijak do piany :woohoo:

Standardowe zabawki niekoniecznie inspirują Misia :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #841581 przez creatura
Leoś and his new fura :blink: Mina nietęga :laugh:

https://lh4.googleusercontent.com/-7LWex3I9sZ8/UwOPkDr7eRI/AAAAAAAAE30/0-p-pe2pEWY/w913-h809-no/IMG_

I w wersji ocieplonej:
https://lh6.googleusercontent.com/-pbYoJMJsKfI/UwOP41XQDWI/AAAAAAAAE4E/HcHswOORgys/w958-h639-no/IMG_

Niech Was jasny kolor nie zwiedzie, to jest Magic :blink:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #841689 przez Azja
kurde napisałam mega długiego posta i niechcacy wyłaćzyłam sobie okienko, chyab sobie walne w łeb :P ale ciemna masa ze mnie :X

napisze jeszcze raz ale w skrócie :P

Creo Leosiowa bryka super, widac ze mu sie podoba, super ma minke na pierwszym zdjeciu :) w ogole pięknotek z niego :)

Agat Adaśko super zasuwa przy kanapie, :)

my dzis znowu u lekarza, Jasiek od 2 w nocy do 14 zrobił 7 qp, nawet lekarka była w szoku, całe szczescie nie odwodniony, wszystko wskazuje na zeby, dalej mam dawac smecte i jeszcze jakis probiotyk nam przepisała, w ogole momentami taki bidulek jest, tylko rączki, tak sie meczy widac ze boli, a momentami nie wiem czy bol łagodniejszy czy zapomina i szaleje na całego, ale tych momentów mniej, dzis mi sie udało oprócz mleczka i kaszki troche zupki przemycic i juz wieczorna kupka jakby troche lepsza, mam nadzieje ze mu te zebiska odpuszcza ;) B)

11 lata 1 miesiąc temu #841719 przez creatura
Azja w aptekach jest taki napój-kleik z Hippa marchew i ryż z elektrolitem na biegunkę:
www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?products_id=2258

11 lata 1 miesiąc temu #841762 przez Dave
Hej,
kurka coś mi forum szwankuje ostro.

Creo - no co za fura! I jaki przystojniak w niej :laugh:

Agat - no pięknie sobie Adaś radzi :side:

Azja - kurka nie fajnie. Biedulka z Jasieńka. A gotujesz mu ryż i z tą wodą go podajesz? No i marchewka też dobra.

Cholera zabierałam się za ćwiczenia, ale Mateo się 2 razy przebudził, coś mi się nie mogły Ćwiczenia na tv wgrać, rozbolała mnie głowa no i siły wraz z chęciami poszły w las.
No ale od jutra chcę sobie zrobić z Mają takie dresiarskie spotkania. Jak Mateo zaśnie, my wskoczymy w dresy i pogibamy trochę dupencje bo już patrzeć na siebie nie mogę. Ach i do tego chirurga się wybrać muszę.

I wiecie co zmykam do łóżka. Głowa napitala to chyba spanko najlepsze będzie.

See You :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu #841771 przez Azja
Creo dzieki za namiary na ten specyfik, dobrze wiedziec, ciekawe czy chciałby to wypic, bo ostatnio prawie na głowie staje zeby wypijał te rózne specyfiki na biegunke :S

Dave gotuje mu ryz i marchewke, ale on ma taki kiepski apetyt, ze bardzo nie chce jesc dzis dopiero troche marcheweczki pociumkał, a tak to mleko i kaszki, nawet ulubionych flipsów swoich odmawiał, nie wiem moze go urazały w dziasła ;)

11 lata 1 miesiąc temu #841782 przez agat
Azja biedny Jasieniek, mam nadzieję, że zębiska szybko wyjdą i się bidulek przestanie męczyć. U Adasia paluchy znowu w buzi, tak jakby trójki szły, ale nic nie wyczuwam. Kupy też dziś i wczoraj rzadsze, ale ilość normalna.

Creo ulala jaka bryka :) Leoncjo jak w lektyce :)

Pogoda dziś iście wiosenna, aż się żyć chce :) Mogłoby tak juz zostać, ale coś czuję, że przyjdzie jeszcze dziadek mróz :/ Byliśmy dziś u moich rodziców, mąż na podwórku reanimował nasz stary samochód, a Adaś jeździł sobie na swoim rowerku (z moją małą pomocą :P ). Wieczorem byłam na fitnesie, 2 zajęcia zaliczyłyśmy z koleżanką, ciekawe, czy jutro wstanę :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #841784 przez Suzi
Wow, creMoniu, jaki śliczny Leoś :kiss: :kiss: :kiss: , wehikuł wypas :side: rzecYwiście sie nie zbrudzi :side:

Azja, no biedny bidunio Jasiński :dry: , przytulamy :kiss: , ale tak to w przyrodzie bywa, z jednym do przodu ( chodzenie ) to drugie da w tyłek :P
Bardzo wspólczujemy i trzymamy kciuki za jak najszybsze wyjście zębiskow. Zęby Jasia!! Apelujemy do was!! Wychodźcie! Jesteście otoczone! Bez szans! Wychodźcie spokojnie z rękami do gory! :blink:
Jagody są dobre na biegunki. Jeśli masz swoje lub możesz kupić mrożone,,to możesz mu zagotować i dodawac do czegos co lubi, np.kaszki

Dave, nie mow mi nic o figurze, Ty jesteś szprycha! Ja natomiast, ehhhh.a tu jeszcze dziś urodziny malża więc znowu orgiastyczne żarcie slodyczy sie odbylo. No aleeeee- koniec z tym od jutra, bo juz nie bedzie zadnych okazji, poza tym wyjedzie i nie będzie pokus, bo to malz jest głownym słodyczozercą i łamaczem mojej woli :P

Mikuś dzisiaj pospał dwa razy po 30-40 minut więc wieczorem był juz , hmmmm, wymagający nad wyraz :silly:
Mieliśmy dzis pogodę wiosenną więc milo sie spacerowalo :)
Wizja wyjazdu małża jest mi nad wyraz niemila...on odpocznie, to prawda, dla mnie zaś to dyżur przez całą dobę a nawet 8 dób, chyba ze sie dziadkowie uruchomią i mnie wesprą :huh:
Aa, jutro ide do fryzjera, nareszcie! Bo patrzeć juz na siebie nie mogę, więc rzutem na taśmę, przed wyjazdem m jeszcze sobie poprawię nastrój nową fryzurka, a moze i kolor jakiś strzelę? :side:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #841810 przez Suzi
Agat, Agat, widzę Cie :lol: pisz PISZ kobieto coś!
Edit : ups, nie zauwazylam na poprzedniej stronie :blush:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka