BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #843747 przez ilonah
Hello

Tomeczku łap buziaki :kiss:

Suzi my także siedzimy same, mężuś wyjechał co prawda na weekend tylko ale i tak mi smutno :( rodzice i brat z rodziną też jutro gdzieś wybywają więc ich nie odwiedzimy- muszę pomyśleć jak by sobie ten jutrzejszy dzień zorganizować.
Emilka szaleje po całym domku, aktualnie na przemian całuje i bije rączką dzidzi w lustrze :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #843752 przez Azja
witam

buziaczki dla Tomcia :)

Jasiek poszedł spac, uff, nic mu dzis nie pasowało, chwile sie pobawil i jeczenie, musza mu te zebiska naprawde dokuczac, juz prawie druga górna jedynka sie przebiła :S

u nas dzis ładna pogoda była wiec sobie pospacerowalismy 2 godzinki, przyjemnie pospacerowac, po prawie tygodniu kiszenia sie w domu :)

Suzi fryzurka super :)Mikusia ulubione zajecie stac przy czym sie da :silly:
Suzi gdzie kupiliscie taka duza bramke, czy to kojec taki?? tez by mi sie cos takiego przydało, bo Jasiek upatrzył sobie schody i moje barykady sie nie sprawdzaja, a tradycyjna bramka sie nie nadaje, M mial cos wykombinowac, ale predzej Jasiek pojdzie do przedszkola B)
w ogole Jasiek jak sie wdrapie na schody to zasuwa na czworaka az sie dymi :P
chyba osiwieje od tego wszystkiego B)

11 lata 1 miesiąc temu #843767 przez ilonah
Azja Emilka też uwielbia uciekać mi na schody, chodzić jeszcze ta moja gwiazda nie umie ale na schody się wdrapuje :dry:
Zapomniałam napisać Suzi fajny ten kolorek masz na włosach, nic nie zmieniaj :) a Mikuś już całkiem duży i przystojny chłopczyk :lol: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #843775 przez kaikai
Buziaczki dla Tomeczka :)

Suzi wygladasz ekstra widac ze szczesliwa mama no i dziecko szczesliwe :) Mikus jak ladnie juz stoi.

U nas dzis moja siostea byla ze swoim 6 miesiecznym synkiem, Dawid jak zobaczyl dzidzie to paluszki do oczek wkladal temu malemu i w ogole szarpal go. Niedobry ten moj synek.

11 lata 1 miesiąc temu #843801 przez Dave
Melduję się bom wywołana została :silly: :silly:

Informuję, że żyję ale coś mam pod górkę ostatnio.

Tak na szybko:
Tomeczku buziaki słodziutkie dla Ciebie!!

Suzi - super laska z Ciebie a Mikulcowi to niezły poligon urządziliście.

Widziałam zdjęcia i dzieciaki boskie!!! Że tak sobie ogólnikowo pozwolę napisać.

W temat nie wchodzę, bo nawet ni poczytałam.

U mnie Młódego jakaś jelitówka męczy, Walczymy z Quponami.

Dziś po 28 dniach CO SIĘ MI JESZCE NIGDY NIE ZDARZYŁO, przyszła @!!!!

Ocho... popisane małż się przyplątał i przegania z kompa.

Mam nadzieję, że jeszcze tu dziś wpadnę :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #843862 przez creatura
Melduję się z placu boju.
Leosiowi wychodzą górne jedynki, z czym to się wiąże - wiadomo :dry: Wczoraj na noc dostał paracetamol, bo ciągnął już 7 godzinę od drzemki i nie mógł zasnąć :dry:

Adasiu i Tomeczku buziaczki dla Was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agat, ,masz już małego pomagiera :blink:

Suzi, super włoski, wcale nie takie jasne :blink: A Mikuś stoi pięknie, znacznie lepiej niż Leoński ;)

Dziś zważyłam dziecię me i waga mnie chyba okłamała - 11,11kg rano bez ubrania, no i spodnie na 86 już prawie nie są za długie. Dave, gonimy Mata?

11 lata 1 miesiąc temu #843868 przez monia89
Tomeczku łap buziaki!
Suzi co Ty od siebie chcesz??? Kolor i fryzura świetna. A Mikuś cudny ma swój kącik :P
Agat jakie wałki???

11 lata 1 miesiąc temu #843870 przez agat
Ulu jaki Leoncjo wysoki, Adaś w 80 wchodzi dopiero.
Tatuś usypiał dziś młodego bo ja fikałam na fitnessie.
Dziwnie mi się pisze z tel, może później z kompa wejdę.

11 lata 1 miesiąc temu #843914 przez Azja
Creo to niezły z Leosia pudzianek rośnie :silly: moj Mlody ostatnio przez akcje biegunkowe stracił 0,5 kg, :S ale wróci apetyt bedziemy "tuczyc" :P my miescimy sie w jeszcze niektóre ciuchy 74 ale piżamke ma tez na 86 i prawie dobra, zależy chyba z jakiej firmy, bo róznie robią :)

Creo "łącze sie z Wami " w ząbkowaniu brr :huh:

Dave a moze Mati tez zabkuje, a nie jelitówka ??

Kaikai DAwidek chciał pokazac kto starszy i kto tu rządzi :lol:

lece spac dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu #843928 przez Suzi
Dzieki za komplementa :blush: , ale ten kolor na zdjęciach nie wyszedl taki jaki jest w rzeczywistosci, na zdjeciach jest ciemniejszya w rzeczywistosci taki w kota Agat :P , tyle ze kot Agat jest PIĘKNY a moje wlosie mnie nie pasi w tym wydaniu, no :angry: :P

Azja, co do bramek i i zapór przeciwMikulcowych to malż wszystko na allegro obczajał, jak wroci to go mogę spytac jaka aukcja itd, ale jak wejdziesz na all to moze cos w oko Co wpadnie. My musielismy takie powiększone i przedluzone te ploty postawic bo mamy otwarty salon i do tego dwupoziomowy, drugi poziom dzieli od pierwszego 3 schodki, wręcz wymarzone do spadania, a ze ciągną sie przez 3/4 salonu :dry: to przestawiając kanapę w "swiatlo" tych schodow i montując kratkę do pianina :silly: dalismy rade odgrodzic Mikusiowi drogę do samobojstwa na nich lub na drugich schodach -na gorę :silly:

creMoniu, 11.kg???!!!!! :cheer: :ohmy: :cheer: :ohmy: czy my mowimy o tym samym Leonq ktory mial niedobory wagowe i był na 3 centylu????? Przepraszam Cię uprzejmmie, ale co On jada???? :cheer: :cheer: :ohmy: a swoją drogą to dźwignąć te kilogramy to nie lada wyczyn :blink: dlatego pewnie jeszcze niepewny w te klocki.... :lol:
Mikuś skromnie 9.800 i ciuszki 74 jak najbardziej obnasza, w porywach 80 :silly:

Dave, no! Wreszcie! Ja tez pomyślalam ze to moze o zębiska chodzi, stad te qpsztale :unsure:
Dlaczego malz CIe przegania od kompa??? To Ty nie masz prawa z niego korzystać??? :cheer: :unsure: no jakieś akty krzyczącej niesprawiedliwości sie tam odbywają!
Proszę pana Męża Dave - ja apeluję do Pana, proszę dopuścić Zonę do kompa! Rownouprawnienie jest!!!! Parytety! Przy kompach jak najbardziej TEŻ! :blink: ona ma świety obowiazek wobec FORUM!!! :lol:

No i mialam cos jeszcze napisac i .....forgot :silly:
Dobranoc :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #843969 przez ilonah
Dzień dobry

My już od 6:30 na nogach, Emi nic sobie nie robiła z tego, że mama jeszcze by chociaż godzinkę pospała :( więc oczy na zapałki i bawimy się. Teraz powoli włącza jej się śpioch więc niedługo na drzemkę się uda a ja mam zamiar szybko dom ogarnąć.
U mnie póki co pogoda barowa ale mam nadzieję, że się wypogodzi bo chce na spacerek z Emilką pójść. Zmykam położyć Emilkę bo strasznie ziewa.
Miłego dnia

Aha zapomniałam dodać Leoś wage ma imponującą, my nosimy nadal między 74-80 ciuszki a bodziaki na 80 wciąż są za duże :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #844055 przez agat
Hej, u nas dziś mały sukces, Adaś przespał całą noc bez butli :-) Oczywiście kilka razy budził się na smoka, ale pospal do 7 bez jedzenia :)
Jestem u rodziców więc odllikam później.

11 lata 1 miesiąc temu #844080 przez Suzi
hej :)

A u nas noc kiepskawa, Mikuś budził sie ze 4 razy :ohmy: co nie nalezalo do jego zwyczajow wczesniej :huh: ,,nie wiem co to?
Tęsknica za tatusiem, czy zębiska w natarciu? A moze to skok? Muszę sprawdzic w tabelkach skokow, czy my przypadkiem jakiegos aktualnie nie przechodzimy,,bo to budzenie, jedzenie w nocy to cos nienormalnego! Fakt pozostaje faktem ze do wyspanych nie należę....

Wstawania przy wszystkim ciag dalszy, sqbaniutenki czasem sie trzyma tylko jedną reką więc bęc :ohmy: murowane, byle na w miarę miękkie podloze co niestety nie zawsze sie trafi, więc łebek obija, bo w końcu czasem MUSZĘ odejsc.... :P

Czerwcówki ostro ruszyły z rodzenstwem dla swoich maluchow :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #844190 przez agat
Suzi a skąd masz info o czerwcówkach? Jesteś u nich na fb?

11 lata 1 miesiąc temu #844291 przez Dave
Hello,

Nasza nocka była masakryczna, prawie wcale nie spałam. Mateo ciagle się wybudzał, kręcił itp. A o 5 Maja zarządziła pobudkę, bo tatul do pracy szedł i była awantura.

Aktualnie śpią, chociaż patrząc na porę spania późno padli. Spacer super zaliczony i spanko na świeżym powietrzu też. Maję to musiałam rozebrać jeszcze na polu bo miała na sobie tonę błota i drugą tone piachu.
Aaaaa... Mateo ostatnio też zaliczył pierwsze piaskowe szaleństwa. Ale się mu podobało :lol: :lol:

Agat
- Suzi to taki forumowy wędrowniczek. To tu, to tam :silly: :silly:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka