BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 1 miesiąc temu #845379 przez Dave
wskakuje natszybkie dobranoc:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #845393 przez kaikai
Wiecie co , oj cierpie i dola mam ze corka taka 18 stka :( . Przeciez to moje mqlenstwo . Na fb widzialyscie :)

Suzi i Agat musimy sie spotkac ? Bo my mazowieckie baby:)

11 lata 1 miesiąc temu #845394 przez agat
Azja jjeszcze taka trochę mazowiecka :) Jak przyjdzie wiosna to ja chętnie :)

11 lata 1 miesiąc temu #845397 przez Magdalena9t
Hej ,obecna spóźniona( jak zwykle :dry: )

u nas jak u Suzi, parterowanie po podłodze, jak Tomek nie śpi to nic kompletnie NIC nie mogę zrobić

to popisałam ,już się obudził ..

11 lata 1 miesiąc temu #845446 przez monia89
Leosiu łap spóźnione buziaki zostałam wywołana więc jestem Kaikai :)
Agst spróbuj mąki ziemniaczanej na krostki. Tylko samej bez maści. Nam pomogło a był hardcore w dupce :/

11 lata 1 miesiąc temu #845458 przez Azja
witam

co Wy dziewczyny spac w nocy nie mozecie, ze piszecie po nocy :P

u nas nocka super, Misio sobie przypomniał jak trzeba spac w nocy :silly: pospalismy praiwe do 7 z jedna pobudka na mleczko po 4 :)

hihi jak pisze Agat, no ja prawie też z mazowieckiego :P a przynajmniej nie daleko :) a moze któras planuje wypad do Kazimierza :)?? to juz bardzo blisko ode mnie :)

Agat moze u Adaśko ida kolejne ząbki, piszesz ze troche marudny i te krostki, moze akurat kolejne zębiska w natarciu :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #845613 przez Suzi
hej :)

U nas nocka jak marzenie dziś, chyba w nagrode po ostatnich trudach i znojach :side:
Misio jak zasnął (o swojej zwyklej porze, nie wczesniej :silly: ) to sie ANI RAZU nie przebudzil, nie jęczał, nie wolał, nie wstawał, no jednym slowem BAJKA, ja sie zerwalam po 5 zdziwiona,,ze tak cięgiem spimy i śpimy, skoczylam po mleczko, wytarmosilam spiocha z łożeczka, wytrąbił dzialkę i dalej w kimonko i ja też :lol: do 8.50 :lol: , no tak to ja mogę żyć :side:

kaikai, no wiesz co! Dola to bys mogla mieć, jakby sie coś złego dzialo-a ja tu widze same powody do dumy i radości! Dziewczę w zdrowiu i szczęściu dobiło pelnoletności-i pewnie jest z tego powodu BARDZO zadowolona, a tu matka sobie doly kopie z niewiadomych powodow :P
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

No! Prosze mi sie tu do kupy zebrac i raczej myśleć o logistyce naszego spotkania!!! :lol: na ktore i ja jestem bardzo chętna, oczywiście, tak jak Agat, w cieplejsze dni :side:
Poza tym b]kaikai[/b] Dawid wydatnie przedlużył Ci młodość,a niewiele mam 18 latkow moze się taką ciąglością młodości cieszyć, pomyśl-jakby go nie było tobyś juz zaczela "tetryczeć" :silly: myśląc ze masz juz same "dorosle" i prawie dorosłe dzieci, a tak- "wieczna" mlodość :lol: :woohoo: :lol: , jak wiesz, nic nie zmyślam , tylko bazuję na wlasnych doswiadczeniach :lol: więc- trzy , cztery i doły zasypane i myślimy o wiośnie! Zarowno kalendarzowej jak i przedłużonej wiośnie naszego życia :woohoo: :lol: :laugh:

Azja, kurcze, a ja nigdy jeszcze nie bylam w Kazimierzu........

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

monia,,super sobie Antosik z tym wstawaniem radzi, widzialam na fb :lol: , dzielny słodziak :kiss:

magda, no to łącze się w bólu i podaję rękę na wysokości podłogi :silly:

Mikuś sobie upodobał gryzienie naszej SKORZANEJ :cheer: kanapy, i to nie gryzie tak zeby wysysać, tylko wżera się jak dziki i szarpie z całej siły ząbkami, aż mu glowa odskakuje, czasami trzyma mocniej zebami niz rękami :cheer: MASAKROZA!
Macie jakiś pomysł jak ją zabezpieczyć przed tym terminatorem, a raczej meblowym exterminatorem ?
Normalnie szał go jakiś ogarnął w temacie TEJ kanapy, jak tak dalej pojdzie to nam narobi zniszczeń na miare stada dorastajacych szczeniakow sznaucera olbrzyma :cheer: , wiem co mowię, bo jeszcze pamietam co wyczyniala nasza sznaucerka w "dziecinstwie", dopóki nie dorosła siała wokoł zamęt i zniszczenia :S , na szczescie mieliśmy wtedy jeszcze stareńkie meble a na podłodze przejsciową wykladzinę! Czego nie bylo szkoda po prostu wyrzucic, bo jej dziecinstwo przypadło na okres przeprowadzania sie i urządzania w nowym domu, co teochę trwało....na szczęscie, bo w przeciwnym razie szkody bylyby większe...ale wszystko na to wskazuje, ze Mikuś zamierza wyrownać "braki"... :P

11 lata 1 miesiąc temu #845705 przez Azja
Suzi a to Ci Mikuś "pożeracz kanap" Łobuziak jeden :P nie mam pojecia jak można ja zabezpieczyc przed Mikusiem Gryzoniem :)
Suzi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:)

Misio zaserwował dzis 2 godzinna poranna drzmke, az chodziłam sprawdzałam czy wszystko ok, bo takie luksusy to u nas sporadycznie sie zdarzaja, myslałam ze bedziemy miec dzis tylko jedna drzemke ale niestety Jasiek mega zmeczony usnał po 15, trzeba bedzie moze go jeszcze na jeden spacerek wyciagnąc jak wstanie, niech sie nawdycha swiezego powietrza to moze szybciej usnie na wieczór :)

lece na obiadek miłego popołudnia, a tak w ogole to co tu takie pustki dzis i w ogole ostatnio :S

11 lata 1 miesiąc temu #845719 przez agat
Byliśmy oglądać foteliki, niestety w sklepie stacjonarnym nie mają BeSafe choć w sklepie online można kupić :/ I dupa, bo znowu nie wiem na czym stoję :/ W ciemno boję się kupować, a do Warszawy nie chce mi się jechać. Za miesiąc otwierają u nas galeryję i ma być SMyk, a oni w ofercie mają BeSafy, tylko czy będą mieli na naszym dzikim wschodzie? Masakra, aż mi się odechciewa tego RWF :/

Przez wojaże po sklepach Adaś urządził sobie 3-min drzemkę w samochodzie i w domu juz nie usnął, także wieczór zapowiada się "ciekawy". Dobrze, że za 1,5h uciekam na fitness :P

11 lata 1 miesiąc temu #845822 przez joasia10015
Dziewczyny u mnie nadal problem z kupnem spacerówki -moze któras ktora jest baaardzo zadowolona ze swojej podeśle mi linka ?

11 lata 1 miesiąc temu #845834 przez Dave
Hello,

Dziś miałam zalatany dzień, bo z mamą pojechałyśmy na rekonesans meblowy - chcą sobie co nieco pozmieniać. Z dzieciakami więc wyprawa niezła, ale spoko. POtem sacer, męża do pracy wyprawić, dzieci obrobić i tera mam chwilę.

Az mi się nie chce wierzyć, że macie już takie dorosłe dzieci :)

Lecę jeszcze przygotować sobie porcje mleka dla Mateona, żeby wszystko mieć gotowe i zasiądę jeszcze na chwilę.

11 lata 1 miesiąc temu #845879 przez agat
Już po północy, więc dziś świętuje nasz Nickolas :) Miki Miki Mikuleńku łap należną porcję buziaków :*:* :*

Nie wiem czemu jeszcze nie śpię, już lecę. Wstawiam filmik z moim tuptusiem, miłośnikiem lizania swojego odbicia w piekarniku :P :P

11 lata 1 miesiąc temu #845914 przez Dave
Dzień dobry :side:

Miki buziaczki dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mateo uwielbia oblizywać szybę w oknie balkonowym :laugh: :laugh: Ale piekarnik wymiata :lol: :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #845921 przez monia89
Mikusiu Ty nasz pożeraczu matczynych kanap łap buziaki :)

Dzięki Suzi :)
Agat super :)
U nas Antoś lizał dzrzwi balkonowe - nauczył się tego od Roxi :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #845951 przez kaikai
Buziaki dla Mikusia :)

Suzi moja corka tez jest straszna balaganiara do tego stopnia ze nawet papierek nie wrzuci do kosza tylko polozy na szafce , a w jej pokoju to cuda sie dzieja, drzwi to juz na stale sa zamkniete przed Dawidem bo na podlodze to raj dla Dawidka.

Moj maly tez kanapy gryzie, juz pisalam o tym kiedys.

Piekarnik tez lize i podloge.
Najbardziej to lubi wisiec na zebach na piekarniku, ale jak jest wlaczony to mam schize ze prad go zlapie i nie pozwalam.

Nastepne ulubione miejsce, lazienka :) jak wchodzimy to juz sie cieszy no i pralke uwielbia.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka