BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 1 miesiąc temu #848458 przez agat
Nie uciekam :) Rzuciłam tylko pomysł do rozważenia, ale nigdzie się bez was nie ruszam :)
Adaś padł, bo miał dziś tylko jedną drzemkę. Ja chyba też się kładę niedługo.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #848477 przez Azja
Agat to grubo było, jak kac tak dłuugo trzyma :P , super ze Adaśko "dał rade" bez rodziców :)

mam troche prasowania, ale tak mi sie nie chce, najchetniej to bym spac poszła, ale tak troche głupio o 21 :P

11 lata 1 miesiąc temu #848494 przez creatura
Hola Seniority :)

No wczoraj poszalałam z postami, że hej, ale dzień był zwariowany. Mąż na tym p%*&@#$%! szkoleniu, wpadła babcia Leonowa, bo chciała ostatni wypad na miasto przed szpitalem zrobić, potem dojechał dziadek. Ja z babcią buszowałam po sklepach i na koniec wyprzedaży wyhaczyłam jeszcze kurtkę w Carry, ale to już na następny sezon chyba, bo dziś było 12 stopni u nas :side: No a dziś byliśmy na urodzinach u Leonkowej prababci.

Newsem weekendu jest to, że.... fotelik jest :lol: :lol: :lol: :lol: Ale bez przygód się nie obyło, ofkors. Małż pogonił wczoraj do Wrocławia za moimi plecami do panów z osiemgwiazdek, a tam kleks - panów nie ma :angry: Tzn, dziwna sytuacja, bo stoisko z fotelikami zamknięte, ale reszta sklepu otwarta, tylko obsługa nie była w stanie sprzedać tych fotelików. No, ale chociaż sobie pooglądał. Wysłali go do innego sklepu, gdzie też było mnóstwo wszelakich fotelików. Macał, dyskutował, w końcu przymierzał dwa do samochodu i po dwóch godzinach wybór padł na ..... Britax Romer Max-Fix II. www.britax-roemer.pl/foteliki-samochodow...mochodowe/max-fix-ii
Wahał się pomiędzy tym, a Dualfixem. Na początku trochę sceptycznie podeszłam do niego, bo chciałam w obie strony, a to jest tylko RWF, ale mąż kategorycznie oznajmił, że nie ma bata, Leoś będzie jeździł po skandynawsku, tylko tyłem, bo bezpieczeństwo przede wszystkim i on specjalnie Dualfixa nie wziął, żeby nie kusiło nas obracać, choć Dualfix był piekny kubełkowy. :S Poza tym ten fotelik zajmuje zaskakująco mało miejsca, i zdał Test Plusa, więc lepiej już nie będzie. Dziś Leoncjusz przejechał w nim 120km, był zadowolony, siedział wysoko, oglądał świat za oknem, spał wygodnie. :blink: No i czas odśpiewać: Hallelujah - mam fotelik i po temacie :woohoo:

Ja tu się jeszcze moją spaceróweczką nie nacieszyłam i nie najeździłam, a wy już o parasolkach. W tyle jestem :S

Nie, nie fb :ohmy: już lepiej poczytać mniej, ale tutaj niż na fb.

Agat, hardkorowcu, nie taka z Ciebie zła synowa, jak dziecię do teściowej często podrzucasz :blink: :silly: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #848516 przez ilonah
Jestem i ja.
No ja rzeczywiście ostatnio forum zaniedbałam ale czasu mi ostatnio brakuje. Ale mam nadzieję, że forum tak szybko nie padnie :silly:
Agat super, że ostatki się udały :) też marzę o tym aby się rozerwać i zresetować.
Creaturka gratuluję wyboru fotelika, brawo :laugh:

My dziś znów prawie do 9 pospaliśmy, potem do kościoła, szybki obiadek i do rodzinki pojechaliśmy. Emilka była super grzeczna i pogodna mimo, że tylko godzinę w dzień spała. U cioci były kuzynki z dzieciakami i w sumie 7 dzieci było i Emilka super się bawiła. My zresztą też.
Dobra, domek na szybciora ogarnięty, poćwiczone teraz tylko prasowanie pozostało ale mi się nie chce. Zmykam spać, dobranoc

11 lata 1 miesiąc temu #848517 przez agat
Creo ależ ci zazdraszczam kupna fotelika!
Adaś siedział w tym Romerze, u mnie w sklepie go mają. Tylko właśnie RWF... Ajjj boję się kupić nie odkręcanego...

11 lata 1 miesiąc temu #848525 przez Dave
No i co miałam odpisać, a komp doprowadza mnie do furii :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

spróbuję za chwilkę

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu #848531 przez kaikai
Hej

jutro popisze bo juz czas spac :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #848538 przez creatura
AAAAAAAAAAAAAAAA, donosicielem będę, może mnie nie skrzyczą :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #848549 przez Suzi
creMoniu, to na rodzony wątek czasu brak a taki proceder sie uprawia. :silly: :blink: :silly: , hę, no ladnie :P

Poza tym tytułowanie Annabell "naszą" to chyba niekoniecznie jej pasuje, ona chyba jednak woli majowki :silly: a i na staraczkach jak widzę ma ciepłą miejscowkę :blink: , Anabelle to taki obieżyświat albo raczej obieżywątek :lol:
Obieżywątku -3mamy kciuki :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #848564 przez Dave
Dzień dobry :)

Dziś pobudka o 5 rano :ohmy: :ohmy:

A tak w ogóle to mały Pudzian dziękuję za życzonka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja to też jestem obierzy wątek, ale trzymam się Was i stareczek. Choć ostatnio to oba zaniedbuję maksymalnie. NIe dość, że czasu mało to komp mi świruje a na dokładkę zalana klawiatura doprowadza do szału. Niemniej jednak postaram się poprawić :kiss: :kiss:

Miłęgo dnia. Idę skubnąć jakieś śniadanko :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #848570 przez Azja
Dzień dobry

my przed 7 przywitalismy dzien, Misio wytrabił butle a ja delektuje się kawka:)

Teraz trochę robi demolke w zabawkach a w międzyczasie gania kota z wariuje tu zaraz z nimi:-D

napisze później z kompa, bo tel mnie wnerwia

11 lata 1 miesiąc temu #848590 przez kaikai
Hej

buxiski dla Mateuszka i Jasia :)

Suzi pozniej zobacze wozek bo mi maly tel wyrywa i trudno

ja w weekendy zawsze malo pisze

jak odpale laptopa to napisze wiecej

11 lata 1 miesiąc temu #848627 przez agat
Heloł. Mąż wrócił po feriach do pracy a my grasujemy z młodym na podłodze :) Niedługo jedziemy do moich rodziców, bo przez 2 tyg będzie u nich moja niespełna 2 letnia bratanica. Chyba codziennie będę jeździć do nich, bo mama pracuje do 15, więc będę musiała wspierać tatę przez pierwszą część dnia :P
Piękne słoneczko po paru dniach zgnilizny, więc na pewno na dwór zawitamy :)

11 lata 1 miesiąc temu #848821 przez creatura
Dzień dobry :)

Azja, kawa, podziel się :dry: Za nami jedna z gorszych nocy ostatnich czasów, obstawiam zęby, bo i jedzenie wczoraj gorzej szło :dry: :dry: :dry: Ręce mi zdrętwiały, bo pół nocy na siedząco z Leoncjem spędziłam :dry: :dry: :dry: Śniadanie jadł noszona na rękach po całym domu, bo fotelik w ogniu dziś :dry: :dry: Teraz niby humor lepszy, ale co odejdę na chwilę, to raban podnosi.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #848850 przez Azja
Creo kawa proszę bardzo właśnie pije druga cieplutka i pachnaca :silly:

my wróciliśmy ze spacerku próbuje Gagatka położyć na drzemkę, ale się nie daje :P

byliśmy na skwerku i Młody chodził kolo fontanny, zaczepia bas kobitka i pyta ile ma,?? Myślała ze rok i dwa miesiące hihi ale chyba się nie znała, bo przecież Jasiek z tych mniejszych dzieciaczkow :silly:

jejku czego dzieciaczki tak się muszą męczyć przy ząbkowanie, biedny Leos
Creo w jakim kolorze macie nowy fotelik, no i jak Leos będzie miał się lepiej proszę o zdjęcie Leona w foteliku

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka