BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 1 miesiąc temu #845955 przez agat
Adaś pralkę też uwielbia, jak tylko nastawiam pranie to zasiada jak przed TV :P No i odkurzacz! Łazi za odkurzaczem po calym mieszkaniu i przeszkadza, tfuuuu pomaga :P

Umówiłam Adasia na jutro do lekarza bo nie podobają mi się te plamy i krostki wokół jajek. Bepanthen, alantan, mąka ziemniaczana nie pomagają, już tydzień się z tym bujam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #845972 przez Dave
odkurzacz i pralka to tez u nas hit.

wlasnie usypia0Mateona,,bo od 5.50 auszuje.

pogoda dzis pieknsie zapowiada. bedzie spacerkowo:-):-) [file/]

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 1 miesiąc temu #846169 przez Suzi
hej :)

Mikuś dziękuje za pamięć i życzenia :) :kiss:
U nas od dwoch czy trzech dni nocki jak marzenie :woohoo: ,,chociaz dzisiaj mialam wpadkę, bo to Miś sie obudził pierwszy na mleko, więc musiał,poryczeć zanim sie doczekal, ale jak juz dobieglam to wychłeptał grzecznie wszystko i zasnał do 9 :lol:

Teraz drzemie a potem zupka i spacerek. Pogoda sie teraz robi ładniejsza niz byla rano, więc fajnie :lol:

kaikai, jak to bym sie bardziej bala ze sie oparzy o ten piekarnik :ohmy:
Moja "madra" mama, nauczyła Mikusia trzaskania klapą od piekarnika a co gorsze otwierali go razem zeby potrzaskać rusztami wewnątrz :cheer: :ohmy:
Stara baba a .......!!!!! Ze aż strach, pomyśleć, ze tylko na 10 min wyszłam i juz TAKIEJ rzeczy go nauczyła, jakby nie bylo sie czym bawic tylko piekarnikiem!!! No normalnie rece mi opadły..

Napisalam że drzemie??? Niepotrzebnie :P :angry: :S

11 lata 1 miesiąc temu #846201 przez kaikai
Suzi to madra masz mame ;) moja podobnie tez czasem wymysli jakas ciekawa atrakcje ;)
Oparzyc to raczej ciezko by u nas bylo bo piekarnik sam sie nie otwiera, ale z tym pradem to mam stracha, wiec gdy piekarnik wlaczony to Dawid do kojca i z daleka moze podziwiac :) to samo z odkurzaczem tez lubi ale nie daje mu dotykac jak odkurzam bo sie slini i wszedzie paluszki wklada, a slina plus urzadzenie elektryczne dobrze nie wrozy .

A ja sama dzis i do soboty bo P ma targi a dziewczyn nie ma :(

11 lata 1 miesiąc temu #846222 przez Suzi
kaikai, no to łącze sie w bólu, bo ja tez do soboty ( włącznie) slomiana wdowa ;) :lol:
A z tym piekarnikiem to...... :cheer: , a Misiowi wystarczyło parę minutek instruktażu i w tej chwili kojarzy bezbłędnie co i jak, a jak mowię powiedz "tata" albo pytam jak mowi kotek....to udaje greka :lol: :silly: , ale śmieje się sqbaniutenki więc widzę, ze kojarzy, aleeeeee to ON musi zdecydowac, czy mowi czy nie :silly:

Jak ktoraś a Was poszukuje spacerowki, to Joasi majowce wkleilam u nich na wątku propozycje ktorymi dzielą się lutowki na fb, jak ktoraś zainteresowana, to zajrzyjcie na majowki, tam są linki, opinie i filmik do roznych wozkow, ktore sobie polecaly :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #846239 przez kaikai
Suzi moj mowil tata ale juz mu sie odechcialo i nawet jak pytam sie gdzie jest tata to tylko sie usmiecha, tatus oczywiscie niezadowolony. Za to ostatno nauczyl sie wkladac pileczki do otworka w pchaczu :)
lukne sobie na te wozki , a ostatnio cos mnie naszlo na Maclarena BMW :) ale nie kupie bo cena to chyba przesada . Nie wygodny chyba ten wozek, zaleta to tylko waga.

11 lata 1 miesiąc temu #846321 przez joasia10015
Suzi kochana ty moja dziękuje za linki -już oglądam,czytam,myślę,myślę,i myślęęęę....Obym coś mądrego wybrała :) Buziaki dla Mikiego od Mikiego :blink: :blink: :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #846397 przez Azja
witam

buziaczki dla Mikusia :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: swoja droga niezłych babcia umiejetności Mikiego uczy :P

Agat moze cos dobrego było w piekarniku ze Adaśko sie wziął za lizanie :)

Jasiek ostatnio gryzie uchwyt od piekarnika, az taki niemiły dzwięk jest brr, ale za to odkurzacza sie ostatnimi czasy boi i nie moge przy nim odkurzac bo jest płacz :S musze za jakis czas znowu wyprobowac a tym czasem odkurzanie odbywa sie jak Mlodego nie ma w domu :dry:

dzis u Jaska była babcia, znaczy poszlismy po babcie i przyszlismy do nas, Mlody tak był zajety zabawa z babcia ze na sen przeznaczył w ciagu dnia az 45 minut i to w czasie drogi od babci do nas, nie miało czasu dziecko na spanie, takie atrakcje z babcia sie działy, ale poszedł juz spac po 17 taki biedaczek był zmeczony, ze ledwo na oczy patrzył :silly:

Jasiek tez sporadycznie gada cos na zawołanie, najczesciej to po swojemu cos w rodzaju chinskiego, no i jak mu sie zachce to mama, tata, baba, itp

dzis na chwile wyskoczyłam do ciucholandu, ale to co tam zobaczyłam mnie przeraziło i szybko uciekałąm, normalnie ludzie to nie ludzie to dzicz, wyrywaja sobie z rąk, koczuja przy pojemnikach z butami bo maja cos dorzucic, masakra jakas, juz chyba na dzien dostawy nie pojde, bo głupio mi było i nie umiałam sie odnalezc

lece ogarne chate i moze sobie cos porobie szydełkiem bo nawet jakas wene dzis mam :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #846415 przez Dave
Maja spi, Mati mam nadzieje ze niedlugo dolacz. to wpadne kliknac.

11 lata 1 miesiąc temu #846522 przez Suzi

11 lata 1 miesiąc temu #846531 przez Dave
obiecala i nie poklikala:-( jakas spiaca jestem i do lozka juz uciekam. a nocka moze byc ciekawa,bo Maja sie do mojego lozka wtrynila i koniec. mam nadzieje,ze dzieci sie zlituja, beda ladnie spaly i sie nawzajem nie pobudza.

tak wiec dobranoc:-)

11 lata 1 miesiąc temu #846549 przez kaikai
Suzi mi tez sie podoba tym bardziej ze jestem fanka peg perego :) tez myslalam nad tym modelem ale kolka sa pojedyncze przez co napewno bardziej delikatne :(
Model pliko 3 compact completo spelnia wszystkie moje wymagania :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #846558 przez Suzi
kaikai, tu recenzja o TYM wózku, kurcze, chyba sie napalilam troszkę, musze ostygnąć :silly:
projekt-mama-nie-idealna.blogspot.com/20...a-peg-perego-si.html

A tu opinie o Pliko Completo
www.bangla.pl/opinie/p710/peg-perego-woz...-p3-completo-compact

11 lata 1 miesiąc temu #846640 przez Dave
dzien dobry:-)

Milego paczknwania i oby wszystko w cycki poszlo:-P

11 lata 1 miesiąc temu #846668 przez pauluska
Suzi też mi się spodobał ten wózek Si Completo Peg Perego i teraz się zastanawiam nad Maclaren Techno XT a tym. Widzę że Suzi i Kaikai w temacie wózkowym co sądzicie o Maclaren Techno XT ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka