- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Maja jeszcze się spać nie wybiera, bo jest u nas chrześnica więc nie mam co liczyć że Majoneza do łóżka zagnam.
Byłam dziś u wujka na urodzinach i jakoś tak mnie teraz żołądek rozbolał. Aua....
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Adamson śpi, mleka nie dopił i padł.
Mężowi się przypomniało, że dziś Jana i do teścia z życzeniami pod wieczór poszliśmy.
Dowiedziałam się właśnie, że dobra znajoma z takiego mojego pierwszego, starego małego forum jest w ciąży. W pierwszej ciąży chodziłyśmy "razem", miała termin 3 tyg później niż ja, a w końcu urodziła 4 dni wcześniej Teraz ponad miesiąc po mnie jej termin wypada
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Brzuszek już masz fajny, teraz na pewno będzie chłopak
Córeczka słodka.
Dawid ma gorączkę, ząbki idą górne dwójki.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex ja w Wesołej mieszkam tak ok 5 lat nie znam tu za wiele ludzi, całe życie mieszkałam na Pradze Południe, tam może jeśli znasz kogoś to możliwe że ja też
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
ja dzis weny na pisanie nie miałam
byłam dzis z Mlodym u lekarza, bo ten katar mu nie mijał, a i od czasu do czasu pokasływał, niestety troche mu sie na oskrzela rzuciło, ale narazie obyło sie bez antybiotyku, dostalismy syropki i w poniedziałęk do kontroli mam nadzieje ze pomogą
Dave dzieciaczki sliczne, a jak ładnie sie razem bawią
Agat pozycje Adaśka super, Jasiek tez w łóżeczku czasem taka pozycje wykombinuje ze nie wiem jak mu tak wygodnie
Alex ale szybko zleciało juz 17 tydzien, brzuszek masz maleńki, a córcia chyba bardzo do Ciebie podobna
Kaikai Jasiek tez lubi w smieciach grzebac, szczegolnie w takim koszu na surowce wtórne, wyciagał butelki i inne smiecie, musiałąm go przestawic, bo nie dało rady go oddciagnac
wracalismy dzis ze spacerku i spotkałam na klatce sasiadke z córeczkami 3 i 5 lat, a ze miała cos tam zrobic w domu, to zabrałam dziewczyny do nas, zeby sie z Mlodym pobawiły, były u nas ok. 30 minut a mieszkanie wygladąło jak po przejsciu tornado, zabawki były wszedzie, kot odrazu na balkon zwiał, hihi, musze sie chyba powoli na to przygotowywac, bo jak Jasiek ma miec rodzeństwo
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z dziewczynami przytylam po 20 kg i miałam taki brzuch że butów zawiązać nie mogłam, a z Dawidkiem schudłam i miałam mały zgrabny brzuszek
Azja mój właśnie grzebie w śmieciach mieszanych, bo ten kosz z odpadami plastik i papier mam z tyłu szafki. Nie mogę przestawić, bo wszyscy przyzwyczailiśmy się do tego.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Azja myślę, że ze swoimi aż takiego tornada nie ma Na mniej się pozwala niż z obcymi dziećmi Jak idę po Kubę do żłobka to jak jest z jedną panią nie ma jak stopy postawić bo wszystko fruwa a z inną porządeczek jest lepszy niż u mnie w domu
Kuba miał wczoraj chyba kryzys i panie ze żłobka zadzwoniły że od godziny płacze i nie mogą go uspokoić. Jak wyszliśmy to padł i spał 2 godziny a potem na drugą drzemkę jeszcze 3 dowalił. Niewiem czy to taki śpiący dzień czy coś go męczyło. Podobno jakoś brzydko odbekiwał sobie więc może coś mu siedziało na żołądku
Na szczęście dziś już było super i chętnie się bawił
Kaikai oto mój zgrabny brzuszek na chłopa hahahaha U mnie NIC się nie sprawdziło z zabobonów
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ale u Alex też przeczuwam siuśka
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Kaikai - ja przy Majce miałam tyci piłeczkę a przy Mateuszu ogromniasty bęben, więc nie ma reguły. Jak tam w to nie wierzę.
Tysiak- mam nadzieję, że to jadnorazowa akcja i Kuba polubi żłoba
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Znajoma ma dwie córki z jedną miała wielki brzuch. A z drugą mały. ,
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Już kilka osób mi przeczuwa siusiaka, nie wiem czemu ja przytyłam do tej pory dużo mniej niż z Zuzką, zresztą dużo zauważam różnic, ale wiadomo każda ciąża inna a ja bym chciała dziewczynkę bo strasznie mi się podoba imię Laura
Azja mówią, że Zuza podobna do męża
Też mi się wydaje, że z obcymi dzieciakami to inaczej niż ze swoimi, swoje jednak znasz i wiesz na co je stać trzymasz jakąś dyscyplinę.
Tysiak coś męczyło Kubusia na pewno, do tej pory chyba nawet całkiem nieźle sobie radził?
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My po spacerku, po zupce, teraz dziabąg śpi. Nie wiem skąd to dziecko ma tyle energii, nie nadążam za nim... Do tego moje baterie na wyczerpaniu już po 15 min spaceru, więc ganiam gada z językiem na brodzie. Niech pośpi ze 3 godzinki, to się może trochę zregeneruję