BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 6 miesiąc temu #895425 przez Anabelle
Hehe to ja celuje na marzec-kwiecień-maj 2015 :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #895426 przez creatura
Hejeczka!

To ja zasiadam w końcu i zaczynam tak trochę samolubnie od siebie.

AAaaaaa, wróć

Buziaczki 14 dla Mikusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

I Leoś też dziękuje za życzenia i buziaki ;)

Dziś przyszedł rowerek Smart Trike - mama i Leos kochaja go, mama za to, że skręca jak wózek :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu #895577 przez agat
Och Leonardo jaka śliczność i słodkość :* Tylko go schrupac :)

10 lata 6 miesiąc temu #895603 przez Azja
Leoś boski, mały model Ci rośnie Creo :)

Misio dzis miał wczesniej drzemke i usnal juz 18.30 :sick: ciekawe o której jutro wstanie, az sie boje, bo ostatnio przyzwyczaił mnie do pozniejszego wstawania :P o tyle dobrze ze jutro ma byc ładna pogoda, wiec jest szansa na spacerek :)

lece spac, bo moze o 5 :sick: :sick: :evil: mnie pobudka czeka :P

a w ogole to co tu taka cisza popoludniowa ??

10 lata 6 miesiąc temu #895632 przez Suzi
Hej

Witam nocną porą B)
Dziekuję na buziaki dla Mikusia i szczerze Wam powiem , ze.........ja sama zapomnialam ze to jego dzień był :P , Wyście mi to uświadomily :P , dzięki :kiss:
U nas plażingu dziś był ciag dalszy, na fejsiq dowody rzeczowe....i myśle ze jakis czas dam fejsikowi odetchnąc bo tam zewsząd Mikusie wyskakują :P :P :P , no ale tu nie mogą, to tam sobie odbilismy :laugh:

CreMoniu - cuuuuuudny Leoś, no przepiękny, a te oczyska, achchchhchchchochochoch! Zlamią one niejedno serce niewieście
Magda - Tomcio slodziaczek, a te loczki super ma! A jak w ogrodku dzielnie pomaga :cheer:
Agat - nic mi nie mow o tej polskiej "biurwokracji" :evil: to się mozna po prostu zalamać. To jest ........ehh, szkoda słow.
Kaikai - no fakt, mnie tez przed stwierdzeniem obecności Mikusia bolaly piersi okrutnie, ale ze mnie zazwyczaj przed @ bolały, więc to nie wzbudzilo mojej czujności..... :P a teraz mnie zupelnie przestaly przed @ boleć :blink:
Monia- poki @ brak, wszystko moze sie zdarzyć! Badzmy dobrej myśli :)

A my z małzowinkiem świętujemy jutro ( a w zasadzie to juz dziś ;) ) mamy rocznicę ślubu, juz wlasnie wykonalam serniczek rocznicowy, mniam mniam mniam i zaserwuję malżu z sosem ze swieżych truskaweczek :cheer:
Ktora rocznica? ........aaaaaaaaaa, nie pytajcie! Stracilam rachubę ;) ;) ;) rocznica o rok starsza od ćorki naszej pierworodnej i jedynej, ktora Wam na fejsuniu zaprezentowalam ;)

Dobranoc
Pstryk
B) zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

10 lata 6 miesiąc temu #895651 przez Azja
Dobry dobry
Jasiek mnie oszczędzil pospalismy do 6.30 :) właśnie zrobił demolke w szufladzie w kuchni, a teraz rozwala wszystkie zabawki, ale niech się bawi chwila dla mnie :P

Dziś piękne słońce. Zaraz zbieramy się na spacer, co by Misio całej chaty nie zdemolowal :P

Dziś chyba święto Tosi buziaczki :kiss: :kiss: :kiss: mama Tosi mogłaby coś napisac :P i pokazać nam Tosie :)

Suzi dużo miłości z okazji rocznicy i może jeszcze córci coby do pary w rodzinie bylo :P :P

Agat j a sie k ma kalosze ale nie chce w nich chodzić, wiec jak będziesz Adaś owi kupować niech pochodzi po sklepie bo może i jemu nie przypadną do gustu i tylko będzie zbędny wydatek.

Kończę Narazie bo pokój zaczyna wyglądać jak po wybuchu bomby

10 lata 5 miesiąc temu #895668 przez kaikai
Hej

Test spusty jak to Dave mówi.

Suzi gratuluję rocznicy i do roboty, w końcu jesteście nad morzem, a siostra do pary będzie w sam raz. :)

My dziś na działkę jedziemy :)

10 lata 5 miesiąc temu #895671 przez agat
Dave a co śliczna córa studiuje?

Adaś pospał do 7, wypił mleko, wzięłam go do łóżka i wpadł w ryk, także szybko smoczek, ramiona mamy, parę minut lulania i pospaliśmy jeszcze do 9 :)
Słonko świeci od rana, także aż się miło wstawało :)

Małżonek szykuje się na zakończenie roku, wróci pewnie z jakimś kwiatkiem albo czekoladą. Choć w sumie niekoniecznie, bo mają jeszcze radę, więc kwiatek padnie a czekolada zostanie pożarta. Musi do 15 wrócić bo idę do fryzjera! Jak nie wróci to nie wiem, Adasia będę musiała wziąć ze sobą, a to może skończyć sie tragicznie dla salonu :P

10 lata 5 miesiąc temu #895723 przez monia89
Buziaki dla Mikusia i Tosi ;-)

Tomuś uzębienie ma boskie :-)
Leoś jaki przystojniak!

Kaikai testowałaś? U mnie @ brak i jej objaw również brak.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #895750 przez kaikai
Monia nic nie wyszło, w poniedziałek powtórzę bo dziś jadę na działkę, ale się denerwuje, bo przypomina mi się testy z Dawidkiem.
Też w piątek robiłam i wyszedł negatywny, pojechałam na działkę i w poniedziałek znowu zrobiłam i już swe kreski były :)

Monia to jak @ nie będzie to w poniedziałek razem zrobimy :)

Creo, Leos śliczny i słodki jak cukiereczek :)

10 lata 5 miesiąc temu #895775 przez agat
Dziewczyny trzymam kciuki, by wasze okresy przebrzydłe już nie nadeszły :) :) :)

10 lata 5 miesiąc temu #895790 przez Azja
cos czuje ze grono "cieżarówek" sie powiekszy :P :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ja dzis jakas bezsił jestem, połaziłam z Misiem prawie 3 godziny, Misio ma drzemke i ja sama bym sie chetnie połozyła, ale niestety obiad sie sam nie zrobi, zrobie sobie kawusie, moze ona mnie na nogi postawi :)

10 lata 5 miesiąc temu #895799 przez Anabelle
U nas koszmarne noce ostatnio. Próbuję uczyć Antka samodzielnego snu w swoim pokoju i to jest jakaś porażka. Dzisiaj nie spał od 1:30 do 4:30 rano.

Ja już po kawce i czekoladzie - mąż wreszcie w domu - trzeba będzie coś pozalewać formę :P :kiss: :woohoo: :woohoo:

Ah, mam 5 minut wolnego bo Antek wcina mandarynki przy swoim stoliczku :P
Tak wczoraj wcinał leczo

10 lata 5 miesiąc temu #895864 przez monia89
Kaikai ja jutro sikam :-)
Coś biust zaczyna mnie ćmić :O
Antoś jaki leczowy zajadacz :-)

10 lata 5 miesiąc temu #895869 przez Anabelle
obcieliśmy Antkowi loki bo strasznie się już pocił, no i w sumie ciut za długie miał, można było warkocze pleść :laugh: :laugh:
teraz jednak taki łysolek bo ma jasne włoski - zupełnie inaczej wygląda, nie mogę się przyzwyczaić. już go tak krótko nie zetnę :P muszę znaleźć dłuższą końcówkę do maszynki :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka