- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
To ja zasiadam w końcu i zaczynam tak trochę samolubnie od siebie.
AAaaaaa, wróć
Buziaczki 14 dla Mikusia
I Leoś też dziękuje za życzenia i buziaki
Dziś przyszedł rowerek Smart Trike - mama i Leos kochaja go, mama za to, że skręca jak wózek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Misio dzis miał wczesniej drzemke i usnal juz 18.30 ciekawe o której jutro wstanie, az sie boje, bo ostatnio przyzwyczaił mnie do pozniejszego wstawania o tyle dobrze ze jutro ma byc ładna pogoda, wiec jest szansa na spacerek
lece spac, bo moze o 5 mnie pobudka czeka
a w ogole to co tu taka cisza popoludniowa ??
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Witam nocną porą
Dziekuję na buziaki dla Mikusia i szczerze Wam powiem , ze.........ja sama zapomnialam ze to jego dzień był , Wyście mi to uświadomily , dzięki
U nas plażingu dziś był ciag dalszy, na fejsiq dowody rzeczowe....i myśle ze jakis czas dam fejsikowi odetchnąc bo tam zewsząd Mikusie wyskakują , no ale tu nie mogą, to tam sobie odbilismy
CreMoniu - cuuuuuudny Leoś, no przepiękny, a te oczyska, achchchhchchchochochoch! Zlamią one niejedno serce niewieście
Magda - Tomcio slodziaczek, a te loczki super ma! A jak w ogrodku dzielnie pomaga
Agat - nic mi nie mow o tej polskiej "biurwokracji" to się mozna po prostu zalamać. To jest ........ehh, szkoda słow.
Kaikai - no fakt, mnie tez przed stwierdzeniem obecności Mikusia bolaly piersi okrutnie, ale ze mnie zazwyczaj przed @ bolały, więc to nie wzbudzilo mojej czujności..... a teraz mnie zupelnie przestaly przed @ boleć
Monia- poki @ brak, wszystko moze sie zdarzyć! Badzmy dobrej myśli
A my z małzowinkiem świętujemy jutro ( a w zasadzie to juz dziś ) mamy rocznicę ślubu, juz wlasnie wykonalam serniczek rocznicowy, mniam mniam mniam i zaserwuję malżu z sosem ze swieżych truskaweczek
Ktora rocznica? ........aaaaaaaaaa, nie pytajcie! Stracilam rachubę rocznica o rok starsza od ćorki naszej pierworodnej i jedynej, ktora Wam na fejsuniu zaprezentowalam
Dobranoc
Pstryk
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jasiek mnie oszczędzil pospalismy do 6.30 właśnie zrobił demolke w szufladzie w kuchni, a teraz rozwala wszystkie zabawki, ale niech się bawi chwila dla mnie
Dziś piękne słońce. Zaraz zbieramy się na spacer, co by Misio całej chaty nie zdemolowal
Dziś chyba święto Tosi buziaczki mama Tosi mogłaby coś napisac i pokazać nam Tosie
Suzi dużo miłości z okazji rocznicy i może jeszcze córci coby do pary w rodzinie bylo
Agat j a sie k ma kalosze ale nie chce w nich chodzić, wiec jak będziesz Adaś owi kupować niech pochodzi po sklepie bo może i jemu nie przypadną do gustu i tylko będzie zbędny wydatek.
Kończę Narazie bo pokój zaczyna wyglądać jak po wybuchu bomby
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Test spusty jak to Dave mówi.
Suzi gratuluję rocznicy i do roboty, w końcu jesteście nad morzem, a siostra do pary będzie w sam raz.
My dziś na działkę jedziemy
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adaś pospał do 7, wypił mleko, wzięłam go do łóżka i wpadł w ryk, także szybko smoczek, ramiona mamy, parę minut lulania i pospaliśmy jeszcze do 9
Słonko świeci od rana, także aż się miło wstawało
Małżonek szykuje się na zakończenie roku, wróci pewnie z jakimś kwiatkiem albo czekoladą. Choć w sumie niekoniecznie, bo mają jeszcze radę, więc kwiatek padnie a czekolada zostanie pożarta. Musi do 15 wrócić bo idę do fryzjera! Jak nie wróci to nie wiem, Adasia będę musiała wziąć ze sobą, a to może skończyć sie tragicznie dla salonu
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Tomuś uzębienie ma boskie
Leoś jaki przystojniak!
Kaikai testowałaś? U mnie @ brak i jej objaw również brak.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Też w piątek robiłam i wyszedł negatywny, pojechałam na działkę i w poniedziałek znowu zrobiłam i już swe kreski były
Monia to jak @ nie będzie to w poniedziałek razem zrobimy
Creo, Leos śliczny i słodki jak cukiereczek
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dzis jakas bezsił jestem, połaziłam z Misiem prawie 3 godziny, Misio ma drzemke i ja sama bym sie chetnie połozyła, ale niestety obiad sie sam nie zrobi, zrobie sobie kawusie, moze ona mnie na nogi postawi
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już po kawce i czekoladzie - mąż wreszcie w domu - trzeba będzie coś pozalewać formę
Ah, mam 5 minut wolnego bo Antek wcina mandarynki przy swoim stoliczku
Tak wczoraj wcinał leczo
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
teraz jednak taki łysolek bo ma jasne włoski - zupełnie inaczej wygląda, nie mogę się przyzwyczaić. już go tak krótko nie zetnę muszę znaleźć dłuższą końcówkę do maszynki