- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
buziaczki dla Matiego
Kaikai, Monia szkoda ze @ przyszła, juz myslałam ze grono ciezarnych nam sie powiekszy
Agat jak tam podróż, Adaś dał rade ?? juz pewnie pierwsze moczenie stópek w jeziorze było
nie dawno kolo nas otworzyli Magiczne ogrody www.magiczneogrody.com/ w sumie moze Jasiek za mały na takie atrakcje, bo do konca nie wie o co tam chodzi, ae spedzilismy tam dzis kilka godzin i Mlody był uradowany, gdyby nie to ze trzbea było wracac na drzemke to pewnie i cały dzien bysmy posiedzieli, pogoda ładna, Misio nie marudził, jka zrzuce fotki na kompa to cos wrzuce
jak ktos bedzie w okolicy to naprawde polecam
Creo mam podobny staż z moim M jak Wy w sumie to straciłam rachube, ale ok. 15 lat razem i 6 lat po slubie jak piszesz ze M tak czesto bedzie mogł przyjezdzac to napewno bedzie Wam łatwiej,
cos ja jeszcze chciałam mh?? jak sobie przypomne to dopisze
była tam nawet mała plaża
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziwne te zdjecia jakies dzis robilismy nie ma bardzo co wybrac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
U mnie nadal testy owu negatywne
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Creo mamy to nonitorować raz w roku ale pezechodzi to z wiekiem. Echo mamy ze względu na ta wadę rodzinna.
Kaikai witaj w klubie. My sie staraliśny kiedy naszła nas ochota
mam nadzieje ze lipiec znowu będzie owocny
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Podróż nam minęła sprawnie, Adaś trochę pospal, trochę się pobawił. Domek mamy fajny, za wsią, także cisza i spokój. Jezioro widać z tarasu, mamy 200 m. Do Giżycka i Mikołajek po ok 20 km, więc można do cywilizacji na rybkę pojechać
Adaś mi strasznie źle śpi. Nie wiem czy nadmiar wrażeń, czy szeleszczące łóżeczko, ale budził się już kilka razy z płaczem, więc w końcu pożegnalam towarzystwo i wzięłam go do łóżka.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Kaikai, i Ciebie zalało.....masakra. A celowanie w dni płodne jest zupełnie bez sensu, w pierwszą ciążę zaszłam tak ok. 11 dnia cyklu, a jak zaszłam w ciążę z Leosiem, to byłam pewna, że już po owulce (17-18 dc) i myślałam, że straciliśmy pierwszy miesiąc, a tu niespodzianka, dni płodne przesuniete
Azja, super te ogrody, Jasiek jaki złotowlosy
Agat, pewnie neta nie ma w mazurskiej głuszy
edit, edit:
Jest i Agat
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
2 lata różnicy ponoć dobre na bunt dwulatka zobaczymy
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
CreMoniu - no szczepilam szczepilam .....bo poziom doświadczenia i mądrości zyciowej nie wzrosł mi przez te 3 lata wystarczająco żeby to jakoś zweryfikować, poza tym wowczas nie slyszalo sie o żadnych NOPach itp, poziom wiedzy nt szkodliwosci szczepionek był zenująco niski , ba- nie bylo ogolnie dostępnego internetu ani telefonow kom ( tzn zaczynały sie pojawiać wielkie jak cegly i drogie jak &€@&€?#%( niewyobrażalne, prawda?! ) no wiec wymiana wiedzy i doświadczeń odbywala sie w wąskich kregach ( tzn na placach zabaw tudzież w zaprzyjażnionych kregachz dziecmi w podobnym wieku ) więc stąd moje / nie moje decyzje. Bardziej " nie- moje" tylko ogolnie obowiazujące.
Zresztą, mnie zdecydowanie uplyw czasu na rozum i ogólne doświadczenie dobrze zrobił, wiec starsze dzieci na tym stracily, ze miały mlodą matkę ( w pewnym sensie )
Co do nie wspierania Cię.....hmmm, ja mam złe skojarzenia z rozląkami malzenskimi, wiec moze dlatego trudno mi mowić beztrosko ze NAPEWNO WSZYSTKO będzie dobrze, ale tez wiem, ze nie trzeba sie rozstawać ani nigdzie wyjeżdżać aby zdradzić /zostać zdradzonym....
Trudna decyzja, nielatwa, no ale kazdy przypadek inny.....decyzja nalezy do Was i oby wszystko potoczylo sie zgodnie z planem
Aaaa, jeszcze mialam zapytać - napisalaś ze Leoś dał się udobruchać bo "przyszła paczka z fotelikiem...." -jakim fotelikiem??
Agat - no, to normalne, ze w nowym miejscu Adas gorzej śpi, dorosli tez miewają z tym problem chociaż wiedzą gdzie są i po co...on tego biedak ńie wie, więc co sie dziwić. Mam nadzieję ze przywyknie szybko.
Monia, kaikai - wierzmy w ten lipiec , juz przećwiczony.
Co do celowania w płodne dni........ ( moja corka jak sie okazuje jest co i raz dobrym przykladem kolejnego kuriozum lub anomalii ) no więc rzeczona córka zostala poczęta kiedy czekalam juz niecielrpliwie na @ czyli był to jakiś 32-34 dzień cyklu!!!!!! i TAK bylo bo wczesniej dobry miesiąc NIC w temacie się nie dzialo. NIC!!!! Byliśmy baaardzo grzeczni i wstrzemięźliwi aż do nocy poślubnej po czym DOKLADNIE po 9 miesiacach od tejze nocy urodzila się ONA ......i jak???? I skąd? Ja sie pytam do dziś.....
Tak to jest -czlowiek strzela a Pan Bóg "kule"nosi......ma być to będzie, nawet kiedy po ludzku kalkulujac nie ma prawa być. Koniec i kropka.
Azja -dlaczego narzekasz na zdjęcia? Super są! Zwlaszcza pierwsze mi sie podoba, śliczny Jasinek,
Co do Reala i Auchana, to gdzies mi sie obilo o oko, ze Auchan wykupił Reala czy tez jakas fuzja sie odbyla, wiec teraz wszystkie Reale staną sie teraz Auchanami....
Ja w sumie wolę Auchana więc nie mam nic przeciwko.
Buziaki dla Matiego 14 x
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też zdecydowanie bardziej wolę Oszołoma
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Creo na żadne consipation nie narzekam, więc tym razem suwaczek nie trafił
Zapomniałam wczoraj napisać, że Jasieniek boski, ale Azji też nic nie brakuje
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Azja, racja, nic Ci nie brakuje - nogi mega chude - zazdraszczam, bo ja mam z tych kołkowatych
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
u nas własnie też zaczeło padac, ale zdarzylismy zaliczyc poranny spacerek połączony z wizyta kontrolna u lekarza, całe szczescie oskrzela Jaska czyste, obejdzie sie bez antybiotyku uff, teraz Misio ma drzemke, a mamuska relaksik, bo obiad z wczoraj został, ugotuje tylko kalafiora
dzieki dziewczyny za komplementy łydki faktycznie mam chude, gorzej z udami choc i tak "bez pszenicy" "parametry" mi sie poprawiły
wczoraj miałam jakas gastro-faze, M sie smiał ze tak w ciazy miałam, jadłam sledzie i poprawiłam truskawkami, moze organizm sie przygotowuje hihihihi
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
narazie bede do Was zagladac zadko bo jezdze po lekarzach robie badania bo rosnie mi jakies holerstwo na kolanie
podejzewaja jakiegos kostaniaka juz sama niewiem co myslec
a maly ma uczulenie na komary,i tak wszystko sie wali,
buziaki dla dzieciaczkow pa