BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 5 miesiąc temu #896597 przez creatura
Pati, dużo zdrówka dla Was, oby to na kolanie okazało się niegroźne. Jak się to uczulenie na komary objawia?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #896614 przez patrycja280791
Jak malego ugryzie komar to robi mu sie taki czerwony guzek ,po tym ropniak i dopiero schodzi ze strupem. musze mu podawac wapno i smarowac fenistilem

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896709 przez Azja
Patrycja zdrówka mam nadzieje ze to nic poważnego. A u Fabianka niedobrze z tymi komarami, jaskowi tez się robi duży Babel ale nic poza tym

Co tu w ogóle taka cisza??

Dave, Ilona, Kaikai, Linda. , Magda hop hop

Ja ogarniam chatę szlak mnie trafia, bo sprząta się długo a bajzel się robi w 5 minut

10 lata 5 miesiąc temu #896730 przez vika
Hej dziewczyny wpadłam się pochwalić dziś byłam na USG i w końcu znam płeć maluszka :*
no więc przedstawie wam Milanka :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #896733 przez Azja
wow Vika gratulacje :) w koncu sie doczekałas synka, dziewczynki bedą go rozpieszczac :)
Podziękowania: vika

10 lata 5 miesiąc temu #896736 przez vika
oj Azja sama nie do końca wiedziałam czy chce chlopca czy dziewczynkę ale odkąd dowiedzialam się,ze będzie synuś uśmiech z twarzy i z serca mi nie schodzi :)

10 lata 5 miesiąc temu #896756 przez Anabelle

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896757 przez Suzi
Hej :)
U Was rzeczywiście pada?? U nas wręcz susza :( poschły nam norowki amerykańskie ktore wsadzalismy w zeszłym roku :( małż je teraz codziennie podlewa w nadziei ze sie odlapią, ehhh, no i mlode drzewka też podlewa a z nieba z rzaaaadka, skąpo......a slonko jest, czasem zza chmur ale ogolnie pogoda jest wakacyjna. Juz się ruszyło w turystyce, zaczynają się pojawiać grupy zorganizowane i urlopowicze, więc zegnaj błogostanie, chociaz u nas w głuszy i tak nie iest jeszcze najgorzej , ale dzis z Ustki i ze Slupska (po szopingu), to juz z ulgą wyjezdzalismy :P
Nawet komarow u nas nie ma! Czaicie? Nad morzem i komarow nie ma :woohoo: dla mnie bomba, ale to niebywałe!

Agat - to ci znajomi, a wlasciwie znajoma (od Błażejka ) miala dokladniuteńko jak ja. Tez zlorzeczylam, bo w dniu ślubu mialam dostać @. Mialam........... :P :P :P 32 czy 33 dc był to....... :blink: :blink: :blink:

Pati - miejmy nadzieję ze sie szybko wyjaśni (pozytywnie) co to za guano się przyplątalo i Cie skutecznie poleczą! Informuj nas !
Wiesz, zawsze jeszcze mozesz Fabisiowi jakimś lekkim sterydem posmarować, gdyby odczyny byly jakieś wyjatkowo duze i paprzące się, np.Elocom w kremie albo hydrocortizon. Maciupenko, na samego bąbla. Zapytaj pediatry co o tym sadzi, tym bardziej ze to środki na receptę.

Vika - to małż chyba ze 3 dni balangował na tę wieść :laugh: , bo z tymi chlopami tak jest, ze jak mają corki to mowią że super, ze extra, ze TAK wlasnie chcieli, ale niech tylko na horyzoncie zamajaczy nadzieja na siusiaka to wtedy dopiero szał ciał i uprzęży się zaczyna :woohoo: :woohoo: Super! Gratulacje! Nie bój się, synkowie TEZ są fajni, :P ;)
no ale co Ty teraz zrobisz z tą stertą damskich ciuszkow, opaseczek, lakiereczków, pomponikow, falbaneczek, sukieneczek, spineczek..........rożowości, fiołkowatości, żólcieni??? :side: :laugh:
Aaa, jeszcze mialam spytać -imię MILAN??? W życiu nie slyszalam! :blink: czy jestescie fanami futbolu? AC. Milan? ;) takie Mundialowe imię :laugh:

Azja -super nogi masz, juz nie szukaj dziury w calym , ze uda, ze cos tam....pod spodnice nikt Ci nie zaglada, a to co widać jest pierwsza klasa i git! :cheer: i wlosy masz fajne ( mój odwieczny kompleks...ehhh, jak juz ktoś ma to nie docenia i nie widzi, a jak sie nie ma to ból i zazdrocha pozostaje :huh: :P )

Aaa, no i jeszcze sie mialam pochwalić, ze nowy wózeczek Misiowi sprawilismy, bo mamy tu tego grzmota wielkiego, w ktorym on juz świra dostaje, wprawdzie pakowny jest i na plaże wszystko sie da nim zabrać, ale jak jedziemy do cywilizacji a jeszcze zakupy mamy zrobić to cienko z miejscem w bagażniku nawet naszego niemalego samochodu. No więc zamowiliśmy i czekamy. Mam nadzieje ze kurier nas na tym odludziu odnajdzie :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #896758 przez Anabelle
SUZI
ty pisałaś o tym, że każdy to mama? u nas to samo od kilku dni. na rączki to mama, tata to mama, babcia to mama, mama też mama. Jak kogoś szuka po domu to też woła mama. Generalnie mama opisuje wszystko ;)

10 lata 5 miesiąc temu #896760 przez Dave
A ja jestem I sie czaje. Czytam ale z pisaniem gorsza sprawa.

Dzis caly dzien pod haslem CZETESNIE. Juz mi bokiem wychodza. No ale potem to sie dobrze z piwniczki wynosi.

Kobietki zmykam.

Pstryk

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 5 miesiąc temu #896765 przez vika
Suzi no troszkę może i mundialowe imie bo jest jeden czeski piłkarz no i syn piłkarza Gerarda Pique i piłkarza ręcznego Adama Wiśniewskiego :) poza tym to dość stare imię np króla Serbii w 1882 :) hehee ja wyłapałam imię wyszukując wg.listy imion a mąż zaakceptował po przedstawieniu mundialowskich argumentów :)
ogólnie imię to pochodzi z krajów południowosłowiańskich :)
a co do hulania tatusia hmmm to mój się poplakał ze szczęśćia ale raczej z tych co świętuje z żoną :) Tośki tez nie opijał na szczęście :p

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896766 przez Suzi
Tak Anabelle, to u nas wszystko co się rusza na dwóch nogach to MAMA :P ;) :P ;) , tata to mama, babcia to mama, dziadek to mama .......itd itp dobrze ze psy chodzą na czterech :woohoo:

Vika- ja nie twierdzę ze takiego imienia nie ma :cheer: , po prostu ja sie z nim nie spotkalam. Krol Serbii powiadasz....ale i tak więcej przemawia za futbolem :cheer: :cheer: :laugh: taaa, klimat jest zdecydowanie mundialowy

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896767 przez Azja
Suzi jaka bryke Mikusiowi kupiliście?

Ja to jestem kibic pół meczu przespałam hihi teraz się właśnie z kanapy do łóżka zwleklam :P

Suzi chętnie chmury deszczowe prześle w Waszą stronę u nas znowu pada ale może w nocy się wypada i w dzień będzie ładnie

Komary tez mogę podesłać u nas pryskali ale coś slabo :sick:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #896768 przez Suzi
Azja, ja za komary dziekuję, nie brakuje mi ich, tylko się dziwię, bo zwykle były B)
Bryka Mikusiowa to britax B Motion :)

Dla Jasinka 14x :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #896771 przez creatura
Hej, a wczoraj Jasiek świętował, a my gapy..............

Jasiulku buziaczki x14 dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka