- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Ja mam zgage
Czekam na P i jedziemy na działkę. Zła jestem bo już późno Dawid będzie marudzil.
Nie kupił mi też materaca do basenu,a chciałbym się poopalac może jutro do Mińska na bazarze pojadę.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
dziewczyny nie moge doczekac sie Waszego testowania
Anabelle Antoś długo posiedzi przy tym stoliku?? bo ja sobie mojego "strusia pędziwiatra" nie wyobrażam siedzacego w miejscu dłuzej niz 3 minuty
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Pojutrze jedziemy na te Mazury, ale chyba zbytnio nie odpocznę psychicznie, bo Paweł odebrał dziś wyniki kontrolnej morfologii i hemoglobina i hematokryt mega niskie. Znajoma lekarka (również z forum, tylko innego ) obejrzała je i kazała mężowi szybko do lekarza iść i dalej się diagnozować, bo na jej oko to niedokrwistość jakaśtam, która możliwe, że bierze się z tego, że na jelicie czy dwunastnicy jest jakiś krwawiący wrzód lub inna tego typu "niespodzianka" :/ :/ Do lekarza jakiegoś się dostał szybko, ale zbytnio się nie przejął wynikami, przepisał żelazo i kazał z 2 mies wrócić i powtórzyć badania. Jednak jak tylko wrócimy z Mazur to bierzemy się za diagnostykę, mam nadzieję, ze nasz lekarz rodzinny nie zbagatelizuje sprawy i zleci badania (podobno najszybciej byłoby do szpitala położyć się na parę dni i od ręki by wszystkie badania zlecili). Także zestresowałam się dziś konkretnie :/
Adaś też by przy takim stoliczku nie usiedział, a już na pewno nie z talerzem jedzenia. Zaraz by wstał i roznosił zarcie po domu W krzesełku do karmienia jest uziemiony, nie ucieknie, może sobie po swojemu "jeść"
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
eh ta nasza słuzba zdrowia =, szkoda gadac
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Wybaczcie, że tak tylko o sobie. Ale śmigam szybko po klawiaturze, bo muszę coś podziałać.
Dziś Mateo zaserwował kiepską nockę, pół nie przespał - obudził się po prostu. Ale ja twardo w łóżku go trzymałam, poszedł spać nawet nie wiem o której, ale obudził mnie o 8.50 Więc drzemka w dzien była później, z resztą usypiałam go chyab ze 40 minut, tak troche na musa.
Dzień zleciał jak godzina, ciągła niewyróba obiad kombinowałam w 20 minut, całe szczeście mężowi rolada z wczoraj została więc nie było źle.
No a wieczorem to godzina usypiana. Uffff..... Maja słyszę jeszcze nie śpi.
A no i w ogóle jaka historia!!! Młoda rano wstaje a tu oko i całe czoło spuchnięte. Jak kwazimodo wyglądała (nadal z resztą tak jest).
Wczoraj się pierdyknęła w zjeżdżalnie, ale wylazł guz i spoko. No ale rano taka jazda.
Obdzwoniłam lekarza, ale to się można szybciej przekręcić.
Mąż i rodzinka, że aaa spkojnie zejdzie, że to może od ugryzienia (bo Młoda jakoś źle reaguja na niektóre ukąszenia, robi się jej mega bąbel i aż ropień).
No i kurde steiwrdziłam ok. Jak do wieczora będzie rosło to pojedziemy do szpitala. No ale nie rosło, ale i nie malało. No może minimalnie.
Więc decyzja ostateczna, jak rano będzie kwazimodo to dziadek nas wiezie na IP, bo mąż w pracy.
MASAKROZA!!!
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Azja napisał: Anabelle Antoś długo posiedzi przy tym stoliku?? bo ja sobie mojego "strusia pędziwiatra" nie wyobrażam siedzacego w miejscu dłuzej niz 3 minuty
Antek uwielbia jeść. Jak mu położę na stoliku talerz i bidon to zaraz leci. Włączam jeszcze piosenki na youtube na tv i siedzi. Siedzi póki wcina. Jak sobie poje to ucieka. Krzesełka zazwyczaj używam, żeby go wsadzić i patrzy jak robie obiad - muszę mu dawać spróbować wszystkiego bo inaczej próbuje wstać.
Zresztą stoliczek z krzesełkiem dość przyszłościowo A inwestycja mała bo stolik w ikea za 19,99, a krzesełko wybrałam najstabilniejsze za chyba 49,99 ;P
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Ale chcialabym kupic im stoliczek tak zeby w przyszlosci siedzieli I sie bawili.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Dopiero zauważyłam, że zapytałam Dave o studia córki A chciałam zapytać Suzi oczywiście Postarzyłam Majoska
Monia widziałam na fb, a miałam już wcześniej zapytać o tę wizytę u kardiologa. Rozumiem, że Tosik zdrowiutki?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Agat - spoko, Maja Mają, ale jaka ja już bym stara była;))
Dziś nocka przespana ładnie, bez pobudki, bez picia mleka. No pięknie. Szkoda że takie nocki to do tej pory się chyba ze 3 trafiły. No ale jest nadziej i widać że się da
Idę bo mi młody mleko w proszku wysypał i ciapka po całej podłodze.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dziś Nocka średnia. Młody kaslal i się budził. , nad ranem zaczął plakac jakby mu się coś złego śniło. Ale wstał uśmiechnięty wiec jest ok, teraz sobie spaceru jemy
M mnie wnerwia z rana wiec szybko wyszliśmy bo miałam go dość
Pojadę chyba później do koleżanki żeby się zrelaksować i żeby z M nie siedzieć
Eh Faceci szkoda psuć sobie dzien
Dave jak Maja. , lepiej?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Kurwa z bezradnosci mi sie plakac chce.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Dave
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Już mi się z głowy kurzy od myślenia czy jechać na IP czy nie. Ale jak tylko się dowiem że mąż da radę sie zwolnić to chyba pojedziemy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Ja tylko na chwilkę, bo niedoczas...
No tak Dave, bylabyś STRRRRASZNIEA stara gdyby Majos juz studiowała niemal TAK STARA jak Suzi!! Strraszna sprawa! No ale na szczęście Agat tylko pomylila nicki
Więc odpopwiadam - corka nieodrodna -studiuje języki obce skombinowana filologia trzech językow - ang, niem i hiszp. A ze w liceum byla w klasie z rozszerzonym wloski, to w porownaniu z matką - jest poliglotką , uczen dawno przerósł miszcza , no ale dobrze, tak powinno być
To tyle narazie
Cdn
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Dave a przykładałaś coś Mai na tą opuchliznę? Może okłady z sody by pomogły?
Dziewczyny ja też trzymam kciuki za Wasze testy
Suzi pytałaś kiedyś czy u nas coś się ruszyło, narazie cisza i spokój ale coś długa przerwa, więc podejrzewam niedługo znowu jakiś ciążowy bum
Odkąd nasza Zuza znienawidziła krzesełko do karmienia, siedzi z nami przy stole na normalnym krześle, tylko poduszkę jej podkładam żeby wyżej miała, oczywiście wtedy zawsze ja albo mąż siedzimy razem z nią, zauważyłam, że odkąd je przy dorosłym stole to jakoś lepiej jej to wychodzi no i też rwie się do jedzenia zup sama, bo takie drugie dania to już od dawna sama (oczywiście łapkami ), raz to prawie zupę wylała, jak chciała łyżką zamieszać ale już widzę pierwsze postępy w samodzielnym posługiwaniu się łyżką