BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 5 miesiąc temu #905618 przez Anabelle
Baby Joggery mają dożywotnią gwarancję na ramę. Katalogowo są do 25 kg czyli najwyższa kategoria, aczkolwiek facet 80 kg usiadł w nim w sklepie, bo sam ma baby joggera i przyznał, że sam sobie w nim siada czasem :P Facet w sklepie i moja koleżanka z kwietnia mają baby jogger city mini (tutaj polecam wersje GT), a ja mam baby jogger city elite - on jest jednak typowo w teren, jak ktoś chce po mieście to bym polecała mini GT.

Druga sukienka :woohoo: :woohoo: :woohoo:

hahahahahah 5 kg? :silly: :silly: chyba w cycki ci poszlo :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #905624 przez Azja
Anabelle trochę drogi ten wózek , biorąc pod uwagę ze Młody ostatnio nie chce mi za długo w nim siedzieć. Nawet fajnie wygląda choc nie lubię za bardzo wózków 3 kołowych :)

10 lata 5 miesiąc temu #905648 przez monia89
Agat Super!!!!!

10 lata 5 miesiąc temu #905668 przez Suzi
Hej

Agat -wyglądasz SUPER!!! Czadersko! Pięknie! :woohoo: obie sukienki na Tobie swietnie się prezentują a brzusiomjak marzenie! Extra! Co do nadwagi...hehhhh, dalabyś babo spokój, ze tak powiem i wesprę się klasyką : "co Ty k..... wiesz o nadwadze...?" :P :P :angry:

Azja - Misio ujeżdża Britaxa B Motion. Był rozwazany B Agile ale : nie ma regulowanej wysokości rączki, a ja tego potrzebuje bardzo, ma mniejsze i niepompowane kola a tam gdzie my sie poruszamy wertepy sie zdazają, poza tym zima w mieście tez nie ulatwi.... Rozwazalismy city mini GT i prawie był juz zamowiony ale odpadl rowniez z powyższych powodów ( jak B Agile ) co do trojkolowości to city mini jest w dwoch wersjach 3 i 4 kołowy.
Teamt wozkow to temat rozmiarow rzeki Jangcy,więc na prawdę trudno coś doradzić, np co do espiro magic spotkalam sie ze skrajnymi opiiniami -achy i ochy na plus i stanowcze ostrzezenie i zniechęcajie do rzeczonego. Mnie osobiscie się nie podobaale jak powiedzialam -znajdziesz i fanow i wrogow tego samego modelu.

Monia - moze jeszcze nie trac nadziei

U nas NIE PADA - chyba ten teren stanie sie kiedys pustynią, no juz teraz niewiele brakuje, ale nie cierpimy od upalu bo mamy 25-26 stopni i wiatr więc upalu sie nie czuje. Jest git ale musimy podlewać i na plaze mozna chodzic o kazdej porze dnia. Dzis pewnie znowu sie wyrobimy na wieczorna zmianę, bo sobie Misio pospal ;)

To tyle narazie, do wieczorka :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #905669 przez Anabelle
Szlag mnie trafi, 3 raz pisze tego posta bo mi ciągle sesja wygasa.

Azja czemu nie lubisz 3 kolowców? My mieliśmy 4 kołowca pierwsze 3 miesiace i pieprznelismy nic na śmietnik :O Cóż był używany to nie było szkoda, ale w porównaniu do trójkołowca BJ to jakaś porażka :P A cena... cóż, za dożywotnią gwarancje, wentylacje w siedzeniu, w bokach wózka, okienko na dziecko, hamulec ręczny, koła, amortyzacja, opatentowany system składania wózka poprzez pociągnięcie za uchyt do przenoszenia... jednak w porównaniu do przereklamowanych np xlanderów cenowo nie wychodzi wysoko ;)

Matko antek dzisiaj tak daje w kość że chyba nie wytrzymam do wieczora :O

10 lata 5 miesiąc temu #905699 przez creatura

Suzi napisał: Co do nadwagi...hehhhh, dalabyś babo spokój, ze tak powiem i wesprę się klasyką : "co Ty k..... wiesz o nadwadze...?" :P :P :angry:

Włacha ;) miałaś już 8 z przodu (nie w ciąży)?

10 lata 5 miesiąc temu #905713 przez agat
Hola hola gdzie ja napisałam, że mam nadwagę? Mam nadbagaż, ale nadwagi nie (naprawdę tak napisałam?!)
Jak poznałam męża ważyłam 63 kg (a to 5 lat temu było :P), jak za mąż wychodziłam 2 lata temu było 68, no a na starcie drugiej ciąży 73. Powodów do dumy z tego powodu nie mam :P

U nas znowu kupowo, jakieś hurtowe ilości idą.

10 lata 5 miesiąc temu #905737 przez Anabelle
Hahahah co ty k.. wiesz o nadwadze? PADŁAM!! :D
Weźcie mi nie przypominajcie 8 z przodu baby!! Bo się zalamuję na samo wspomnienie. Teraz 69 na start drugiej ciąży - jak dobije znowu do 90 kg to weźcie mnie zabijcie :D

10 lata 5 miesiąc temu #905760 przez Azja
Anabelle nie chodziło mi ze wozek drogi, tylko o to ze ja nie chce tyle dac za wozek bo Mlody i tak długo w wozku nie jezdzi ;)

dziewczyny przestance juz o tych naszych kg przeciez wszystkie jestesmy piękne i mlode, a kobiety w ciazy to juz w ogole :)

kupilismy dzis Mlodemu domek na balkon, jeszcze go nie widział, ciekawe jaka bedzie reakcja, mam nadzieje ze zajmie sie nim przynajmniej poł godziny :laugh: :laugh:

moj M bedzie miał przez 2 dni jakas wazna kontrole w pracy, niby wszystko dobrze, ale tak sie biedny stresuje ze szok, nawet gary pozmywał chyba dla relaksu :woohoo: :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #905762 przez Suzi
No i jezdem :P

Agat - a wzrostu ile sobie winszujesz??

Anabelle - doczytalam gdzieś tam ze cię malż na forum śledzi :blink: :blink: :blink:
Jakim sposobem ja sie pytam? Haker jakiś czy sie nie wylogowujesz??

Dave - no dlatego odczuwam roznicę ze na codzień np kąpanie nalezy do tatusia, a juz teraz , na wakacjach to wszystko robimy wspolnie czyli więcej on, a juz zwlaszcza w chwili qpsztala Mikus zostaje synkiem tatusia:woohoo: :woohoo: stąd ta RÓŻNICA :P

Azja - no i jaka decyzja? Jest cos na oku?

10 lata 5 miesiąc temu #905764 przez Anabelle
Suzi ja sie nie kryje z forum ;D Włączam przeglądarkę i bach mam zapisane okienka, wystarczy kliknąć ;)
No i mam zaznaczone "zapamietaj mnie" :D

10 lata 5 miesiąc temu #905765 przez Azja
Suzi po moich popoludniowych przemysleniach :lol: dosżłam do wniosku ze jednak kupie cos mniejszego typu espiro magic, bo w sumie nie po to sprzedawałam duzy wozek zeby kupic tylko troche mnijeszy, Jasiek i tak teraz malo w wozku jezdzi, jezdzimy najczesciej po miescie, parku ,ewetualnie jakis skwerek, wiec kolka terenowe mi nie potrzebne, a jak bedzie nowa dzidzia,to wtedy bede myslec nad innym wozkiem :) ale ciekawe co rano wymysle bo to wszystko sie moze zmienic :silly: :silly:

10 lata 5 miesiąc temu #905767 przez creatura
To już podsumowując nasz "ulubiony" temat wagowy, Agat, w życiu bym Ci 73 kg nie dała, to wszystko wina cycek :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Suzi, no wypas masz z tym małżem. Mojemu zdecydowanie pielęgnacja bokiem wyszła, bo ostatnimi czasy kąpie tylko ja (chyba, że jestem w sklepie wieczorem), pieluchy zmienia czasem, ale nie już z takim zapałem :angry: :angry: :angry: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905768 przez agat
170 cm mam. Nie chodzi o to, że ze mnie grubas, tylko w szafie 1/3 ciuchów na mnie za mała :P I to nie ze względu na obecną ciążę :P

U nas też mąż jest od kąpieli, ja tylko młodego oporządzam po wyjściu z wanny.

10 lata 5 miesiąc temu #905769 przez creatura

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka