BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 8 miesiąc temu #906939 przez Azja
Agat biedne dzieciątko, czego dzieciaczki musza chorowac ?? :( :( :(

Adaśko boski, ale ma piękne niebieskie oczy :) a na plamy polecam mydełko odplamiające jest w rosmanie tyko to w biało zielonym opakowaniu, u nas wszystkie plamy schodza bez problemu :)

Tysiak Kubulek słodziak :) jak fajnie sobie pływa w pirackim statku :)

Dave Jasiek tez sie długo dzis kokosił zanim zasnał, M go usypiał to juz nie miał cierpliwosci musiałam ja wkroczyc do akcji :P

dziekuje za życzenia :) mowicie Dżesika ma byc?? :P :P troche sie wstrzymuje bo ta moja tarczyca, ale co ma byc to bedzie :whistle: :whistle:

lece konczyc tort, jeszcze mi polozenie masy cukrowej zostało, czyli najgorsze :sick: no a potem kuchnia do posprzatania :whistle: :whistle: :whistle: :evil: :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #906942 przez tysiiiak
Azja ja mam BabyDesign mini i jestem zadowolona :D :) jednak jeżeli jesteś wysoka albo masz długie nogi to nie polecam bo będziesz kopać w hamulec :/

Agat cudnie wyglądasz :* :) brzuszek zgrabniutki :)

10 lata 8 miesiąc temu #906947 przez Dave
No usnał gad jeden :angry: :angry: :angry:

Jutro u nas jest odpust i co oczywiście nie pójdę, bo jak. Ech... ostatnio nic mi nie wychodzi.. nic się nie udaje i nie idzie po mojej myśli. Bleeeee............

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 8 miesiąc temu #906958 przez Sevilla
To ja wpadam do Was, widzę, że co niektóre moje Majóweczki 2013 tutaj są, więc przyklejam się do forum, o ile pozwolicie.

10 lata 8 miesiąc temu #906960 przez Dave
Sevilla - dajesz dajesz :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

My i stareczki to wiesz, zawsze z otwartymi rękoma :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #906963 przez Sevilla
Dave hahaha dawałam 5 dni temu mężowi i mam nadzieję, że zaowocuje :P hahaha

10 lata 8 miesiąc temu #906966 przez Dave
Sevilla - no ja czekam na Twoje krechy :cheer: :cheer:

10 lata 8 miesiąc temu #906972 przez Azja
uff skonczyłam, ale kuchnie juz tylko z grubsza ogarnełam :S

całkiem zapomniałam ze Mikuś dzis swietował buziaczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

lece sie wykapac i jeszcze wpadne poczytac :cheer:

10 lata 8 miesiąc temu #906975 przez Suzi
Hellou :)

Mikuś dziękuje cioci Azji za pamięc i buziaki :cheer:

Sevilla - no pewnie ze pisz u nas!!! Pisz pisz pisz! Moze z czasem wiecej majoweczek do nas zawita jak swego czasu proponowalam :laugh:

Tysiak - superowski ma Kubula statek, no czad po prostu! A co to za dziewuszka mu rybkę pokazuje??
Pogoda na Bałtykiem = pogoda w Egipcie :woohoo: albo na Rivierze, jestem w nieustającym szoku ( pozytywnym, rzecz jasna :woohoo: aż sie boję ze jak sie skończy to z hukiem :P )

CreMoniu - moje układy i opis mamci pasuje do Twojego niemal jak ulał ale odjąć nalezy te wspolne fryzjery czy inne atrakcje, to się nie zdarza ;)
Ale.....wrocił małż i mamą zlagodniala. Zawsze on na nią wplywa kojąco a ja wręcz odwrotnie :P :P :P

Agat - ale sobie Adamson pojadł i jego bluzeczka też :woohoo: ale na placu zabaw znów byla czysta! Czary??!! :laugh: ;)

Azja - Ty sie minęlas z powolaniem czy co? Pokaz nam to dzieło sztuki cukierniczej! :)

U nas dzis jak juz wyzej wspomnialam upalu ciag nieustająco dalszy, temperatura siięgala 31 stopni :woohoo: ale niestety tylko powietrza bo temp wody w morzu chyba -25 :P :P mróz aż kości w nogach trzeszczą, ale Misiowi to nie przeszkadzalo. Chlapał sie jak gdyby nigdy nic, ale zdecydowanie blisko brzegu, najwyzej do łydek. Na szczescie ńie ma tendencji do szarży w glębiny. Ostrozny jest. Albo ciepłolubny ;) :laugh:
Co do wymiarow Mikusia to ńie mamy tu ani wagi ani miarki więc trudno orzec, myslę, ze waży tak z 11.5 kg a ubranka na 80 powoli stają sie za małe.
Dzis swięcilismy naszą nową przydomową kapliczkę, odwiedzil nas nasz znajomy ksiądz tez z Wwy, ktory spędza tu wakacje, było bardzo milo, ale moj syn robił wszystko zeby zwracac nieustannie na siebie uwagę, wyczuł gadek, ze spadł chwilowi z pozycji nr1 i koniecznie chcial na nią powrocić. A wykonczyl mnie w momencie gdy nalezalo zdecydowanie zachowac powagę, a on siedząc dziadkowi na ramieniu trzymał się dla zachowania rownowagi dziadka......nosa. Calą dlonią zlapał nos dziadka i sobie trzymał a czubek nosa mu jesxcze z piąstki wystawał. Muslalm ze na ten widok zemrę ze smiechu, a tu wlasnie trwala modlitwa i nalezalo w niej uczestniczyć. Lzy lały mi sie strumieniami z oczu i musialam sie schować za malza :woohoo: :woohoo: :woohoo:

To dobranoc moje miłe, do juterka, pa!

10 lata 8 miesiąc temu #906982 przez Alex_87
Dziewczyny ja tak na szybko :)

Jutro wyjazd na Mazury a mnie chyba jakieś pęcherzowe sprawy biorą, pije dużo wody, ale pytanie czy mogę wziąć Furaginum?
Mam jeszcze z czasów jak Zuza brała, wolę to zdusić w zarodku, jeszcze coś z żurawiną kupię, ale ten Furaginum by pomógł w miarę szybko.

Hmm miałam się wyspać bo jutro jedziemy na wieczór, a tu dupa, impreza u sąsiadów, dudnienie basów i śpiewy, tak to luzik niech się bawią, ale czemu akurat tej nocy :dry:

10 lata 8 miesiąc temu #906991 przez Dave
Dobry!

Alex - kurka nie wiem, a co na ulotce piszą? W necie poszukaj. No to sobie sąsiedzi wybrali noc na imprezowanie.

Suzi - no temperatura wody bardzo przyzwoita, ale Ty zmarzluch więc i ja na bank bym dygotała. Mój Mateo to nawet do takiel lodowatej się pcha.
I spóźnione buziaki dla MIkula pływaka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #907009 przez tysiiiak
Alex ja w ciąży brałam urosept. Zapytaj w aptece :) Udanego wypoczynku :*

Suzi ta dziewczynka co Kubie rbke pokazuje to... mój brat :D :woohoo: Ma 11 lat :) Między nami jest 12 lat różnicy i jest najlepszym wujkiem pod słońcem :D

fuuuuu mam historię chyba gorszą od Mikusia zajadającego kleszcza :sick: :sick: :sick: Kuba dziś bawił się i rozkoszował swoją kupą wypływającą z pampersa :sick: :sick: :sick: Chyba nie zjem dziś śniadania bleeeeeeeeeeeeeeeh :blink: :pinch: :unsure: :sick:

10 lata 8 miesiąc temu #907011 przez Sevilla
Tysiiak ale się uśmiałam błahahahahahahaa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: słuchaj w życiu trzeba być odważnym i wszystkiego spróbować, Twoje dziecko do odważnych należy hahahahaa

10 lata 8 miesiąc temu #907016 przez agat
Sevilla trzymam kciuki :)

Tysiak zabawa kupą? Mój Adaś jakiś czas temu rozkoszowal się kocią kupą ucierając ją sobie w dłonie :P

Dziecko mnie zaskoczyło. W porze drzemki idziemy do kościoła,dopiero później obiad, więc położyłam go o 10 nie podejrzewajac, że zasnie. Zachodze po 5 minutach a ten śpi w najlepsze :)

10 lata 8 miesiąc temu #907030 przez Dave
No degustacje kupowe, to chyba każdy maluch zalicza :blink: :blink: :blink: :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka