BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 5 miesiąc temu #906622 przez monia89
Hejo.
wczoraj wybylismy na Gliwice.
Pogoda super. Wybralam sie na krew ale pobieraja do 10 wiec dopa z tego zrobiłam test i nic ...
Creo super sukienka.
oj Agat cheesburger :-)
Ja upiekłam racuszki a teraz rybka i fryty z piekarnika oczywiście domowe:-)
a stosunki rodzinne temat rzeka identycznie jak u Creo :-)
Tosik zaliczył dziś fryzjera :-) a teraz chodzi w moich butach....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #906624 przez Anabelle
Ale się uśmiałam, jak mąż 10 minut temu przyjechał z jedzeniem i zamiast zapiekanek przywiózł cheesburgery :D

10 lata 5 miesiąc temu #906724 przez creatura
Bella, po tym, co się dowiedziałaś o "cheeseburgerach", smakowały???? :lol: :lol: :lol: :lol:

10 lata 5 miesiąc temu #906775 przez Dave
Dobry dzień

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 5 miesiąc temu #906777 przez creatura
Dobry, dobry, Dave ;) A co tam u Was?

10 lata 5 miesiąc temu #906779 przez Dave
U nas, standardowo zapiernicz. Ale ogólnie wsio ok.

Dzieciaki doprowadzaja mnie do nerwicy, ale to szybko mija.

Młodemu chyba znów 3 wszystkie się chcą pchać na świat, więc jestt jazda. Maja nie wiem ale chyba już jakiś bunt 4 latka zaczeła.

Staram się podczytywać, ale i tak na bieżąco nie jestem :( Wybaczcie.

Ogólnie jakiś spadek formy psychicznej ostatnio odnotowuję, więc może i dobrze bo bym Wam tu smuciła.

10 lata 5 miesiąc temu #906783 przez creatura
Dave, a męża potajemnie łapiesz na Baby Nr3??? ;) ;)

10 lata 5 miesiąc temu #906804 przez Azja
hej

oddelegowałam chłopaków na spacerek, a sama ogarniam chate i pieke biszkopt na torcik, dla M chrzesnicy jutro idziemy na imprezke :laugh:

Dave ja tez nieraz "nerwicy" dostaje przy małym ale tez mi szybko przechodzi, a co mowic przy dwojce, a jak masz gorsze dni to lepiej sie "wyżalic" niż tłumic w sobie bo jest jeszcze gorzej :unsure:

my dzis mamy 6 rocznice slubu, :laugh: :laugh:

Creo udanej imprezki, sukienka super :)

dobra spadam bo ja tu gadu gadu a robota sama sie nie zrobi, niestety :lol: :silly: :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #906818 przez Dave
Azja wszystkiego najlepszego. Duuuuuzo milosci:-)

Creo wiesz co odpuscilam to natretne myslenie o kolejnnym bejbiku. Jak sie kiedys uda to fajnie. Ale poki co z tym jak mam z moim chlopem ktory mi nic nie pomaga to wole tak myslec co ma byc to bedzie. Mam dwojke wiec jest super.

Źle sobie chłopa wychowałam, rozpuśćiłam, byłam za dobra to teraz mam.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #906867 przez agat
Azja najlepsze życzenia z okazji rocznicy :) Może zrobicie sobie z tej okazji jakąś małą Dżessikę? :)

Byłam z rana u rodziców, wczoraj wrócili znad Soliny. Młody się wyszalał z dziadkami, poplumkał w basenie (na koniec robiąc w nim kupę :sick: ) i teraz śpi już w domu.

Wczoraj miałam ciężki dzień, co chwilę mi się zbierało na płacz. Zmarła niespełna trzyletnia dziewczynka z mojego miasta chorująca na białaczkę. Generalnie staram się w ogóle nie wnikać w różne apele o pomoc przewijające się na fb, bo te wszystkie smutne oczka, łyse główki i kabelki sprawiają, że od razu mam łzy w oczach i gul w gardle (szczególnie teraz, w ciąży). No ale akurat ta mała jest z mojego miasta, więc wszędzie plakaty, na fb co chwilę ktoś wklejał jakieś info, nie dało się nie śledzić jej historii. Przedwczoraj rano znaleźli dla niej dawcę, a wieczorem zmarła :( No i co zobaczyłam na fb jakieś info o niej to w płacz, a jeszcze jak spojrzałam na radosnego Adasia to w ogóle ;( Hormony robiły swoje, nie mogłam się ogarnąć. A wiecie jak się zaczęło? Dziecko miało podwyzszoną temperaturę przez jakiś czas, ponad 37, ale bez gorączki. Żadnych innych objawów. Leczono na różne infekcje i dopiero, gdy po jakimś czasie zrobiono morfologię to wszystko wyszło :/ Brrrrrr straszne :(

Żeby nie było tak smutno to jest Adasiek podczas obiadu (spaghetti było) i na spacerku :) Nie wiem dlaczego zdjęcia się przekręciły :/

Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #906872 przez creatura
Azja, wszystkiego najlepszego w Dniu Rocznicy, majstrowac Dżessikę, a jakże:)

Agat, bardzo smutna historia. to nie sa dobre tematy w ciazy. mam kolege z pracy, ktorego dziecko wlasnie wyszlo z okropnej, zlosliwej formy raka, miesaka Ewinga. zaczelo sie jeszcze zanim maly skonczyl rok, walka trwala 3 lata, niedawno dostali wyniki, ze w koncu wszystko ok, ale to ile oni przeszli jest nie do opisania...........

dave, bardzo madra decyzja- co ma byc to bedzie. a malża to ja tez rozpiescilam, ale w pore sie opanowalam i postawila, go do pionu;)

10 lata 5 miesiąc temu #906885 przez creatura
Agat, jak Ty dopierasz ubranka po takim obiedzie??? :blink: Adas, super, dlugonogi :silly: :silly:

10 lata 5 miesiąc temu #906889 przez agat
No właśnie jak się dziś okazało nie dopieram :P

10 lata 5 miesiąc temu #906934 przez tysiiiak
Hej laseczki :*

Ostatnio mam absolutny brak czasu :P Praca no i w wolne dni chce jak najwięcej czasu poświecić Kubusiowi :) Ostatnio byliśmy na dwa dni nad jeziorkiem i spaliśmy z Kubulkiem w namiocie :D Cała nocka przespana, Kubulek przeszczęśliwy na świeżym powietrzu non stop :) Wody do chlapania pod dostatkiem tylko mocno wiało niekiedy :( Stwierdziłam, że z Kubulkiem mogę jechać wszędzie :) Nawet nauczył się chodzić ze mną za rączke bo po niektórych górkach nie dało rady inaczej :)
Jeden z bocianów sobie chodził 100 m. od nas :) może to coś prorokuje ? :P

Suzi noo ostatnio nad morzem pogoda szokuje :D dopiero dziś od wielu, wielu dni popadało :) Co do rodzinki to ja z moimi rodzicami też nie mogłabym już dłuszej mieszkać o nieeeeee :P Tak jak jest jest super :) Kocham ich nad życie ale mieszkanie razem to by były nerwy :P

Bella i tu ogromniaste gratulacje :*:*

Adaś jest taki przystojniacha że szok :D już taki chłopczyk z niego a nie dzidziuś :) Jasiek słodziaczek blondasek :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #906936 przez Dave
Agat - jakbym widział wczoraj Mateusza. Też spagetti było i wyglądał identycznie :cheer:

A Mateusz jeszcze nie śpi. Normalnie wykończyc mnie te dzieci chcą :evil: :evil: :evil: :evil:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka