- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Leos super przystojniak
Agat mam taki sam wzrost wagę miałam niedawno podobna, ale wydaje mi się ze ja dużo gorzej wyglądałam. Brzuch i boczki miałam mega. A Ty to szczupła jesteś wiec chyba Ci się waga popsula
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Nie pospałam dziś, bo późno zasnęłam. Tylko dlaczego to zawsze ja rano koczuję z Adasiem już po 7 na balkonie a mąż śpi w najlepsze?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My w weekend wstajemy na zmianę rano z Młodym sprawiedliwość musi być. ,
Jasiek zachwycony nowym domkiem co prawda bawimy się nim w domu bo dziś uNas pada i zimno
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zawsze piszczy jak go widzi i wali po nim palcem
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Leos do schrupania
Ja mam tak humor od rana ze az się sama siebie zaczynam bać. Nie wiem czy to zbliżajaca się @ daje o sobie znac czy juz nie wiem co. Jestem osłabiona poce się jakbym na saharze była czuje dziwne kłucie w podbrzuszu tylko za mokro nie mam Tam. Pamietam ze jak z Tosiem miałam mieć @ TO zamiast niej miałam śluz w masakrycznej ilości.
Gardło zaczyna odpuszczać.
po południu wybieram się do labratorium o ile nie rozleje sie znowu bo musze jechac z Antosiem.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Azja, walimy drina?????
vrota.pl/2014/07/chlorofil-ukrywany-feno...-i-eliksir-mlodosci/
U nas po tygodniu spokoju z hurtową ilością kup, dziś od 9 rano było już 5, no w sumie 2 normalne, a z reszty można by jedną do kupy zebrać. Czyli jakiś ząb w natarciu - zawsze tak mamy. Na szczęście nie są to kupsztale biegunkowe, ale może dlatego, ze wyciskam Leosiowi sok z marchwii i to go osłania przed zębową biegunką.
A jak z wagą i wzrostem u Waszych dzieci. U nas waga w tym tygodniu pokazywała między 13,300 - 13,600, więc myślę, że do 13, 500 max waży - zależy jak mocno się naje Dziś zmierzyłam Leosia na stojąco - normalnie jak dorosłego, nie jak noworodka w zakrzywieniach- i wyszło bite 88cm. Siatki pokazują nam wagę ok najwyższego centyla, a wzrost ponad.
A w ogóle od 3 tygodni mamy problem natury niemal egzystencjalnej. Mianowicie, kim jest "Ty", a kim jest "Ja". Bo skoro, mówimy do Leosia, np "teraz ty, Leosiu", to on według niego jest "Ty", a mama mu nagle każe mówić na siebie "Ja". I jak pokazuje na siebie, to mówi "Ty", a ja go przekonuje, że powinien mówić "Ja". A najlepsze było ostatnio, jak pytam małża: "I kto miał lepszy pomysł? Ja czy Ty" i wpada Leoś z okrzykiem: "Ty". Dziękuję Synu
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
drinio juz dzis był, ale zaraz poczytam co tam pysznego przesyłasz
wiesz co jak tam mozesz Leosiowi w głowie "mieszac" u nas z mowieniem narazie cisza, znacyz Jasiek mowi duzo, ale w swoim jezyku
Agat tak mamy mieszkanie dwupoziomowe
Monia kuruj sie współczuje choroby
ja mam dzis troche luzu przyszła babcia do Jaska i Mlody jest wniebowzięty, nawet bardzo na mnie uwagi nie zwraca
Anabelle to musze wiecej postów pisac jak Antosiowi sie avatarek podoba
zamowiłam wozek, jednak po nocnych przemysleniach nic sie nie zmieniło zamowiłam ten mniejszy jutro mam nadzieje przyjdzie, wiec zrob imy jazade probna allegro.pl/ShowItem2.php?item=4413945823&ref=last-visited kolor zielony (morski)
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie też drin już był z rana, ale zazwyczaj dwa pijemy, tylko pora nie mam na ten z linka
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byliśmy u znajomych, przez co kąpiel Adasia przesunęła się o godzinę, ale nie robił z tego wielkiej tragedii.
Dziś na wadze u młodego widziałam niecałe 11kg, szczypior się z niego zrobił. A wzrost to nie wiem, cięzko mi go spacyfikować na moment Ale ubranka w większości na 86 nosi. Dziś mu kupiłam w smyku kurteczkę na wyprzedaży na 86 właśnie, ale obstawiam, że na jesień będzie jeszcze ok.
Co do JA i TY to Adaś w ogóle tego nie obczaja, myślę, że prędzej zacznie mówić o sobie Adaś (oczywiście w odpowiednio zmodyfikowanej formie ). Pamietam, że bratanica do 2 roku życia nie mówiła o sobie 'ja' tylko Aniela