- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Azja - wdech i wydech, wdech i wydech
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Kaikai mam nadzieję, że brat szybko dojdzie do siebie.
Adasia też komary gryzą, ale tragedii nie ma, bo i nie ma ich w tym roku tyle co w ubiegłych.
Burza przyszła, deszcz pada i jest przyjemnie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trójka górna mu wyszła w weekend, druga na wylocie, tylko na dole cisza, ani czwórek ani trójek.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
u nas mialo sie na burze, wiatr sie zerwał, ciemne chmury, błyski i grzmoty, 5 minut popadał delikatny deszczyk i tyle ale przynajmniej sie schłodziło chyba WIsła, albo Azoty zatrzymuja u nas burze
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Agat - jakbym miała gluta nosić/usypiać na rękach to bym se kulkę w łep wpakowała. A nie lepiej jakbys go wsadziła do wózka, pobujała i spi. Wiem, wiem nauczy się i potem bez wózka ani rusz. Ale chyba lepsze to nić noszenia jak już nic nie pomaga.
Ja się nie pierdzielę. Wiem że sami nie zaśnie (no way), to przytargałam sobie parasolkę po Majce i bach go tam z butlą i już.
Maja w tym czasie ogląda bajkę, no i przyjdzie też do nas ale jakoś sobie trzeba radzić.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Dla mnie to było wygodne bo nie musiałam go nosić. Pomysł zrodził się, jak w szpitalu miałam na sali 2 letniego chłopca którego rodzice zawijali w jego kocyk, z jego pluszakiem i musieli bujać. Aż mi żal było matki, bo taka szczuplutka... :O
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co od kilku dni jak wracamy do domu z po południowego spaceru to spotykamy sąsiadów z piętra i Jasiek na chwilę do nich wpada zobaczyć się z ich psem. A dziś ich nie spotkaliśmy a ten podszedł do drzwi i zaczął pukac otworzyli. Poszedł do nich, nawet zamknął drzwi i nie chciał iść ze mną taki jest gsgatek. Poszłam za chwile po niego i nie chciał wracać do domu : P
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Azja - to Ci gagatek
Chyba musicie się za jakimś zwierzątkiem rozejrzeć??
Zajebiaszczo macie z takim zasypianiem. Zazdroszczę
Idę spać. Głowa mnie coś boli. @ nadciąga
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anabelle niezle z ta piłka Antek sobie usypianie wykombinował
dziewczyny macie jakis patent, jak zachecic Mlodego zeby usiadł na nocniku, ?? nie wiem moze za wczesnie na niego i nie chce tez go na siłe sadzac, zeby go nie zniechecic, jak tylko go probuje na nocnik posadzic to wstaje z niego jakby parzył wie ze tam siusi sie robi, bawi sie nim, a usiasc za cholerke nie chce
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wózek nie wchodzi w rachubę, stoi 3 piętra niżej
Azja u nas z nocnikiem podobnie. Zgadzam go, po 3 sek wstaje, siada ponownie, wlazi nogami, znowu siada i tak w kółko, a efektów brak. Robaki w tyłku ci nasi chłopcy mają, nie usiedza w miejscu. Ale przyjdzie i na nich pora Z pieluchowych osiągnięć to Adaś od kilku dni wyrzuca swoje pakunki śmierdzące do śmieci Sam zaczął, a teraz co mu zmienię pieluche to daję zawiniatko i on z frajdą biegnie do kuchni
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ze smieciami u nas to samo chętnie wyrzuca śmiecie do kosza, mało tego podczas spaceru zbiera smiecie z trawnika i wrzuca do kosza, dzis sie wnerwiłam bo po weekendzie jakis bajzel na trawnikach i jak wracalismy to ten wszystkie smiecie, butelki, kubeczki, kapsle itp po drodze zbierał i chciał wrzucac do kosza, musiałam go do wozka zapakowac, bo raz ze bysmy szli ze 3 godziny, a 2 ze w koncu nie on jest od zbierania smieci na miescie
a gdzie sie podziewa Suzi, cos nas ostatnio zaniedbuje
dobra uciekam do łóżeczka, koniec mojego wieczornego dyzuru na forum
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Kaikai zdrowia dla brata.
U nas zęby strasznie powoli wychodzą. dopiero mamy górne jedynki i dwójki (razem 4szt) i na dole tylko jedynki, plus teraz przebija się dwójka prawa. czyli razem 7 szt.
Agat moja mama nauczyła Tomka wyrzucać do śmieci swoje brudne pieluchy jak widzi,że ktoś inny wyrzuca albo,że jest nie wyrzucone to się denerwuje w ogóle taki perfekcyjny pan domu się stał, daje mi zmiotke i szufelke i każe zamiatać
na nocnik też nie chce siadać, zaczyna płakać , a jeśli już usiądzie to tylko na chwile, więc narazie dałam sobie spokój, mamy jeszcze czas;)
zasypianie u nas w miarę łądnie idzie, jedna drzemka w ciągu dnia najczęściej ok.11.30, 12.30 półtorej godziny do max dwóch. i ok 19. 19;30 czy 20 kąpiel zależy jak mocno jest zmęczony, deje mu butle ,włączam królika (Tego co Annabelle polecała) przytulam u nas na łózku, wypije butle , daję smoka, i zasypia , jak już chrapie to przekłądam go do jego łozeczka;)
Lecę ogóry zrobić, bo późno już.,
Dobranoc