BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #910547 przez monia89
Tak :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #910561 przez Anabelle
Pierwsze koty za płoty, jestem bardzo dobrej myśli jeśli chodzi o nasze ciąże :)
Wszystkie ciąże które straciłam już od początku albo nie uwidaczniały się prawidłowo na USG lub niepokoiły gina. Musi być dobrze :P

10 lata 4 miesiąc temu #910562 przez Dave
Monia ale super :laugh:

O lozku napisze jutro o ile komp mi ruszy bo zdechl.

Wiec teraz z tel to tylko dobranoc powiem.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #910571 przez agat
Monia cieszę się, że wszystko ok :)

Wysprzątałam chałupę (pora odpowiednia, co nie?) i mogę iść spać :)

10 lata 4 miesiąc temu #910577 przez Suzi
Hej :)

Dzięki za życzenia i tu ( Azja :kiss: ) i na fb :cheer:

Ooo, Agat! Juz ruchy! Ale super! Ja rowniez jak Ilona obstawiam dziewuszkę. Co do spania w różu, to Miki ma to obcykane :P zazwyczaj chlopiece schodza szybciej więc sie zalapujemy na damskie, więc siłą rzeczy Mikuś w sypialni na rożowo i w kokardkach :P :P :P

Monia - extra! Cieszę się z Tobą :)

Azja, Monia - ja tez kiszę ale zjadamy na bieżąco :laugh: mamy tu pewnego małorolnego z solidnym zagonem ogórkow więc świeżutkie, az miło sie kisi ;)

Magda - jaki fajny Tomcio! Wudac ze mu sie nad jeziorkiem podoba. A i tata zadowolony :)

Ilonka - a ja nigdy nie bylam w tamtych stronach a juz nie raz slyszalam ze pieknie tam jest. No ale ja uzalezniona od morza, dla mnie urlop z daleka od morza to nie urlop... :P ale moze kiedyś sie jednak wybierzemy nad Solinę....? Kto wie?

A u nas dziś przerwa w Egipcie, uuuufffff,,co za ulga, az miło bylo popatrzec jak leje i na termometr gdzie w koncu nie bylo trojki na początku :laugh: , wprawdzie Miki protestował, ze nie mozna wyjść, potem w ramach protestu spał 3 godziny po południu
( meteopatek moj kochany :lol: ) więc sie tatuś wyspał z synkiem a i wieczorem dość szybko usnął,,tzn nie wcześnie ale szybko, bez kitwaszenia. Aa, no i urwalo nam się dobre, bo wyjechał dziadek ( babcia dala drapaka juz wcześniej :P i jak sadzę z ulgą ) zas dziadek, nasza najlepsza niania, wyjechał dziś glosno wyrazając swój żal że juz wyjezdza i będzie tesknił za Mikusiem, ktory go bynajmniej nie oszczędzal ;)
no wiec Misio doswiadczony z dwóch stron ( brak dziadka i brak mozliwości wyjścia na dwor ) dal nam troche czadu :P mam nadzieję ze jutro juz sie chociaz na tyle pogoda porawi ze mozna będzie na dluzej wyjśc z domu.

10 lata 4 miesiąc temu #910585 przez Magdalena9t
Hejka, U mnie też kiszenie ogórasów, niedawno skończyłam, w dzień nie daję rady z moim synem :P
a macie może sprawdzony przepis na ogórki z curry albo jakieś bardziej pikantne?

Kaikai, Tomek uwielbia wodę gdziekolwiek ją widzi, (basen, wanna, zlew, jezioro itp) więc podczas kąpieli był w 7 niebie :laugh: trząsł, się a jeszcze chciał do wody.
Ale kazde dziecko jest inne, Tomeczka kolega starszy o parę miesięcy, tylko do brzuszka się zanużył. dalej nie chciał :P

a i jeszczę się pochwalę,znam juz na pamięc lokomotywe, gęś i inne bajki dla dzieci :laugh:
No dobra idę spać, bo trzeba wstać mężowi śniadanie o 5 zrobić :whistle:
Dobranoc :)

10 lata 4 miesiąc temu #910589 przez Dave
Dzień dobry!

Bosze Mati wita dzień, tym samym nakazując go przywitać i mnie o 5.30 :blink: :blink:

Potem kliknę.

10 lata 4 miesiąc temu #910591 przez monia89
Hej.
nie dodałam Wam wczoraj że ciàża nr 2 jest nazwana ciążą wysokiego ryzyka i przejdziemy chyba wszystkie możliwe badania.... no i nie dźwigać ale jak?
eh. ....
ja u mnie obstawiam chłopca :-)
Dziś mamy odpust/festyn wybieram się z Tosiem bo M jak zwykle nie ma....
wczoraj mu kupiłam basen taczki i piaskownicowe zabawki. Taki zaciesz złapał z nich że do 21 w piachu siedział.
A tutaj macie cioteczki kilka fotek 2 z soboty

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #910598 przez Dave
Monia - no zalecenia oczywiście realne przy małym dziecku :blink: ale wszystko będzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss:
Super piaskownica, zabawa udana no i mały gospodarz nam rośnie :cheer:

10 lata 4 miesiąc temu #910605 przez Magdalena9t
Cześć :) miałam taką ochotę z rana poprasować stertę prania ,ale Tomek pokrzyżował mi plany, i wstał :P
Monia, Tosik super, widać,że lubi piaskownicę ;) :) muszę męża zagonić ,żeby nam w końcu zrobił, chociaż on to ma napięte terminy :whistle:
Tomek coraz coraz bardziej chce sam jeść łyżeczką, i coraz lepiej mu to wychodzi :) i nawet ma apetyt :)
Jak się ciepło na sercu robi na takie widoki :)

Milego dnia! :)

10 lata 4 miesiąc temu #910606 przez monia89
Magda u nas tez plac zabaw i piaskownica miała być drewniana dziadek ztatusiem mieli robic ale zapał skonczył się na kupieniu desek a gdzie reszta?
Nie było opcji trza było kupić plastikowa. Moze na wiosne doczeka się...

10 lata 4 miesiąc temu #910623 przez Azja
hej

Magda ja mam sprawdzony przepis na ogórki w chilli jak chcesz to podesle pozniej

poczytałam Was i narazie spadam bo Dżonu wzywa ;)

10 lata 4 miesiąc temu #910673 przez agat
Och jak dziś miło na dworze, pochmurno, 25 stopni :) Parę dni by się takich przydało, zeby choć troszkę odsapnąć.

Mąż mi ciśnienie podniósł z samego rana, dobrze, że teraz wziął Adasia na spacer to trochę odpocznę od niego (męża, bo Adaś ostatnio w świetnym humorze :) ).

10 lata 4 miesiąc temu #910710 przez Magdalena9t
Azja chcę;) :)

10 lata 4 miesiąc temu #910762 przez Dave
Azja - Dawaj tutaj przepisa :) :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka