- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ilonka super ze Emilka tyle mowi, Jaskowi buzia sie tez nie zamyka, ale mowi tylko po chinksu poki co
dziewczyny ile Waszym dziueciom mnniej wiecej wychodza zeby, bo Jaskowi górne 4 od przebicia do wyjscia całe z dziasła trwało to chyba ze dwa miesiace, teraz widze ze dolne mu sie przebiły i tez sie zastanawiam czy to tyle bedzie trwało?? a któras z Was ostatnio pisała ze wychodzi którys tam ząbek i za pare dni ze juz jest, kurde u nas to trwa cała wiecznosc
dzis z ciekawosci Jaska jeszcze raz zmierzyłam, bo jak go ostatnio mierzyłam to zapomniałam ile miał, a zaznaczam sobie na sciance w przedpokoju, od ostatniego mierzeia które było ok. 3 tygodni temu urósł ok. 2 cm, ma teraz ok. 82-83 tak mi sie wydawało ze podskoczył ze wzrostem
u nas tez nocki Mlody ładnie przesypia, czasem jak mu cos dokucza (zeby czy jakies inne cholerstwo) to czasem sie kokosi albo sie obudzi, ale tak to nie ma co narzekac, choc nie wiem czy powinnam to pisac, bo jeszcze mu sie odmieni
a jeszcze chciałam Wam napisac tylko cały czas zapominam, ze z nowego wozka Jaksa jestem mega zadowolona, ładnie w nim siedzi, prowadzi sie tez super jak na taki mały wozek ( wiadomo musiałam sie przestawic z duzych pompowanych kół), jedyny minus to kolor jaki wybrałam, znaczy bardzo mi sie podoba, tylko przy Jaska tendencji do brudzenia, bede go musiałą czesato prac
narazie tyle zajrze pozniej
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Po powrocie z gór musiałam 2 h sprzątać kuchnie, bo "troche" się zakurzyło przy remoncie korytarza
Teraz piwo bawaria jabłkowa 0% i mam wszystko gdzieś Antek śpi dopiero pół godziny
Co do zębów to 3 i 4 ma spuchnięte ale ruski rok! Czekam aż wyjdą i końca nie widać
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Azja - u nas zębiszcza idą piorunem. o trójkach pisałam niedawno a mamy już dwie górne przebite. Teraz chyba będzie dolna lewa a na koniec prawa. Odpukać przy 4 młody bardziej to przeżywał.
Nocki u nas zwyczajowo z jedną pobudką na tankowanie, za cholerę nie chce tego odpuścić. \
My dziś zaliczyliśmy kolejny wypad na plac zabaw. Z racji tego że do 24.08 mąż cały czas w pracy siedzi ( no skłamałabym, ma aż dwa dni wolne), to ściągnęłam auto i korzystam. Co dziennie wycieczka gdzie indziej. Objeżdżamy okolice w poszukiwaniu atrakcji.
Było bardzo sympatycznie i nawet burza z deszczem nam humoru nie popsuła. Była tam altanka, w której urządziliśmy sobie piknik - soczki, buła i jabłuszka;)
Na jutro zaplanowałam wyjazd na tężnie, w pobliskiej wsi ostatnio odkryli źródlo solanki i jest ogólno dostępna z placem zabaw. No zobaczę co to warte.
Wczoraj był plac zabaw i gospodarstwo agroturystyczne ze stawami, trampolinami i takimi tam.
A na pojutrze chyba będą konie;))) Ale to już wózkiem, bo mam tak blisko;) Ostatnio bylismy na zawodach i bardzo się Majce podobało. Może uda sie ją wsadzić na jakiegoś małego kucyka. To takie maleńkie ranczo, ale lepszy rydz niż nic
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Pisalam wczoraj o spaniu mlodego. No I dzis mi prezent zrobil I przespal noc. Ale nocka nie przespana bo Maja postanowila mi ja uatrakcyjnic. I tak to wyglada:-)
Milego dnia
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
No Emilka to gaduła a najbardziej lubię taką naszą rozmowę: "Emilka gdzie jest babcia?" Emi odpowiada "tam" a ja pytam "gdzie ty jesteś?" Emi mówi "tu"
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Ilonka, my mamy z Leosiem podobną zabawę, pytam: "Masz pępuszek?" Leoś łapię się za brzuch i mówi "Mam", "Masz uszka" - "Mam" i tak różne części ciała, fajnie ta zabawa "działa" przy przewijaniu lub smarowaniu po kąpieli
Leo niestety też pogryziony przez komary.
Wczoraj mieliśmy śmieszną sytuację podczas mszy. Znajomy wciąga normalnego, "dorosłego" wafelka dla swojej córki i częstuje nim Leosia, a on widząc takiego wafelka chyba pierwszy raz na oczy, nie wiedział, co to i nie skorzystał z okazji, że matka oko przymknie - nawet moje zachęty, że to "ciuciu" nie poskutkowały, za to chrupkami kukurydzianymi (wielkimi jak talerze ) nie pogardził. Swoją drogą niektórzy ludzie przynoszą dzieciom do kościoła niezłą wałówę
Suzi, miałam pytać czy po ognisku nie ZASYPAŁAś czasem kilka gruszek w popiele, tak gwoli sprawdzenia, co się stanie
Dave, super pomysł takimi wycieczkami. Dzieci zadowolone, pozytywnie wymęczone, czas szybciej i przyjemniej płynie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mateo na pewno by nie odmówil takiego poczęstunku. Szybciej by chrupki wyśmiał
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
My na działce jesteśmy to piszę tylko chwilę
Dawid waży 10,5 kg, apetyt ma super wszystko zjada jak leci
Przesypia całe noce bez jedzenia
zęby to dopiero górne dwójki mu wyszły, ale myślę że na dniach czwórki będą szły, bo w nocy płacze i dziś gorączkę ma.
Azja poszalalas z ogorasami ja w sobotę zaczynam robić
Dave dzieciaki super, aniołki
Jutro jeszcze poodpisuje bo zapomniałam
Mój brat miał wypadek na motocyklu w piątek, jest w szpitalu podobno w bardzo ciężkim stanie, jutro będę wiedziała coś więcej
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jaskowi chyba ida dolne czwórki i górne trojki, momentami jest taki maruda ze szok, włąsnie usnał ide ogarnac chate i zajrze
M mnie wkurza, mielismy jechac na weekend w góry, ale jak bedzie mnie tak wnerwiał to ja nigdzie nie jade
Kaikai mam nadzieje ze z bratem nic powaznego