BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #911796 przez creatura
Dave, Leoś jakieś 2 tyg temu miał 88cm wzrostu i ok 13,500 wagi.

Podsyłam "ciekawego" linka ;)
allegro.pl/show_item.php?item=4496462485

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #911836 przez Suzi
Hej :laugh:

CreMoniu - doooobreeee :laugh: :laugh: :laugh:
Ale przyznam, ze nie slyszalam jeszcze tego powiedzenia :" nie ZASYPUJESZ gruszek w popiele...." :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Dave - Mikuś waży około 11.5kg ( tyle na wadze lazienkowej ) a co do wzrostu to szacuję go na 80 - 83 cm...tak na oko, bo miarki nie mam :P

Fajnie ze Wasze dzieci same jedzą....Miki to nawet butelki sam nie chce trzymać :blush: ( tak Agat, wiem ze nie wierzysz w to co czytasz... :blush: ) ile razy juz go uczylam,prosilam, przekonywalam - nie i koniec, jak go zostawiam z butelka nawet z ulubionym piciem sam na sam, to pirzga butelką, rozlewa, psika po meblach, podlodze i sobie...-jednym slowem masakroza :S
Mam mu butelkę trzymać i najlepiej jeszcze go przytulać na kolankach... i koniec! Terrorysta mały. No ale...do emerytury tak nie bedzie :P

Kaikai - trzymamy kciuki :cheer:

Monia - no to kamień z serca, bo juz sie balam ze cos sie dzieje....a tak to z pewnością BEDZIE DOBRZE! :)

My juz mamy wszystkie czworki i jedna trojkę :cheer:

Dziś po raz pierwszy od początku wakacji zmoklam :woohoo: :woohoo: , po,prostu nie wierzylam ze z tej cmury spadnie deszcz... :P no a on spadł :silly: i to jak! :silly: :laugh: B)

Jeżyny zrobione, jagody prawie tyż, ogory czekają do jutra

Dobranoc

10 lata 4 miesiąc temu #911865 przez agat
Heloł.
Sama z niuńkiem jestem od wczorajszego popołudnia po małż wyjechał na weekend kawalerski kolegi. Za godzinkę odstawiam młodego do rodziców i później sama jadę do Łorsoł na panieński ;) No a za 3 tyg big wyprawa na wesele do... Krosna! Rozstanie z Adasiem na 3-4 dni się szykuje :blink: :blink:

Przytyłam w końcu jakiś kilogram, najwyższa pora zacząć przybierac ;) Choć nie powiem, bardzo dobrze mi było z tym, że waga stoi w miejscu niemal na półmetku :) Glutek mały parę dni temu ruszył się tak konkretnie, a od tej pory cisza, albo nie wychwyciłam jego/jej aktywności. Tego nie lubiłam w ruchach - każdy dłuższy przestój to od razu wkręcanie sobie jakiś głupot :/ Choć teraz to jeszcze nie ma powodu, bo ruchy nie nabrały jeszcze regularności.

Adaśko od kilku dni w wyśmienitym humorze :) Co chwilę chce tańczyć i śmieje się w głos ;) WYstarczy, że ktoś się śmieje to on od razu swoje głośne hahaha załącza :) Urocze :)

10 lata 4 miesiąc temu #912010 przez Azja
hej

ja utknełam dzis w kuchni na cały dzien, robie ogórki, juz nie moge na nie patrzec, chyba z 50 słoików juz dzis zrobiłam, zajrze pozniej to cos wiecej skrobne :woohoo:

10 lata 4 miesiąc temu #912016 przez Dave
hej, ja mam drugi dzień (wieczór) opad z formy. Nic mi się nie chce tylko do spania.

Creo - Ty to masz pudziana giganta. :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #912022 przez Magdalena9t
Hejo, ja wróciłam od mamy zostawiłam Tomeczka, oczywiście zasnął dopiero przy mnie ;) tatuś nie dał rady ;)
Za ogóry jutro z samego rana się biorę ,bo jeszcze nie pozbierane z ogródka :P dzis ambitnie zaraz zabieram się za uporządkowanie zdjęć na lapku, bo trzeba w końcu wywołać, i formata zrobić :huh:

U nas wago jakoś 10,5 , chudzina z mojego Tomeczka, :P ale łydeczki ma umięśnione jak gdzieś się wspina tak na palcach to mu widać :cheer:

Dobra lecę bo się nie zabiorę ;) miłej soboty ;)

10 lata 4 miesiąc temu #912033 przez Dave

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #912036 przez Azja
Dave dzieciaczki śliczne, a córa to ma takie piękne oczy :) aby patrzec jak tatuś bedzie kawalerów przeganiał :laugh: :laugh: :laugh:

Jasiek tez wazy gdzies tak jak Tomeczek czyli koło 10,5 ;wzrostu tez ok., 80 mierzyłam go ost ale nie pamietam, babcia jak była dzis z nim na placu zabaw to mowiła ze jakas Pani stwierdziła ze jest duyzy jak na swoj wiek, mi sie wydaje ze jest akurat nie za duzy nie za mały, szczuplak z niego, ale umiesniony, siły to ma tyle ze hoho :)

poprawiam sie, zdrobiłam dzis 63 słoiki ogórków, patrzec na nie nie moge, chyba nie bede ich jadła :P :P ale dzis tyle zrobiłam juz zakonczyłam produkcie na ten rok, teraz M sie bedzie wykazywał :)

Agat udanego panienskiego :)

Suzi Jasiek butelki z kasza albo mleczkiem tez nie chce trzymac, bardzo sporadycznie, ale bidon czy butelke z woda, najlepiej taka z dziubkiem trzyma i ładnie przechyla, wiec po prostu te nasze dzieciaczki to prozniaczki, a jak wiedza ze ktos ich wyreczy to co sie beda przemeczac :P :P :P

spadam narazie do wanny, bo chyba usne zaraz przy kompie :S

10 lata 4 miesiąc temu #912040 przez Dave
Azja - wow! Ales poszalala kobieto.

Mateuszowi kazdy daje wiecej.
Nie mam problemu, Mati wszystko sam I obojetne czy to butelka, szklanka,kubek, kartonik, duza butla z woda, lub wiaderko. Z wszystkiego sie napije sam. A pije hektolitrami.

Silny tez jest niesamowicie. A na te zjezdzalnie ktora mamy to od dawna sam wyjdzie. Obojetnie z ktorej strony, czy to drabinka czy slizg. Z reszta wlezie wszedxie. Ani na moment z oka spuacic. A jak gdzies nie siega, to sobie przyniesie krzeslo, podnozek, wiaderko I hoop. Juz sie wspina. W kuchni to do zlewu, pieca sam krzeslo(bardzo ciezkie) przysunie I w garach miesza.

Lobuz do potegi!!

I kolejne zebiska mamy:-)

Ok ide spac bo pozno. A pobudka bedzie wczesnie, o miedzyladowaniach nie wspomne.

Dobranoc

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #912076 przez Dave
Dobri den :silly:

A i zapomniałam wczoraj dopisać, że Młody oprócz samodzielnego jedzenia to nawet sobie podmucha jak jest gorące :woohoo: :woohoo: :ohmy: :ohmy: :laugh: :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #912090 przez Magdalena9t
Hej, ale się wczoraj wkur na siebie: usunęłam trwale z kosza pełno zdjęć, które przez długi czas porządkowałam :angry:
na szczęście większość zgrałam na pendrivea,jakiś czas temu, ale bym chciała odzyskać wszystkie. Ja to jestem zdolna :evil:

Dave super Mati ,jaki samodzielny ;) :)

10 lata 4 miesiąc temu #912216 przez Dave
Ale tu cisza/

Kwietniówki sie weekendują :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #912228 przez Magdalena9t
Też miałam to pisać Dave :P
Zawsze jak ja mogę tu coś napisać to Was nie ma :P

10 lata 4 miesiąc temu #912230 przez Dave
Madzia - standard :cheer: :laugh: :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #912233 przez ilonah
Za nami leniwa niedziela. Ale za to wesoła sobota była więc regenerowaliśmy się :P

Dave dzieciaczki przeurocze, Maja śliczna i te oczy ma niesamowite a Mati to słodziak-nie wygląda na łobuza :)
Azja rzeczywiście zaszalałaś z ogórami ale za to w zime będzie jak znalazł.

Emilka na wadze łazienkowej w ubraniu waży równe 11 kg ale nie wiem ile ma cm wzrostu a nie chce mi się iść po metr :P Ostatnio jej ulubione słowa to "daj mi" niech tylko ja czy mężuś weźmiemy coś do ręki albo coś zobaczy w sklepie to krzyczy " daj mi! daj mi!"
Na szczęście nocne pobudki są już za nami :cheer: Fajnie jest przesypiać całą noc, szczególnie jak się wstaje rano do pracy ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka