BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #913313 przez agat
Ja mam na fb nr tel wpisany? To mnie zaskoczyłaś :P Ale tak, aktualny.

Skończyłam dzis 18 tydzień :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #913331 przez Azja
Hej

Agat juz prawie połowa a Ty masz taki mały brzuszek super

Jak będą mówili dziś w tv o morderstwo w lubelskim to na pewno o mnie, jak mnie M wkurza normalnie szok

10 lata 4 miesiąc temu #913339 przez agat
Spoko, wyślemy ci paczkę do więzienia :) Choć myślę, że każdy sąd Cię uniewinni :)

Azja z Adasiem też miałam mały brzuch do połowy ciąży, później jak ruszyło to nie było końca :P

Zrobiłam sobie pyszną kawkę, z bitą śmietaną na wierzchu, no mniam mniam. No i po 2 łykach wylałam całość na jasny dywan i kanapę :/ :evil:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #913353 przez Magdalena9t
Anabelle mi też się podoba to "żywe zdjęcie" :) jak to się robi? ;)

Przycinałam drzewko i oczywiście uderzyłam się w prawie oko, i wyglądam jak Skaza z Króla Lwa :pinch:

Agat super brzuszek! Dbacie o linie;) jeszcze trochę i poznasz płeć, co? ;)

Wczoraj jedna moja znajoma urodziła, widziałam komunikat od jej siostry na fejsie, akurat oglądałam na tvn style też o porodach i łezka mi się zakręciła, jak to fajnie było urodzić Tomeczka, i tak zachciało mi się jeszcze raz :) ale nie wiem na razie, bo mam wachania jakieś nastrojów czy hormony, bo raz bym chciała a raz jeszcze poczekać, ech chciałabym,żeby mąż mi więcej pomagał przy Tomeczku, żeby nie brał sobie tyle roboty na leb, planowaliśmy tak jakoś za rok, jeszcze nie wiadomo jak z jego pracą, umowę ma do marca. trochę tu Wam pomarudziłam :whistle: :P

Creo ja mam taką witaminę C: ekolubek.pl/napoje/384-naturalna-witamin...0ml-polska-roza.html tylko nie wiem ile tego dawać :huh:

10 lata 4 miesiąc temu #913363 przez Anabelle
Zdjęcie ruchome to gif, jak się robi zdjęcia seriami po czym wrzuci do swoich zdjęć na gmailu to on sam tworzy animacje zlepiając zdjęcia. Można robić gify też w programach graficznych ale mi sie nie chce bawić ;)

10 lata 4 miesiąc temu #913395 przez Alex_87
Hej dziewczyny :)

Agat śliczny zgrabny brzuszek :)

Suzi mmm cydr lubelski, też lubię, dziś nawet mój mąż się skusił bo był na promocji, stwierdził, że trzeba wspierać polskie jabłka :D

Kaikai mówisz że te samoloty to na jakies święto ćwiczą? bo mi też nad głowa latają od poniedziałku i też się zastanawiałam czy przypadkiem nie w jakimś innym celu :blink:

Anabelle byliście w trójmieście? ojj ale zazdroszczę, mam tam rodzinę, więc nocleg za darmo, ale kurcze jakoś boje się takiej długiej podróży z Zuzką przez tą jej chorobę lokomocyjną. Na wyjazd też brałaś wielo?

coś jeszcze miałam napisać :huh:

10 lata 4 miesiąc temu #913438 przez kaikai
Agat na fb w naszej grupie pisalysmy numery telefonów przed naszym porodami, w załączniku powinny być.

Alex w piątek ma być parada Wojska polskiego w Wawie.
Wczoraj w faktach mówili że na tą okazję przyjechali nawet amerykance, hmm.
:)
W piątek będzie transmisja na tv1 o 11.30 już sprawdziłam :) :)

10 lata 4 miesiąc temu #913443 przez Anabelle
Alex tak byliśmy w trójmieście i podróż nawet spokojnie, przez noc w jedną stronę, a że Antek całkiem dobrze się zachowywał to spowrotem już za dnia :P
Nie brałam wielo, bo w hotelach to diabli wiedzą :P Miałam paczkę pampersów premium

10 lata 4 miesiąc temu #913490 przez agat
Cydry srydry, alkoholowe szaleństwo widzę się szerzy :P A ja wam powiem, że Karmi żurawinowe jest pyyyyyyycha, właśnie piję :)
I dzieć mnie smyra w brzuchu :)

Byłam na mieście, koleżanki kupowały sukienki na wesele, ja szukałam butów, ale same szpile. A gdzie ja w moich opuchniętych raciczkach i z brzuchem wyskoczę w szpilach :P

Kaikai zapomniałam o tych telefonach ;) W każdym bądź razie w razie czego czekam na smska, niech się kwietniowe chłopaki zapoznają :) Alex, ty też, jeśli zawitasz w mej mieścinie to daj znać wcześniej :)

10 lata 4 miesiąc temu #913499 przez Alex_87
Oj tak Karmi żurawinowe pycha, tiramisu też niczego sobie, a te klasyczne to w ogóle mi nie wchodzą :/ no ale co z tego jak za mną chodzi najnormalniejsze piwo, a takie kilka łyków od męża nie zadowala mnie :P muszę poczekać do następnego lata :lol:

aaa to jakaś parada w wawie, bo mój mąż ma w piątek jakiegoś ponadnormatywa i mi wmawia że ma być mecz, a to pewnie na tą paradę mają być wszyscy zwarci i gotowi :P

10 lata 4 miesiąc temu #913502 przez Azja
nawet nie widziałam ze jest karmi zurawinowe, mhh musze wyprobowac :)

Agat dzieki za chec wysyłania mi paczek do pudła, :laugh: a poki co okazały sie nie potrzebne, M przeprosił, :P wystraszył sie ze nie pojade, poszedł teraz z MLodym na spacer a ja nas pakuje, przeraza mnie to, tyle tego trzeba zabrac, a jedziemy tylko na weekend :woohoo: :evil:

najbardziej sie boje podrózy nie wiem jak Jasiek wysiedzi, jedziemy co prawda w nocy, ale on sie tak wierci w tym foteliku ze szok. mam nadzieje ze bedzie spał

dobra spadam narazie, lece do pakowania :pinch:

10 lata 4 miesiąc temu #913503 przez Anabelle
U nas zwariowanego dnia ciąg dalszy, Antek zasnął o 17, a miałam nadzieje, że już w ogóle dzisiaj nie bedzie spał skoro nie chciał. Teraz to pewnie bedzie siedział do 23 :(

10 lata 4 miesiąc temu #913507 przez Azja
a zapomniałam z tego wszystkiego ze Dawidek sie pięknie w kulkach prezentuje, a Antoś na plazy tez super :) :cheer: :cheer:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #913526 przez agat
Ejżia a gdzie wy jedziecie na ten weekend, bo mi umknęło?

Musiałam drałowac do apteki po pojemnik na siuśki bo jutro rano lecę badania zrobić. Wzięłam że sobą Adasia bez wózka i to była bad idea - apteka taka z kkoszykami i synek by mnie z torbami puścił, gdybym miała kupić wszystko co mi tam zapakowal :P

10 lata 4 miesiąc temu #913548 przez Alex_87
Hehe pojemników na siuśki zawsze za mało :D jak zaszłam w ciążę to zaopatrzyłam się chyba w 10 pojemniczków, bo i mi potrzebne i Zuzce, więc mam spokój na jakiś czas ;) a dziś zaliczyłam drina z glukozy, oo jak się cieszę, że to badanie już za mną ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka