- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Dziewczyny mam pytanie. Wy też w nocy wstajecie robić siusiu? Bo ja to czasem po trzy razy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
troche musialam nadrobic
ja jakos u mamy tez juz nie lubie spac najlpeiej czuje sie u siebie robie co chce i kiedy chce jak mam sile to sprzatam a jak nie to zostawiam na pozniej i nikt mi nic nie powie po za tym z moja mama mieszka jescze moja siostra i brat i ciagle jest ruch i glosno co po dluzszym przebywaniu mi przeszkadza
ja na "obiad"wygrzebalam jakies pierogi mrozone ale jak sie okazalo za krotko je gotowalam i musialam zjesc na pol surowe mam nadzieje ze nie zaszkodza ale nic innego nie mialam
juz mysle co na kolacje i jakos nie moge wymys;lic moze zapieknaki sobie zrobimy??
mnie za jakies 2 tyg tez czeka przeprowadzka jzu kilka pudel spakowalam zeby pozniej bylo mniej ale szczerze to wcale nie widze zeby czegos ubylo
Heri dobrze ze wszystko dobrze z maluszkiem i z toba!!!odpoczywaj jak masz okazje wasze zdrobie teraz najwazniejsze ))
a mnie maz wczoraj natarl amolem i dzis juz lepiej sie czuje nos mam juz drozny tylko troszke kataru i juz tak nei kaszle
i wczoraj wypad do parku uwazam za udany jak patrzylam na Julke jaka ona juz duza i samodzielna!! sama(z kuzynka 4 letnia) biegaly po tym placu zabaw i same zjezdzaly ze slizgawek itp na koniec poszlysmy zbierac jesienne liscie dzieciaki sie rzucaly i biegaly po calym parku porobilam nawet fotki ale porozmazywanych duzo wyszlo zreszta moj aparat...;/szkoda gadac
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
ja jeszcze 3 godz i wizyta:) juz nie moge sie doczekac
Kasia- ja wstaje dwa razy raz kolo 3 i pozniej kolo 6 a przed ciaza nigdy nie wstawalam w nocy na siusiu
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja specjalnie na siusiu nie wstaje (szkoda mi i tak krotkiej nocki ) ale jak julka sie obudzi to zawsze odwiedzam wc
- ppaulinka1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do sikania to w nocy tez wstaje, srednio 2 razy...i sie rozbudzam, w ogole jakos spac nie moge, boli mnie jak spie na bokach a na plecach nie ubie...i tak sie mecze ;/
Kasiu synusiowi pewnie przejdzie, po prostu odczul to ze poswiecasz mu mniej czasu i buntuje sie ze jest inaczej...
a ja dzis na obiad? heh nie wiem;/ maz w nocy wrocil czym mnie strasznie zaskoczyl:) ale juz pojechal...chcialabym miec go codziennie przy sobie...no ale juz takie zycie, trzeba sie pogodzic z tym co jest
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Patrycja trzymamy kciuki jak wrócisz daj znać jak było
Agi Ty to jesteś niesamowita. Potrafisz do każdej coś napisać i to bezpośrednio skierować. Szok Naprawdę budują się tu niezłe relacje koleżeńskie
A u nas dzisiaj brzydko i ponuro . Brrrr ...słoneczka nie widać i czsami popada deszcz.
Mam do Was pytanko. Otóż ja od początku ciąży walczę z tymi moimi drożdżakami:-(. Na początku przyjmowałam clotrimazolum w globulkach, później clotrimazolum w kremie a teraz inne , ale też dopochwowe tabletki. Po stosowaniu clotrimazolum przeszło mi na 3-5 dni i grzybica powróciła. Pytałam moją Panią gin. bo od początku kazała stosować tylko szare mydło do mycia miejsc intymnych, że może to mydło to zamało bo mi ciągle te drożdżaki pomimo należytej higieny wracają to może laktacyd lub coś podobnego zastosować. Ona stwierdziła, że laktacyt to mi nie pomoże bo ja akurat mogę być w tej grupie kobiet które mają całą ciąże grzybicę. Nigdy przed ciąża jej nie miałam , stosowałam płyn do hig intymnej z serii AA i też jej o tym pow.Ale ona , że mam brać te tabletki i dalej to szare mydło. A Wy kiedyś spotkałyście się ( zwłaszcza te dziewczyny co mają już dzieci) z tymi drożdżakami? Jakie środki go hig. intymnej stosujecie? Dzięki za odpowiedź. Szczerze mówiąc to ja już nie wiem co mam robić. Poza tym zobaczyłam na piersi małą czerwoną plamkę i gin. pow. że to początek rozstępów. Szooook. Tak szybko. Mąż ma mi dzisiaj kupić krem na rozstępy z serii MUSTELA podobno s ą super. Zobaczymy. Oj coś czuję, że nieźle mi się przytyje , a że rozstępy będę miała to jestem pewna. Takie też są minusy, ale najważniejsze, że z dzidzią jest OK :_)
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rozstepy na piersiach tez mam i dzis jak sie kapalam i zobaczylam te moje rozstepy na brzuchu to sie przerazilam boje sie ze jesczez wiecej mi tego dzadostwa wyjdzie bo brzuch do wysokosci pepka mam caly w rozstepach i malych i duzych i po bokach...nogi oczywiscie tez normalnie jakis koszmar!!! zawsze staralam sie nie przygladac nawet im i je ignorowalam ale teraz zaczelam znowu o tym myslec
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ppaulinka1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do grzybicy to ja na szczescie nic nie mam...Kiedys mialam jakas infekcje, ale 2 razy chyba posmarowalam sie clotrimazolum i przeszlo...ale gin mi tez mowil zeby podmywac sie szarym mydlem i pod zadnym pozorem nie uzywac plynow do higieny intymnej bo to sama chemia, ilu lekarzy tyle opinii...teraz normalnie uzywam ten plyn do higieny intymnej i wszystko w porzadku
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mi znowu przypadla dostawa..ale pech ;/ na szczescie dzis jest mala zostawie sobie ja na troche pozniej