BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #434807 przez malwinsien
Heri najważniejsze, że nie plamisz i że dzidziuś ma się dobrze... To teraz leż i niech cię rozpieszczają :) Ja też miałam bardzo silne bóle brzucha na początku ale całe szczęście minęły :) MOże to dlatego, że nam się wszystko tam rozrasta...

Paulinka znam twój ból, też siedze w domu i wymyślam już zadania na parę dni do przodu bo ostatnio myślałam, że mi tyłek odpadnie od leżenia:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #434810 przez HERI
No to fakt, nie plamię na szczęście... Jeszcze jakbym krew zobaczyła to chyba bym na zawał zeszła....
Kazał mi brać nospę i odpoczywać, dużo odpoczywać... Aż do następnej wizyty, czyli do 10.10...

Ależ ten Mój Maluszek już jest duży :)

12 lata 3 miesiąc temu #434812 przez ppaulinka1990
malwinsien stwierdzilam ze bede odpoczywac ale to za dlugo juz sie robi:) ale niedlugo wyjezdzam do rodzinki na 2 tyg, wiec zleci, a potem przeprowadzka mnie czeka...ehhh tez mnie to przeraza :D:D chcialabym juz zeby dzidzia byla przy mnie i na spacerek z wozeczkiem :D:D hehe

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #434828 przez klaudia_286
ja własnie wrociłam do domu pokosiłam dzis wszystko i mam spokoj,jutro tylko tak ogolnie na dworku zrobie ,bo w piatek w domu trzeba ogarnąć i cos zacząć gotowac

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #434835 przez klaudia_286
i znowu dzionek przeleciał zaraz kolacyjka i nyny hehehehe

12 lata 3 miesiąc temu #434838 przez klaudia_286
heri a masz fotke??

12 lata 3 miesiąc temu #434853 przez HERI
klaudia_286 napisał:

heri a masz fotke??

nie... tym razem bez fotki...
aczkolwiek usg zrobione... i trochę mniejsze nerwy :)

12 lata 3 miesiąc temu #434856 przez klaudia_286
to dobrze,mnie troche boli ale to napewno dlatego ze za duz znowu zrobilam ale staram sie uwazac na szczescie juz nic wiecej nie mam do zrobienia

wlasnie robie sobie spaghetti normalnie tak mi smak przyszedł hihihih

12 lata 3 miesiąc temu #434885 przez klaudia_286
ojj zaraz pekne heheh

12 lata 3 miesiąc temu #434888 przez ppaulinka1990
a ja wlasnie sobie robie kanapeczki z szyneczka, pomidorkiem i serem w piekarniku:):)

Cos ucichlyscie dziewczyny:) Wszystkie takie zapracowane?

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #434891 przez klaudia_286
ehh ja sie najdałam i ide sie juz polozyc bo pękne zaraz,czuje jak maluszki sie ruszają :) jak im dobrze po jedzonku hehehe

12 lata 3 miesiąc temu #434892 przez klaudia_286
do jutra pa

12 lata 3 miesiąc temu #434893 przez ppaulinka1990
Klaudia czujesz juz ruchy? szybko, nie? tez bym chciala...

12 lata 3 miesiąc temu #434896 przez klaudia_286
to nie tyle co kopanie ale ruszają sie i z kazdej strony tak mam a szczególnie na bokach

12 lata 3 miesiąc temu #434963 przez agi-p
Tyle sie napisałam , a AMi podeszła i wszystko mi zamknęła :P Teraz ją uspałam i dopiero nadrabiam :P

Heri rany jak dobrze , ze z Maleństwem wszystko dobrze !!!! Odpoczywaj , nie stresuj się i leż jak lekarz kazał . Dobrze , ze masz zwolnienie . Daj znać jutro czy już lepiej . I super , ze Dzidzia już taka dużżża :)

Ja kochane nie pracuję zawodowo , ale o odpoczynku też mowy nie ma :P Wstaje codzinnei o 5 , robię Mężusiowi kanapki , rozmawiamy chwilę i jedzie, Potem wstaje starsza córcia i znowu kanapki,rozmowa i zaraz Amcia sie budzi ...i na pełnych obrotach do wieczora :P

Monia ja do dentysty w ciąży chodzę normalnie . A też miałam dłuższą przerwę . Teraz żałuję , bo ne ma czego się bać . Znieczulenia teraz są genialne :P
Na ubezpieczenie już rzezcywiście za późno :( 9 miesięcy karencji jest wszędzie :(

Majka gratuluje :) Śliczna dzidzia :) I super , ze wszystko dobrze :) Wiem , ze stres duzy , ale teraz spokojniejsza jesteś :)

Kasia dla mnie to będzie 3 cesarka , więc strach mam tym większy . Ostatnia byłą 15 miesięcy temu , ale staram sie pozytywnie mysleć :) Ginekolog mówiła , z ebedziemy starannie sprawdzaćstan blizny na każdej wizycie i mam się nie denerwować . Jednak poród na pewno będzie rozwiązany przed terminem .

Malwinsien super z tą gimnastyką i basenem :) Ja na basen chodze czasami ,a le rekreacyjnie z rodzinką . A na gimnastykę dla cieżarnych chciałam się zapisac , ale za mało chętnych niestety :(

Heri zdemontowane rzezcy można bez problemu zamontować ponownie . My wymienialiśy kabinę , a że była w super stanie , bo miałą niespełna 9 mies , to teściu ja sobie zabrał :P

Ppaulinka wózek fajnie się prezentuje i kolory super :) Najlepiej poczywaj opinie o nim . Ale wydaje mi się , z eo nim czytałam i są pozytywne . Najlepiej jedź do kuzynki i spróbuj pojeździć nim i zapytaj szczerze jak się sprawował :)

Dave czyli remont dobiega końca :) Jeszcze troszkę i nie bedziesz już latała między dwoma domami :)

Ja byłąm dziś na badaniach i momo , ze na NFZ to za połowę musiałam zapłacić .

I zostaję dziś u Mamci z dziewczynkami , bo jutro znowu wizyta u lekarza :) fajnei mi tu :) Mamci o Nas dba i odpoczywam :) Właśnie zrobiła wypasioną kolacje i jem i jem i jem :)

Spokojnej nocy :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka