BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #435728 przez klaudia_286
mmmm bigos ehh moze w pon zrobie hehe ale dajecie checi :P

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #435729 przez MoNiaaa
no wlasnie zaczynam sie rozliczac wiec spadam jutro juz od 6 bede na posterunku to sie odezwe :)
milej nocki i nie objedzcie sie za bardzo :kiss: :kiss:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #435731 przez Dave
Klaudia - to Ty tu zachęcasz. Roladki, kluseczki, babeczki. Mniam, mmiam :side:

MoNiaaa - do jutra i miłego wieczorku :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #435733 przez ppaulinka1990
Monia nie Ty jedna tak masz, rachunki przytlaczaja strasznie, my w dodatku wynajmujemy mieszkanie to dodatkowe pieniazki...i tez sie niedlugo przeprowadzamy i az mnie to przeraza, bo nie dosc ze moj maz sie nie zna na remontach to jeszcze moze robic tylko w weekendy...;/ wlascicielka ma niby sie wyprowadzic na poczatku listopada ale nie wiem jak to napewno bedzie a my sie 1 grudnia przeprowadzamy...a jeszcze odswiezyc tzreba, wielkich remontow nie robimy ale chociaz tapety nowe...tez mnie to przeraza ;/

Patrycja to swietnie ze wszystko dobrze :) fajnie ze lekarz dal Ci gazetki tematyczne, mozesz troche poczytac sobie :) dla mnie dziwne jest to ze zamiast lekarze tak jak patrycji dawac czasopisma o ciazy, porodzie itd., to daja w szpitalu po urodzeniu dzidzi...
A co do kg to skad on moze wiedziec ze az tyle przytyjesz? niech nie straszy, bo pewnie tak nie bedzie :)

Klaudia ja tez bym chciala te firanki zobaczyc:) Musze do pokoiku malenstwa kupic.
I wszystko z dzieciaczkami bedzie ok, kazda z nas ma jakies zle przeczucia ale trzeba je odgonic : a! sio!

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #435736 przez HERI
Ale żeście się rozpisały :)

nooo... to ja dzisaij miałam z rana fachowców od łazienki... sprawa wygląda znacznie gorzej niż nam się wydawało... zasadniczo stwierdzili, że w ostatniej chwili ich zawołaliśmy, bo gdyby przyszły mrozy to by mogło nam ścianę rozsadzić i katastrofa budowlana gotowa...
w łazience z instalacji geberita, źle podłączonej, przez 3 lata ciekła woda... w tej chwili mam do remontu całą łazienkę, kuchnię i sypialnię... czyli bagatela - CAŁE MIeSzkAnIE....
Kazali nam się natychmiast stamtąd wyprowadzić i mieszkanie wietrzyć... rozwalili całą łazienkę, nic do odzysku nie będzie bo się nie nadaje...

Nooo... to na szybko pakowanie wszystkich bambetli w kartony... jeszcze trochę zostało, przeprowadziliśmy się już do moich rodziców...
gorzej, że jeden karton spakowałam i to nieszczególnie duży i musiałam odpocząć, bo brzusio zaczął dokuczać...
Teraz zaległam na kanapie u rodziców i odpoczywam...

ehhh... no to jestem na wygnaniu co najmniej przez 3-4 tygodnie :(

12 lata 3 miesiąc temu #435738 przez klaudia_286
ale to co ja gotuje to nie robi jakos tak na mnie wrazenia jak to co Wy proponujecie :P

12 lata 3 miesiąc temu #435739 przez HERI
klaudia_286 napisał:

ale to co ja gotuje to nie robi jakos tak na mnie wrazenia jak to co Wy proponujecie :P

hihi... i na odwrót ;)

12 lata 3 miesiąc temu #435740 przez ppaulinka1990
Heri to faktycznie powazna sprawa...;/niedobrze, ale chociaz mieliscie sie do kogo przeniesc, taki maly plusik :D

Monia a co do tego ze jestes glodna a nie masz na nic ochoty to ja mam tak samo :) ale jak cos zjem to mi przechodzi...wczoraj chyba nawet pisalam ze mi apetyt wraca bo juz nie mialam tego jadlowstretu ale dzis znowu jest :) ale co tam wcinam wlasnie batonika :D a bigosik tez bym zjadla, ale apetyt dziewczynki robicie....

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #435743 przez klaudia_286
ja juz ostrezglam meza ze ma zakaz jakich kolwiek remontow hihi bo ja nie mam sil na sprzatanie teraz dopiero co robilismy kuchnie i caly dom byl zapaskudzony,

12 lata 3 miesiąc temu #435744 przez Dave
No to się nam skład trafił. Same remonty, przeprowadzki :side:

12 lata 3 miesiąc temu #435748 przez HERI
Dave napisał:

No to się nam skład trafił. Same remonty, przeprowadzki :side:

To fakt....

My musieliśmy zrobić ten remont przed narodzinami Dzidziusia bo to groziło chorobą moją, albo Maleństwa...
Jakby nie patrzeć grzyb i wilgoć to nic fajnego :(

12 lata 3 miesiąc temu #435749 przez klaudia_286
no ja dzis kleilam tapete bo mi ostatnio braklo i 2 miesiace bralam sie zeby te kilka paskow przykleic i tak dopiero dzis sie za to wzielam hehe,ale myslalam ze nerwicy dostane .

12 lata 3 miesiąc temu #435752 przez klaudia_286
ja z wilgocia i grzybem caly czas walcze bo mieszkamy tu juz ponad 4 lata i zanim sie wprowadzilismy to nikt tu nie palił w piecu bo tesciowa spuscila wode z kaloryferów i paliła sobie tylko w kuchni na dole wiec tam miala cieplo a teraz jak my zaczelismy cały dom ogrzewac to maskara jak to zaczelo wychodzić juz 3 raz w ciągu tch 4 lat robimy kazdy pokój po pokoju

12 lata 3 miesiąc temu #435756 przez Dave
Klaudia - nie przemęczaj się tak. Mogłaś to zostawić mężowi do zrobienia.

12 lata 3 miesiąc temu #435758 przez HERI
klaudia_286 napisał:

ja z wilgocia i grzybem caly czas walcze bo mieszkamy tu juz ponad 4 lata i zanim sie wprowadzilismy to nikt tu nie palił w piecu bo tesciowa spuscila wode z kaloryferów i paliła sobie tylko w kuchni na dole wiec tam miala cieplo a teraz jak my zaczelismy cały dom ogrzewac to maskara jak to zaczelo wychodzić juz 3 raz w ciągu tch 4 lat robimy kazdy pokój po pokoju

Też kicha.... my sobie mogliśmy robić i robić aż do upadłego... bo woda cały czas leciała...
Od ostatniego remontu! Fachowca qrwa znalazłam :|

No nic... mam nadzieję, że tym razem będzie ok... te kilka tygodni jakoś się przemęczę ;)

i fakt - Klaudia - moglaś już na męża poczekać! Nie wolno Ci!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka