BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #435921 przez Dave
Spokojnej nocki :)

Ja jeszcze chwilkę i też zmykam :side:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #435924 przez Dave
OK zmykam.

Do jutra Kochane :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #435979 przez MoNiaaa
wy to chyba spac nie mozecie :P o 20 poszlam a tu tyle zaleglosci :side:

nie wiem nawet czy pamietam wsyztsko co pisalyscie

agi wspolczuje ci starego pierdziela...po co tacy lekarze jesczze przyjmuja dla niego pewnie usg to zlo konieczne bo skoro za jego czasow nie bylo to teraz po co? tez bym sie zezloscila ale dobrze ze cie skontrolowal i skierowanie masz to super :)

klaudia ja tez sie strasznie dziwie moze sprobuj isc jeszcze do innego lekarza popytaj jak z badaniami i tymi lekami moze jednak da sie bezplatnie wiesz co lekarz to inna opinia a strasznie ciagnie od ciebie ta lekarka podowiaduj sie co i jak bo bez sensu zebys placila tyle

heri z tym remontem to niezla sprawa dobrze ze to teraz wykryliscie i ze masz gdzie sie wyniesc...

ja tez wynajmuje mieszkanie i przeprowadzam sie tez do wynajmowanego i pewnie nas taki los czeka przez wieeeele lat ale chcialabym gdzies osiasc na dluzej bo tak co kilka lat sie przeprowadzac to bez sensu...tez nas remont czeka bo tam dawno chyba nikt nic nie robil na szczescie ze moj M zna sie na tym i wszystko sam zrobi tyle co materialy :) najdrozsza z tego wszystkiego bedzie farba bo moj M nie jest przekonany do tapet chociaz moim zdaniem to szybciej i wygodniej no ale jak facet ...musi byc po jego mysli :)

ja wogole sie wyspac nie moge :( czuje sie caly czas na pelnych obrotach a poczebuje strasznie odpoczac esh
jak sobie jeszcze pomysle ze jutro do pracy to mi sie odniechciewa!!

i musze wam powiedziec ze brzusio chyba mi rosnie bo jak siedze to rozpielam juz spodnie bo mnie uciskaja lekko niby nie gniota ale czuje dyskomfort zreszta ja widze juz wiekszy ale jak pytalam M czy widzi to mowi ze przesadzam

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #435983 przez MoNiaaa
a jeszcze zapomnialam powiedziec ze wczoraj sie wqrzylam w pracy... jak sie juz z wami pozegnalam zrobilam sobie rozliczenie do banku zapakowalam pieniadze do specjalniej koperty wszystko wypisalam i czekam tylko zeby zamknac i co...przylazla jakas babka na sam koniec!!!jak mnie wqrzaja tacy ludzie co na ostatnia chwile przychodza a sami prowadza sklepy to wiedza jak to jest;/ no i od nowa musialam koperte robic i rozpisywac jakie banknoty mi dala itp;/;/

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #435986 przez HERI
Hej Dziewczyny :)

Moniu, jak ja Cię dobrze rozumiem - mój mi do dzisiaj mówi, że przesadzam, że brzusio wcale większy nie jest... Tylko, że ja już dawno zrezygnowałam ze zwykłych spodni bo mnie za bardzo uciskały.... Ehh... ja go widzę i czuję ;)

Powiem Wam - dziwnie się śpi u rodziców ;) ;p i jakoś tak głośno, bo ten pokój w którym śpimy jest od ulicy, a nasza sypialnia znajduje się z drugiej strony domu, gdzie jest o niebo ciszej ;) Bo nie wiem czy Wam mówiłam, ale my mieszkamy w jednym domku z moimi rodzicami... Tak więc wyprowadzić się od siebie to się wyprowadziłam, ale na szczęście nadal mam do siebie blisko ;)

Dzisiaj muszę popakować resztę kartonów, wyjąć z szafy ubrania.... No i trochę popracować umysłowo, do pracy mej zawodowej....

12 lata 3 miesiąc temu #435988 przez MoNiaaa
ooo to rzeczywiscie nie daleko sie wyprowadzilas :P
ja tez jakos u mamy nie czuje sie jak u siebie a przeciez tyle lat tam mieszkalam:P ale tak to juz jest jak sie zazyje swojego domku to pozniej choc wynajmowane to czujemy sie najlpeiej zawsze to nasze 4 sciany :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #435990 przez HERI
Pewnie że tak ;)

Nam to nawet kilka razy zdarzyło się wcześniej z urlopu wrócić, tak mi tęskno było do mojego mieszkanka ;) U siebie najlepiej... :D

12 lata 3 miesiąc temu #435992 przez klaudia_286
Witajcie

a mnie powracają wymioty i czeste siusiu ehh,a tak myslalam ze juz bedzie lepiej i to szczegolnie w nocy

zaraz jade zawiesc małą do przedszkola..i zakupy hehe

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #435995 przez agi-p
Dzień dobry :)

Moniaa ja uwielbiam tapety i bardzo ubolewam , ze nie mogę ich miec . Teraz sa takie piękne i ciekawe wzory i można kombinować i zestawiać :)
Ale najważniejsze , ze remoncik będzie , będzie odświeżone wszystko :)
Współczuje wczorajszego zakończenia pracy . Znam te ból ... tacy ludzie są najgorsi i potrafią wyprowadzić z równowagi !!!
Dobrze , ze dziś masz wolne :)

Heri czyli nie u siebie jesteś , a jednak bliziutko :) Tylko się nie przemęczaj z tymi kartonami . Pamiętaj , ze najważniejszy jest Dzidziuś :)

Ja u Mamci czuje się jak u siebie :) Uwielbiam tam być :) Czasami to się śmieje , ze gdyby nie dzieciaki ,t o przypomniałyby mi się czasy nastoletnie :P

A mój brzuszek widoczny głoym okiem . Wszyscy go widza , bo taki już duży :P Z każdym dniem się powieksza :P Normalnie aż się boję , co dalej .

Klaudia musisz spróbowac z innym lekarzem . Przecież ciaża trojacza nawet jak przebiega bez komplikacji , to ciąża wysokiego ryzyka . Skoro my w pojedyńczych ciażach dostajemy skierowania na bezpłatne badania i refundację leków , to Tobie tym bardziej sie to należy . Walcz Kochana .

Ja musze się ogarnąć , bo w piżamie siedzę :P Posprzątam i an spacer się wybierzemy :)

Miłego poranka :)

12 lata 3 miesiąc temu #435996 przez klaudia_286
moja mala przed chwilka mi powiedziala ze chce miec wolne i do przedszkola nie chce isc hihi to tylko pojedziemy na zakupy

12 lata 3 miesiąc temu #435998 przez HERI
No i super :)

Zjadłabym coś.... słodkiego! Jakiś deserek z bitą śmietaną... mniam....

12 lata 3 miesiąc temu #435999 przez klaudia_286
eh z wowcami mmmm,znowu smaki robisz

12 lata 3 miesiąc temu #436001 przez MoNiaaa
cos ty aga nie mam wolnego juz w pracy siedze i jutro tez od rana :ohmy: co prawda ostatnio wogole ruchu nie mam i moge sobie siedziec na necie i nic nie robic co jakis czas tylko ktos przyjdzie ale to szybko idzie bo ja w hurtowni pracuje wiec ciachciach i po sprawie :)

a ja mam ochote na kotleta i surowke jakas dobra albo devolaja mmm
ale taki deser tez bym wciagnela...a tu w pracy nie bardzo mam co zjesc zostal mi ze wczoraj kolacz kupilam sobie bo tak babki zachwalaly ale mnie odrzuca od niego :(

klaudia malej tez sie nalezy wolne a pewnie tez czeka na tate wiec wspolne zakupy fajnie wam zrobia :) kupcie mi cos dobrego :P i koniecznie idz do innego lekarza albo zadzwon do jakiegokolwiek i popytaj o te badania i lekarstwa napewno rozjasnia ci troche sprawe :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #436002 przez agi-p
Ja bym zjadła lody z musem truskawkowym i bitą śmietana :P
A w domu ani lodów,ani truskawek :( A autko dziś Mężuś zabrał,wiec jestem uziemiona w domku :(

12 lata 3 miesiąc temu #436004 przez klaudia_286
bede dzwonic a we wtorek jade na wizyte wiec z nia bede gadac

no a mala juz sie nie moze doczekac i co chwila pyta a o ktorej bedzie tataus i musimy mu ciasto zrobic hehe

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka