BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #436005 przez MoNiaaa
ale to jutro wraca twoj czy dzis wieczorem?bo juz teraz nie wiem ?:P

szkoda ze nie jestesmy z jednego miasta bo bym byla czestym twoim gosciem :P ciagle jakies smakolyki masz :side:

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #436006 przez agi-p
Ameleczka czeka na Tatusia . Pewnie z tego , ze taka podekscytowana , to z przedszkola zrezygnowała :)

12 lata 3 miesiąc temu #436009 przez klaudia_286
wyjezdza o 19 wiec gdzies o 4 w nocy powinien byc
no a amelka to ehh sama jestem zaskoczona ze nie chciala isc bo nigdy nie rezygnuuje z przedszkola to znaczy on mowi ze chodzi do szkoły ,i jak ktos powie o przedszkolu to zaraz sie wkurza i mowi ja chodze do szkoly hehe.

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #436013 przez MoNiaaa
no pewnie w koncu to duza dziewczyna a do przedszkola chodza dzieci ;) to amelka pewnie dopiero jutro z tatusiem sie zobaczy.

a Julka wczoraj w przedszkolu miala bezplatne szczepienie na pneumokoki i podobno wogole nie plakala :)

klaudia a mala ma juz ksiazki do przedszkola?bo mojej kuzynki corka tez ma 4 lata i juz ksiazki maja;/

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #436014 przez klaudia_286
tak ma ,na religie też,a jeszcze od pazdziernika bedzie angielski,

12 lata 3 miesiąc temu #436019 przez MoNiaaa
nie wiem jak wy na to patrzycie ale mis ie wydaja ze to poprostu ciagniecie kasy...bez przesady 4 letnie dziecko musi miec ksiazki?? pewnie ze slaczkami itp a podobne zeszyty mozna w kiosku kupic za mniej niz 5 zl..;/ wrr polska za niedlugo niemowlenta w szpitalu beda juz mialy jakies zajecia grupowe zeby od malego mozg przyzwyczajac do nauki??

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #436021 przez Dave
Dzień dobry!

Ale tu ruch od rana. Ja po porannym prysznicu, już ostatnim na starych śmieciach. A w domu póki co prysznic nie działa, więc będziemy się u rodziców w wannie taplać. A jakoś się do prysznica przyzwyczaiłam i w wannie nie potrafię się porządnie umyć :dry: A na długie, gorące kąpiele teraz nie mogę sobie pozwolić.

Kanapeczkę zjadłam. Lecę trochę oko pomalować i w drogę. Ale nie do kartonów.
Mam dziś mnóstwo spraw do załatwienia, a na 13.00 idę do fryzjera :P :P

Jak mi będzie włoski robić to będę z Wami z tel klikać.

Mąż mi zabronił farbować, bo się boimy tych amoniaków. Ja rozjaśniam włosy więc mam z tym do czynienia. Ale chyba jednak się skuszę na coś. No chyba, że znowu jakaś zmiana kolorku :silly: :silly: Zobaczymy co wyjdzie.

Potem dalsze pakowanie :dry: A jutro chyba całkowita przeprowadzka. Takich dużych staffów. Transport zamówiony. Tylko że mąż się nie wyrobił z pomalowaniem kuchni. No ale w domu rodziców to zrobiliśmy taką rozpierdówę, że szok. Ale jak się tylko ogarniemy to się wszystko uporządkuje.

Dobra lecę, bo czasu ucieka. Jeszcze zajrzę przed wyjściem ;)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #436028 przez klaudia_286
mozesz farbowac sa farby bez amoniaku,ja tez bede robic bo mam bląd jasny no i odrosty wiec tez musze cos zrobic

12 lata 3 miesiąc temu #436030 przez MoNiaaa
no dave to u ciebie zmiany na calego:)
koniecznie sie pochwal nowa fryzura :)

ja neidawno farbowalam mialy mi wyjsc rude a wyszly bardziej kasztanowe i mi sie strasznie nie podobaja;/ n9ie wiem czy teraz wyjde jescze do takiego czystego rudego??ale starsznie fajnie sie w takich czulam i pewnie bede cos probowala w tym kierunku robic ale jeszcze nie teraz:P
i jeszcze chwila i bedziecie na swoim super :woohoo:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #436031 przez HERI
Ja póki co zrezygnowałam z farbowania włosów... Przynajmniej do końca I trymestru nie będę się narażać ;) a potem kupię sobie farbę w piance - która dużo mniej śmierdzi... ale zabijcie mnie, nie pamiętam jakiej firmy ;) w nazwie na pewno jest mousse ;)

A co do wanny i prysznica - przez ostatnie 3 lata miałam prysznic i tak mi tęskno do wanny, że teraz przy tym remoncie, z racji że i tak wszystko wymieniamy, to zmieniamy prysznic na wanne, z parawanem prysznicowym... Czyli na codzień będzie prysznic, a jak mnie najdzie to będzie wanna ;) Niekoniecznie gorące kąpiele, bo wiem, że teraz zakazane, ale tak mi strasznie brakuje tego poleżenia i poczytania książki w wannie pełnej piany... Taki totalny relaksik... Już się cieszę na samą myśl :D

Szukam inspiracji jak zrobić łazienkę... W jakich macie je kolorach????
Do tej pory u nas był beż z brązem i zastanawiam się czy pomarańczy nie wrzucić ;) np z szarymi wstawkami, albo zielonymi... No nie wiem jeszcze :(
Podrzućcie jakieś pomysły :D

No to uciekam do pakowania kartonów :) Buźka :)

12 lata 3 miesiąc temu #436033 przez Dave
Ja właśnie też miałam nie farbować jeszcze, ale idziemy na ten roczek to muszę jakoś wyglądać. A teraz to mogę straszyć. Muszę się też obciąż, bo już są długie.

No i na brewki sobie pójdę :silly:

Heri - pomarańcz z szarym fajnie się komponuje. Pomyślę później i jak coś znajdę to podrzucę. Ale nie obiecują, bo wiesz jak to u mnie teraz.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436034 przez MoNiaaa
ja sobie zycia bez wanny nie wyobrazam :ohmy: nie potrafie sie umyc pod prysznicem i cala lazienka jest pozniej zachlapana ja uwielbiam w wannie lezec :) tylko teraz mamy strasznie waska a nawet nie wiem jaka jest na nowym..

no to przeprowadzki ruszyly na maksa :)

heri ta farba co mowisz to chyba z palett jest(nie wiem jak sie pisze)
ja mam problem bo z rudych jest maly wybor ta pierwsza co mialam to mialam z matrixa ale to tylko do kupienia w sklepach fryzjerskich i sprzedadza tylko fryzjerka ale bede musiala pogadac z kumpela ktora skonczyla szkole zeby mi kupila i zrobila ale moze blizej swiat.
pamietam jak mi zaproponowala takie prawdziwie rude wlosy myslalam ze zwariowala bo wczesniej nigdy sie nie farbowalam ale tak mi sie spodobalo ze musze do takich wrocic!!
zaraz wam wkleje jakie mialam wtedy

http

]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436036 przez MoNiaaa
i co myslicie czyz nie lepiej?

http

]
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #436041 przez Dave
MoNiaaa - super :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #436043 przez klaudia_286
super

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka