- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Patrycja gratuluje Super , że wszystko ok
Klaudia jak ja Ci zazdroszczę, że nie masz rozstępów.
Dave również zazdroszczę braku rozstępów i żadnej infekcji ale super. Tak myślę, że jednak chyba kupię sobie w aptece jakiś płyn do hig. intymnej.
Agi dzięki za informację Mąż nie kupił w końcu tej musteli bo nie było, ale wziął jakieś tańsze w aptece. Macie racje jak mam popękać to i tak popękam. Nie ma co chyba szaleć i wydawać kupę kasy na takie drogie kosmetyki.
Ja też dostaje full paczek od gina. Małe próbki kremów. Książeczki. Poradniki. Ulotki.
A teraz dostałam zaproszenie na bezpłatne warsztaty dla mam i tatusiów. Zapisałam się na 16.10. z mężulkiem. Będą uczyli I pomocu, jak pielęgnować dziecko itp. Jak chcecie to kuknijcie sobie na tą stronkę. Jest wiele miast gdzie organizują te warsztaty Kraków, Warszwa, Toruń itp. Przesyłam linka i pozdrawiam
www.bezpiecznymaluch.com.pl/
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Jak mus , to mus .Wyjścia nie ma .
Majka to super , ze masz już kremik i fajnie , ze Ty tez jakieś gadżety dostajesz . Kurcze , a ja nic tylko skierowania na badania i to płacić na połowę musze hahaha
A warsztaty super sprawa
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majka daj znac jak było na warsztatach Jak fajnie , to ja też się zapisze , bo wiedze , ze u Nas też są organizowane . I ciekawe co za upominki ???
- ppaulinka1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja wolalam zawsze malowanie ale musimy tapetowac bo sciany tam sa nierowne i za duzo zachodu by bylo Moj maz pierwszy raz bedzie cos takiego robil...ciekawe jak mu pojdzie
a co do brzuszka to ja tam mowie ze ciazowy brzuch mialam przed ciaza wiec pewnie dlatego ludzie zauwazaja ze jestem w ciazy
Dziwie sie Klaudia ze musisz placic za badania i jescze lekarstwa, pokrecone to wszystko ;/
Klaudia to juz wiadomo czemu doprzedszkola nie chciala isc- jzu sie tatusia doczekac nie moze
Ale Monia przekichane masz..;/ale dasz rade Z tymi ksiazkami dla przedszkolakow to przesada, oni by chcieli zeby dzieciaki od malego sie tylko uczyly i co z tego beda mialy?? bezrobocie...w ogole ile ksiazek maja dzieciaki teraz to szok, moja siostra do 4 klasy chodzi i do kazdego przedmiotu ksiazka, czasamai nawet dwie, cwiczenia i zeszyt jak ostatnio ze szkoly wrocila to az jej ramiaczka od plecaka odcisnely taki ciezki...;/ juz nie mowiac ile to wszystko kosztowalo...;/
Dave pochwal sie potem fryzurka
Heri ja tez uwielbiam polezec w wannie, swieczuszki, dobra ksiazka tylko dopuszczam cieplej wody i moglabym tam siedziec bez konca
Monia slicznie w tych wloskach wygladasz
malwinsien to daj potem znac jak bylo powodzenia
Kasiu pewnie za duzo o tym myslisz, duza role odgrywa psychika odprez sie i staraj sie o tym nie myslec Wiem ze to nie jest latwe ale zrob to dla dobra dzidzi
Heri pomarancz bardzo ladny, ja w poptrzednim mieszkanku mialam pomarancz i tak fajnie, przytulnie bylo
Klaudia ale smaka robisz na taki porzadny obiadek
wszysycy lekarze powinni dawac tam rozne probki, gazetki itd.
no dobra, w koncu nadrobilam:) Za wczesnie dziewczynki wstajecie hehe:) a ja spie do 10, potem z pieskiem, nadrabiam posty na forum i powinnam wziac sie za sprzatanie ale jakos mi sie nie chce...dziewczyny nie mam za duzo obowiazkow a nie moge sie ruszyc...;/ musze sie wziac za siebie bo niedlugo to przestane z domu wychodzic :D hehe
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a do szkoly rodzenia chodzilam fajne spotkania zawsze tez byly jakies upominki probki itp i zawsze mozna sie bylo rozerwac i spotkac z innymi mamami a i polozna mnie zapamietala jak juz na porodowce bylam i jakos tak milo
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Klaudia u Nas z muchami ten sam problem . Jest ich pełno . Tylko je wybijam a znowu pojawiają się nowe . Tez mam wszędzie moskitiery , a one jakoś i tak się dostają .
Normalnie byłam powiesić na polku kolejne pranie i zamarzłam .Brrr...wiatrzysko coraz większe i chłodniej Czuć już jesień ...
Amelka śpi , miałam też się położyć , ale ide zupkę nastawić . Sama nie wiem na jaką się zdecydowac Czy rosołek czy pomidorową
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Monia, ale te warsztaty co ja napisałam trwają tylko 4h. U nas są 16:30-20:30. Mój mąż zwolni się trochę z pracy i pojedziemy razem, ale dużo mam chodzi same. Tam na końcu jest pytanie czy przyjdziesz sama, czy z osobą towarzyszącą. Warto zobaczyć na tą stronkę.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
paulinko dobrze ze mas zpieska ale tak jest ze im wieej obowiazkow tym lepsza organizacja
a ja wlasnie mialam klienta na prawie 5 500
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ja wszystko załatwiłam, no prawie. Bo miałam kupić prezent dla tej chrześnicy męża, ale nie mogę się zdecydować.
Kusi mnie taki wielki miś co ma pod sobą płozy i można się na nim bujać. Nie wysoki ale taki przytulaśny. Co myślicie?? Nada się coś takiego??
Wstąpiłam sobie w ciuchach pogrzebać. Małej kupiłam parę rzeczy. No i przejdę się kiedyś na spodnie dresowe, bo dużo fajnych było, ale czasu mało.
Teraz jakieś papu i śmigam dalej.
Wybaczcie, że nie odpisałam na posty
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
No i myślałam, że wezmę rozmiar C, bo piersiątka takie fajne mi się zrobiły. A zazwyczaj standard 75B. Ale C nie było. Był za to 70 D i wyobraźcie sobie, że gitara. Super leży Ale w szoku jestem. W życiu nie miałam stanika z takim rozmiarem na metce