BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 2 miesiąc temu #960683 przez Azja
Hej

My właśnie zaliczylismy spacerek bo piękne słoneczko bylo:) Dziś pospalismy Do 10 wiec nie wiem co Jasio myśli o drzemce :side: Ale spacerek był na nóżkach wiec liczę ze się trochę zmeczyl i da się jednak namówić ;)

Po południu przyjeżdża koleżanka z córką troszkę Młodsza od Jaska dawno się nie widzieli ciekawe jak się będą bawić :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #960718 przez Dave
Sie ma, żyję żyję. Poczytam co tam słychać i napiszę coś więcej :) :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 2 miesiąc temu #960739 przez agat
Suzi nie mam czasu na razie obejrzeć filmiku ale słyszałam i czytałam już nie raz, że ryby, które jemy i chwalimy jako zdrowe to niezły shit :/ Zresztą weź tu teraz znajdź jakieś wartosciowe produkty do jedzenia... Przeraża mnie co nasze dzieci i wnuki będą jeść za kilkadziesiąt lat, skoro już teraz niemal wszystko marnej jakości :/

U nas ładna pogoda była do południa, słonko świeciło. Byliśmy na mieście całą rodziną, mąż miał coś do załatwienia w urzędzie, ja kupiłam sobie stanik do karmienia (taaaaa, stanik... raczej spadochron), parę rzeczy w drogerii i w aptece. Adaś poganiał za wronami i gołębiami na skwerku a malutka przespała w wózku całą wycieczkę ;)

Jagódkę zaczyna powoli męczyć brzuszek. Dziś w nocy się spinała strasznie i brzuszek miała twardy. Na razie jeszcze tragedii nie ma, ale zakupiłam już kropelki na wzdęcia. Ajjjjj dopiero co z Adasiem takie akcje były a on teraz taki stary koń :)

10 lata 2 miesiąc temu #960765 przez Anabelle
Czytam was wieczoram głównie ale nie mam co pisać.
Rano był spacer, potem obiad, a teraz biore się z Antkiem za przeglądanie starych ciuchów. Padnięta jestem jakaś. Przysypia mi się na siedząco.
Jutro wizyta w szpitalu na 10 minut na kontrolne usg. Wiec cała wycieczka z Antkiem.
No i fliziarza mamy.

A ja bym tylko spała -.-

w piątek urodziny brata, tez musze jechać z Antkiem.

Antek ogląda baby beetles a ja wegetuje na kanapie :P

10 lata 2 miesiąc temu #960791 przez Magdalena9t
Hejo, czytam Was co dzień, ale nie odpisuje :side:
jestem nudziarą i u mnie nic ciekawego się nie dzieje, dlatego nie opisuję co u nas :P

Byliśmy dziś do lekarza bo Tomek od tyg. miał bezbarwne gluty a od wczoraj jakieś żółte, i nosek zapcahny, ( teście chorzy , kuzynek w podobnym wieku chory- osoby z którymi mamy kontakt) nie chciałam,żeby coś gorszego się rozwinęło ,dlatego pożyczyłam samochód od teścia i pojechaliśmy do przychodni, oczywiście nie mogłam się dodzwonić,żeby zarejestrować telefonicznie :angry: :angry: trafiliśmy w najgorszą godzinę (11) do gabinetu weszliśmy koło godziny 14 :blink: :blink:
w tym czasie wpadliśmy do biedronki i rossmana na małe zakupy, nigdy więcej, mogłam wrócić do domu, i po południu pojechać jeszcze raz :angry: :angry: mam nauczkę, na szczęście nic nie słychać na oskrzelach, dostaliśmy kropelki do nosa na receptę, mam podawać po inhalacji, flegaminę i neosine(mam jeszcze w domu)

Ja chyba jeszcze nie pochwaliłam Jagódki jaka ona słodka :kiss: :kiss: :kiss: , i też mi sie od razu skojarzyło z piosenką "czarne jagódki"
Agat mąż wyda fortunę na Waszego fryzjera :cheer: :cheer:

w poniedziałek mam pierwszą wizytę będzie to jakiś 7/8 tydzień, ciekawe czy tylko krew mi pobiorą czy od razu USG, bym chciała już zobaczyć ;) ;)
A śniło mi się ,że urodziłam bliźniaków-dwóch chłopaków :woohoo: :woohoo:
na razie z moich dolegliwośći ,to zmęczenie i senność, oraz delikatne mdłości,bez pawiów :P i niskie ciśnienie to drugie zwłaszcza

spadł dziś u nas śnieg,ale plusowa temp, wiec już jest chlapa :S sanki się u nas zakurzą chyba :blink:

na razie tyle, muszę ogarnąć chatę :P

10 lata 2 miesiąc temu #960815 przez agat
Chłopaki na drugim juz dziś spacerze, malutka śpi jak suseł :) Relax :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #960821 przez Dave
Agat - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 2 miesiąc temu #960847 przez Magdalena9t
Agat identiko dzieciaczki tylko Jagódka więcej włosków ma :cheer: :cheer:

10 lata 2 miesiąc temu #960861 przez creatura
Baaarrrdzooooooo podobni, oprócz owłosienia to chyba noski trochę inne? I Adaś jakby dłuższa żaba :) :) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

10 lata 2 miesiąc temu #960872 przez Azja
Agat ale podobni. Noski troszkę inne mają. :)

Magda jaka nudziara. Pisz nam tu częściej :)

W ogóle coś ost słabo ze zdjęciami dzieciaczkow. Proszę się poprawić. Ja wrzucę później z wizyty koleżanki u Jasia

A po wizycie tak najpierw się wstydził i
Później się bawili. Następnie przyszła faza krzyku i płaczu. Później znowu zabawa. A na koniec nawet buziaka sobie dali. Ale był moment ze myślałam że oszaleje z tego wszystkiego :P

10 lata 2 miesiąc temu #960906 przez agat
Hehe a wg nas właśnie noski mają podobne ;) Takie kartoflaczki małe, Adasiowi się nosek zmienił z czasem, może i Guni sie zmieni. No a tak poza tym wielkiego podobieństwa nie widzę.

Azja u mojego zbója byłaby faza bicia, później zabawy, później znów bicia i tak w kółko :P

Leniwe popołudnie miałam, chłopaki u babci, Jagódka spała. Odpoczęłam, przejrzałam internety, poprasowałam, podłogi zmyłam :)

10 lata 2 miesiąc temu #960908 przez Dave
Agat - no pięknie :)

10 lata 2 miesiąc temu #960912 przez tysiiiak
U nas też dziś spadło białego puchu troszkę ale co z tego jak bardziej mokry jest ten śnieg i zaraz się chlapa robi :/ byłam przed obiadkiem z Kubą na spacerku bewózkowym to przez pół godziny staliśmy przy skrzyżowaniu i Kuba podziwiał auta, tramwaje i autobusy a ja udawałam podobny entuzjazm :P :sick:

Agat jakby tak spojrzeć na pierwsze zdjęcie Adasia i ostatnie Jagódki to identyko :D :woohoo:

10 lata 2 miesiąc temu #960915 przez Dave
Poczytalam I oka may sie same zamykaja wiec przeprwszam ale spadam. Dobranc

10 lata 2 miesiąc temu #960930 przez monia89
Agat jacy podobni.
Mnie cały czas nerwy dziś trzymają omal na Tośku ich nie rozładowałam bo ostatnio to co wyprawia ludzkie pojęcie przekracza...
od 5 lutego kolekcja lupilu skatpetki bodziaki rajty spodnie bluzki i naeet rzeczy disneya będą.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka