BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

9 lata 10 miesiąc temu #960936 przez Suzi
Agat -fajoskie zdjątka, ale najśmieszniejsze jest to, ze ja sie W OGOLE nie zorientowalam, ze na nich dwoje dzieci oglądam B) , ehhh, starośc nie radośc...dopiero mnie pożniejsze wpisy dziewczyn oświeciły ;) :whistle: :P
Co do nosków, to tez uwazam, ze podobne mają

Czy Wy tez najbardziej kochacie swoje rozbójniki jak spią.....? :laugh: B) :whistle: bo jak wlasnie mojego aktualnie UWIELBIAM wręcz... :silly:

Czy oglądacie moze ten serial co we wtorki w tvp1 jest -"Filary Ziemi?" , strasznie mnie wciagnąl B) zaczelam studiowac internet zeby obczaić, czy przypadkiem nie moznaby go obejrzeć i szybciej wiedziec co i jak B) i sie dowoedzialam ze to na podst.książki Kena Folleta ten film powstal i rezyserowal go ten sam gostek co Gladiatora ( tez moj ulubiony film) więc ksiązkę juz mam ( 800 stron, kocham takie cegly :woohoo: ) wraz z kontynuacją ( kolejne 700 stron :woohoo: ) więc uczta czytelnicza przede mną...nocami oczywiście. W ogole to wyczytalam ze to swiatowy bestseller, przetlumaczony na 30 językow i sprzedany w milionach egzemplarzy, od razu wiedzialam na czym oko zahaczyc, bo tak na co dzien to ja tv nie ogladam, to zaczelam zupelnie przypadkowo i juz po kilku minutach mnie przykuł do ekranu... Ogląda ktoraś?

Monia -tez sie na te disneye z lupilu nastawiam ;)

Tysiak -no nie mow, ze Cię nie fascynuja autobusy i tramwaje.... :silly: :P :silly: przeciez to tak mozna stac i patrzec calutenki dzien a nie jakieś marne pół godziny... :laugh:

Azja -Miki ma okres wstydziocha, chetnie by sie spotykal z jakimis dziecmi ale dosc dlugo sie ich wstydzi ....o biciu poki co nie ma mowy! Matka jest do bicia :P

Dave poszalala w swoim stylu...

Ok, dobraNoc wszystkim...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #960969 przez Dave
Suzi - :P :P :P

Ja już na naogach, umyta głowa, śniadanie zjedzone, kawka si sączy. Normalnie szok B) B) B)
No ale w nocy młodzi dali pokaz dłuższy więc odsypiają, a matka stwierdziła że wstaje.

Miałam jechać dzis rano z nimi i ze soba na osłuchanie, bo już długo kaszlemy jak stare gruźliki. Ale nie wiem co mi z tego wyjdzie.
Muszę auto od mechanika odebrać, bo wczoraj jechałam na stację diagnostyczną i pękł mi przewód hamulcowy. Jazda bez hamulca w totalnym śniegu. IIIIIcha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ciekawe czy na zawął nie zejdę jak rachunek dostanę za wszystko, bo ma od razu zrobić wszystkie usterki i podbić przegląd.
Dodam że dzeoń wcześniej a właśniwie wieczór odebrałam to auto od blacharza :cheer: No ale tak t jest trzeba porobić wszystk ożeby można było bezpiecznie z glutami jeździc.

Śniegu mamy że ja pitole a ma ponoć padać do niedzieli. Która przyjeżdża na sanki ;) ;) ;) ;)

Ok lecę dalej działać i napawać się ciszą

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 10 miesiąc temu #961004 przez Azja
Hej

Ja dziś wstałam z niskim ciśnieniem. Nie mam na nic siły dobrze ze Misio grzeczny. Ładnie się bawi. A ja leżę jak zdechlak :blink: musze wstać zaraz śniadanie zrobić to może mi się poprawi ;)

Dave daj trochę śniegu u mnie nawet grama śniegu nie ma ;)

Narazie tyle będę próbowała się zwlec z kanapy :dry:

9 lata 10 miesiąc temu #961050 przez Magdalena9t
Hej , u nas gile do pasa :sick: w nocy temp. 37,9 nic nie dawalam na zbicie, rano juz temp ok. Moj lekoman porcje swoich lekarstw juz przyjal. Tez mam niskie cisnienie dzisiaj 106/60 a wczoraj wieczorem 97/50 . Chodze jak spiaca ktrolewna, od czego moze byc takie cisnienie?

9 lata 10 miesiąc temu #961074 przez Dave
Azja - dobra zapakuję i wyślę :laugh: :laugh:

Pamiętacie jakie ja miałam ciśnienie przy Młodym?? Jak było 80/50 to było ok. Ale czułam się w moarę dobrze, gorzej jak mi się ze dwa razy podniosło. To nie wiedziałam co się dzieje. Gin mi mówił, że niskie nie jest niebezpieczne i w ciązy czesto się zdarza. Gorsze jest podwyższone.

9 lata 10 miesiąc temu #961111 przez Azja
Dave dawaj, dawaj snieg tylko przy okazji kilka stopni mrozu, zeby troche polezał, u nas taka zgniła pogoda ze az sie odechciewa wszystkiego :ohmy:

9 lata 10 miesiąc temu #961117 przez creatura
Madzia - od ciąży. To jest prawidłowe, takie fizjologiczne obiżene ciśnienia w ciąży, szczególnie na początku. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

9 lata 10 miesiąc temu #961159 przez agat
Ja mam dziś armagedon :/ Tylko się pochlastac.

9 lata 10 miesiąc temu #961173 przez Azja
Dave ja z Twoim ciśnieniem to w ogóle bym funkcjonować nie mogła. Ledwo ze swoim daje rade :silly:

Agat o rety co to za armagedon ?

9 lata 10 miesiąc temu #961202 przez Dave
Agat - cóż to się dzieje?

Azja - no ja się dziwię, jak ja mogłam działać. Jeszce z Mają na rękach i z tym całym remontowym bajzlem :blink: :blink:

9 lata 10 miesiąc temu #961252 przez Suzi
Rozumiem ze nikt nie ogląda "Filarow ziemi " ani ni czytał bo zero odzewu :lol:

Agat - w wolniejszej chwili napisz nam co to za armagedon

Azja - jak Jasiulek? Juz zazegnana choroba? A jak z jedzeniem? U nas wylącznie mleko......po dwoch razach zachwytu nad pulpecikami, poszły w odstawkę i koniec -tylko mleko i na mleku. Koniec repertuaru. Pochlastam sie chyba....
Czy ktoś widzial takiego dziwaka???? Co z takim robić? Chyba przeproszę SP bo mlody go przebija w niejedzeniu i ogolnej niechęci do probowania czegokolwiek......masakroza :( :S :blink:

9 lata 10 miesiąc temu #961254 przez Azja
Suzi ja nie ogladam tego serialu ;)

a co do Jasienka to choroba mineła całe szczescie, apetyt poprawił sie ale minimalnie, najlepsze jest mleko, kaszka, serki homogenizowane, czasem uda mi sie wcisnac kromke chleba z masłem, no i lubi te chlebki vasa:orkisz,dynia, to przez cały dzien moze trzy kromki zje, troche pomarancza poskubie, dzis widział ze jem pomidora to i on chaicł, to zjadł moze ze dwa plasterki, a no i kotleta z piersi dzis skubał od M. Niby jest niewielka poprawa, ale sząłu nie ma :evil:

9 lata 10 miesiąc temu #961260 przez Anabelle
Agat współczuję armagedonu, mam nadzieje, że wieczorem coś odpoczniesz.

U nas dzisiaj była wyprawa na usg do szpitala, zakup karuzelki dla Leosia z olx.
Mąż wyjechał do pracy nad morze, wróci pod Kraków w nocy z pt na sb.

Wysokiego ciśnienia nigdy nie miałam, zawsze niskociśnieniowiec/

9 lata 10 miesiąc temu #961316 przez Dave
Mateo dziś wieczorem nie chciał iść spać. Wrrrr....

No ale że w nocy robili imprezę, spali dłużej i miał nie iść spać. Ale musiałam auto od mechanika odebrać a jak wrócilam to Mateon spał - babcia uspała no i obudziłam chrabiego o 15.30 więc wojował. A był marudas po tej pobudce że szok.
Maja coś się nie chciała do swojego łóżka dać przenieść (na spiocha próbowałam) więc dziś znów będzie zajebiaszcza nocka.

Armagedon - mój chleb powszedni :cheer: :cheer: :cheer:

9 lata 10 miesiąc temu #961320 przez Azja
Anabelle i jak oo usg ? Nic Leosiowe nie ubyło między nogami. ?

Ja ost na Jaska nie mogę narzekać. No chyba ze na jedzenie. Ale tak to jest grzeczny. Ładnie się bawi. Może czuje ze matka słaba. I pewnie jak to napisałam jutro da mu popalic :P

Chyba czas spadać do poduszkowa :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka