- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
Co do nosków, to tez uwazam, ze podobne mają
Czy Wy tez najbardziej kochacie swoje rozbójniki jak spią.....? bo jak wlasnie mojego aktualnie UWIELBIAM wręcz...
Czy oglądacie moze ten serial co we wtorki w tvp1 jest -"Filary Ziemi?" , strasznie mnie wciagnąl zaczelam studiowac internet zeby obczaić, czy przypadkiem nie moznaby go obejrzeć i szybciej wiedziec co i jak i sie dowoedzialam ze to na podst.książki Kena Folleta ten film powstal i rezyserowal go ten sam gostek co Gladiatora ( tez moj ulubiony film) więc ksiązkę juz mam ( 800 stron, kocham takie cegly ) wraz z kontynuacją ( kolejne 700 stron ) więc uczta czytelnicza przede mną...nocami oczywiście. W ogole to wyczytalam ze to swiatowy bestseller, przetlumaczony na 30 językow i sprzedany w milionach egzemplarzy, od razu wiedzialam na czym oko zahaczyc, bo tak na co dzien to ja tv nie ogladam, to zaczelam zupelnie przypadkowo i juz po kilku minutach mnie przykuł do ekranu... Ogląda ktoraś?
Monia -tez sie na te disneye z lupilu nastawiam
Tysiak -no nie mow, ze Cię nie fascynuja autobusy i tramwaje.... przeciez to tak mozna stac i patrzec calutenki dzien a nie jakieś marne pół godziny...
Azja -Miki ma okres wstydziocha, chetnie by sie spotykal z jakimis dziecmi ale dosc dlugo sie ich wstydzi ....o biciu poki co nie ma mowy! Matka jest do bicia
Dave poszalala w swoim stylu...
Ok, dobraNoc wszystkim...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Ja już na naogach, umyta głowa, śniadanie zjedzone, kawka si sączy. Normalnie szok
No ale w nocy młodzi dali pokaz dłuższy więc odsypiają, a matka stwierdziła że wstaje.
Miałam jechać dzis rano z nimi i ze soba na osłuchanie, bo już długo kaszlemy jak stare gruźliki. Ale nie wiem co mi z tego wyjdzie.
Muszę auto od mechanika odebrać, bo wczoraj jechałam na stację diagnostyczną i pękł mi przewód hamulcowy. Jazda bez hamulca w totalnym śniegu. IIIIIcha Ciekawe czy na zawął nie zejdę jak rachunek dostanę za wszystko, bo ma od razu zrobić wszystkie usterki i podbić przegląd.
Dodam że dzeoń wcześniej a właśniwie wieczór odebrałam to auto od blacharza No ale tak t jest trzeba porobić wszystk ożeby można było bezpiecznie z glutami jeździc.
Śniegu mamy że ja pitole a ma ponoć padać do niedzieli. Która przyjeżdża na sanki
Ok lecę dalej działać i napawać się ciszą
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ja dziś wstałam z niskim ciśnieniem. Nie mam na nic siły dobrze ze Misio grzeczny. Ładnie się bawi. A ja leżę jak zdechlak musze wstać zaraz śniadanie zrobić to może mi się poprawi
Dave daj trochę śniegu u mnie nawet grama śniegu nie ma
Narazie tyle będę próbowała się zwlec z kanapy
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Pamiętacie jakie ja miałam ciśnienie przy Młodym?? Jak było 80/50 to było ok. Ale czułam się w moarę dobrze, gorzej jak mi się ze dwa razy podniosło. To nie wiedziałam co się dzieje. Gin mi mówił, że niskie nie jest niebezpieczne i w ciązy czesto się zdarza. Gorsze jest podwyższone.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat o rety co to za armagedon ?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Azja - no ja się dziwię, jak ja mogłam działać. Jeszce z Mają na rękach i z tym całym remontowym bajzlem
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Agat - w wolniejszej chwili napisz nam co to za armagedon
Azja - jak Jasiulek? Juz zazegnana choroba? A jak z jedzeniem? U nas wylącznie mleko......po dwoch razach zachwytu nad pulpecikami, poszły w odstawkę i koniec -tylko mleko i na mleku. Koniec repertuaru. Pochlastam sie chyba....
Czy ktoś widzial takiego dziwaka???? Co z takim robić? Chyba przeproszę SP bo mlody go przebija w niejedzeniu i ogolnej niechęci do probowania czegokolwiek......masakroza
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do Jasienka to choroba mineła całe szczescie, apetyt poprawił sie ale minimalnie, najlepsze jest mleko, kaszka, serki homogenizowane, czasem uda mi sie wcisnac kromke chleba z masłem, no i lubi te chlebki vasa:orkisz,dynia, to przez cały dzien moze trzy kromki zje, troche pomarancza poskubie, dzis widział ze jem pomidora to i on chaicł, to zjadł moze ze dwa plasterki, a no i kotleta z piersi dzis skubał od M. Niby jest niewielka poprawa, ale sząłu nie ma
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
U nas dzisiaj była wyprawa na usg do szpitala, zakup karuzelki dla Leosia z olx.
Mąż wyjechał do pracy nad morze, wróci pod Kraków w nocy z pt na sb.
Wysokiego ciśnienia nigdy nie miałam, zawsze niskociśnieniowiec/
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
No ale że w nocy robili imprezę, spali dłużej i miał nie iść spać. Ale musiałam auto od mechanika odebrać a jak wrócilam to Mateon spał - babcia uspała no i obudziłam chrabiego o 15.30 więc wojował. A był marudas po tej pobudce że szok.
Maja coś się nie chciała do swojego łóżka dać przenieść (na spiocha próbowałam) więc dziś znów będzie zajebiaszcza nocka.
Armagedon - mój chleb powszedni
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja ost na Jaska nie mogę narzekać. No chyba ze na jedzenie. Ale tak to jest grzeczny. Ładnie się bawi. Może czuje ze matka słaba. I pewnie jak to napisałam jutro da mu popalic
Chyba czas spadać do poduszkowa