- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
wczoraj pokupowałam troszke akcesoriów koszule 2 prania ogarnełam i 2 nasze pościelowe.
szukam rożka w groszki zygzaki ale kurka nic u mnie na tej pipidzwie nie ma
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
buziaczki dla Mateuszka
ja pomimo ze sie kokosiłam w nocy to nawet sie wyspałam, Mlody jeszcze spi, wiec korzystajac z okazji wrzuce Wam kilka zdjec Jaska z ost "randki"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
najpierw sie sciskali, pozniej sie lali, a na koniec całowali
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja po wizyce oczywiście pomyliłam godziny i zamiast na 8.45 byłam na 8.15 do tego lekarz sie spoznil więc prawie spałam na tej poczekalni wyniki badań ok Lekarz zrobił szybko usg i nawet nie widziałam dzidzi nie wiem ile ma cm ale karz powidział, że rośnie jak smok i nie mam zdjecia bo skonczył się papier Co do płci powiedział, że na jego oko to dziewczynka chodź nie chce jeszcze dawać pewności tralala
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Tysiak - wizyta ekspres. No to ciekawe czy się potwierdzi następnym razem
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiak ciekawe czy sie dziewczynka potwierdzi na nastepnym USG, ja ide do lekarza w srode ale USG nie bede miała :/ ale stwierdziłam ze jak lekarz ma mi mowic ze np. chłopczyk ale zeby sie jeszcze nie nastawiac do konc
a to chyba wole narazie nie wiedziec, bo sie napale na jedno a bedzie drugie, w sumie jest mi obojetne co bedzie aby zdrowe, ale tak jakos człowiek sie pozniej nastawia, jak cos lekarz zasugeruje
M dzwonił zeby obiadu nie robic, bo od nietopery gołabki przywiezie, to mi sie podoba
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Tysiak trzymam kciuki za dziewuszkę
Azja Jasinek uroczy i rzeczywiście szczypiorek z dużymi oczami
Ja dziś oczy na zapałki mam, bo mała od 4 do 6 postanowiła nie spać, a jak już zasnęła o 6.30 to po 10 min zadzwonił budzik :/ Rano miałam z nią wizytę kontrolną w przychodni, spaślaczek 700g w 1,5tyg przybrała, już 4090g waży
Później szybko ją odstawiłam do domu i do dentysty poleciałam, bo mnie ząb od kilku dni bolał.
Oczywiscie Jagódka podczas pobytu z tatą przespała ładnie 2h, nawet mleczka jej nie musiał dawać. A wczoraj, gdy mąż był poza domem przez 3h to mała non stop na cycu wisiała a Adasiowi szajba odbijała :/ Cóż za niesprawiedliwość.
Wiecie jaką sobie zabawę mój szałaput znalazł? Otwiera piekarnik, staje na drzwiczkach i ma super dostęp do kuchenki i palników wtedy
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Nooo Agat to Adaś sobie hardcorową zabawę znalazł jakiś monitoring na całe mieszkanie by się przydał żeby ogarnąć pomysły dzieci
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Agat - znam z autopsji takie przygody, jak jest tata to spokój, a jak coś to sajgon.
Zabawa superowa, jakby mi Mateo na drzwiczki od piekarnika stanał to bym miała piekarnik do wymiany, bo by sie urwały
Chciałam Mateona uśpić ale doopa z tego. Ale dziś juz mu nie dam pospac w dzień. NO WAY!!! CHyba jednak muszą być pobutki ok 6-7 żeby była drzemka w dzień o normalnej porze i spako wieczorem tez o normalenej godzinie. A drzemek dziennych nie chciałabym jeszcze stracić.
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas brak śniegu , chyba do Szwecji polecimy,żeby się nacieszyć, jest taka opcja,żeby odwiedzić kuzynkę męża, ale to pod koniec marca to też nie wieadomo czy śnieg jeszcze będzie. Wiecie może jak się robi odprawę online? (online za darmo to by się też coś zaoszczędziło)
Ciśnienie niech sobie będzie niskie ale ważne żebym się dobrze czuła, a tu ruchy jest staruszka, zero werwy
Też bym chciała ,żeby Tomek wstawał ok. 7, wcześniej jakaś drzemka i żeby chodził spać, tak koło 20 max ehhhh...
Cały czas z nami śpi, lubię się do niego przytulać, ale niestety nie wysypiam się , może jak będzie miał pokoik zrobiony , i to łóżko-domek swoje to się jakoś przekona?
Teraz zresztą nie uśmiecha mi się wstawanie o 6 czy 7 bo jeszcze zimno w domu jest, i trzeba napalić mąż przed wyjściem rozpala,także jak wsajemy ok 8, 9 to jeszcze jest ciepełko
Suzi, ja ostatnio nie oglądam tv, jedynie jak mąż wróci z pracy to jakieś tam wiadomości, i potem jak Tomek śpi , a ja mam prasowanie, to jakieś programy na tvn style albo polsat cafe sobie oglądam
Agat to rośnie mała pudzianka, dobrze cycki pracują
Ja się nie mogę doczekać wizyty, tak się nastawiam na dziewczynkę a tu jeszcze tyle czasu, dopiero 7-8 tydzień będzie
i zamykamy fabrykę
Azja , Jasio to mały amant
Na razie, tyle lecę ogarniać jakiś obiadek póki mam chęć, no i prasowanie czeka
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Agat to niezła zabawa!!!!
Azja Jasiek cudowny i ja coś wiem na temat płci i jej figielków :-D
Tysiak no to czekamy do nadtępnej wizyty
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat to sobie Adaśko "zabawe" wynalazł, ale ja mysle ze on jako Perfekcyjny Pan Domu sprawdza czy kuchenka jest czytsa Jagódka super przybiera, oby tak dalej
ja własnie uspiłam Dżona, juz był czas na niego bo mu głupie pomysły do głowy przychodziły
Magda ja tez mam czasem dni ze czuje sie jak staruszka, dzis całe szczescie mam powera, wiec jest ok
dobra spadam narazie bo znowu zamiast cos zrobic w domu to siedze na necie
wiecie dzis jak rozmawiałam z M to sie go pytamjaki dzien tyg, powiem Wam ze myslałam ze sroda, bo przeciez dopiero była niedziela, a ten mowi ze czwartek, czy tylko mi czas tak zapierdziela jak szalony