BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #436784 przez MoNiaaa
klaudia tylko tyle?myslalamz e nam napiszesz jak mezus zareagowal na brzuszek itp:)

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #436797 przez malwinsien
wrzuce fotke jak tylko mi sie uda zrzucić zdjęcie z filmu a już się męczę 30 minut i mi nie wychodzi :( Dzidzia była idealnie ułożona a sprzęt na takim USG jest bardzo nowoczesny i na tym zdjęciu co wstawie bedzie widać, że tworzy się łechtaczka a nie prącie :)

12 lata 3 miesiąc temu #436802 przez ppaulinka1990
Monia ja tez nigdy sniadanka nie jadlam, a teraz jak nie zjem to zaraz mam mdlosci i zle sie czuje, takze pierwsze co to wcinam sniadanko... :)

a co do wstawania to mam to szczescie ze nie musze wstawac wczesnie, jestem juz na L4 wiec mam labe...chociaz czasami przydaloby sie isc do pracy :)

Milego dzionka dziewczynki :)

Ja wlasnie czekam na meza, trzeba jakis obiadek zrobic:)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #436808 przez agi-p
Klaudia czasu nie ma na neta :) A niech korzystają ze wspólnych chwil ile wlezie :) A Mąż pewnie zachwycony brzuszkiem :P
Mój Mężuś to codziennie masuje , dotyka i mówi to Fasolinki . Jak idziemy spać to wtula się do brzuszka i zasypia z dłonią na moim brzuchu :P

Malwinsien super , ze udało się tak szybko płeć ustalić :) a to byłaś na tych badaniach nie u swojego ginekologa ?

Ppaulinka ja tez teraz rano muszę jeść , bo zaraz mnie mdli :P Jednak dzieciaczki potrzebują pożywienia :)

A ja cały obiadek mam od wczoraj :) Tylko ziemniaki muszę obrać , a jak mi się nie będzie chciało , to mam zamrożone kluski śląskie robione przez Mamcię :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #436810 przez malwinsien
nie nie.... byłam prywatnie na USG gen. u innego lekarza.

12 lata 3 miesiąc temu #436812 przez agi-p
A kiedy masz wizytę u swojego ? Ciekawe czy potwierdzi płeć :)

12 lata 3 miesiąc temu #436819 przez MoNiaaa
nawet nei wiedzialam ze mozna tak szybko plec poznac :) ale super :) a liczylas na dziewczynke czy chlopca??

ja wlasnie kupilam sobie ten obiad ale moja kumpela miala wczoraj duzo wieksza porcje i z zupa zaplacila mniej niz ja :unsure:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #436836 przez malwinsien
w środę wizyta :)
Ja od początku mówiłam, że będę miała dziewczynke :) mąż oczywiście chciał syna ;)

12 lata 3 miesiąc temu #436843 przez MoNiaaa
MALWI a ile placilas za to badanie?to genetyczne bylo tak? dlugo takie trwalo?mialas jakies powody do niego czy tak dla siebie?

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #436862 przez agi-p
Malwinsien , to jeszcze jak Ci w środe potwierdzi ,ze dziewczynka , to już możesz szaleć na zakupach :P

U Nas Męzuś mówi , że tym razem liczy mocno na synka :P Powiedział , ze już jest zdominowany przez 3 kobiety , to dla równowagi syn by się przydał :P Ale tłumacze mu , że mało który facet ma tak dobrze , żeby np w jednym czasie leżeć z 3 kobietami w łózku hahaha :P

a Dave coś chyba dziś zaspała :P

12 lata 3 miesiąc temu #436865 przez Dave
Agi - nie zaspał :P Już od rana na nogach. Zabierałam się za pisanie już ze 3 razy, ale ciągle coś mi przeszkadzało.

Działamy sobie dalej. I tu non stop ktoś jest. A my przywykliśmy do ciszy i spokoju. Masakra.

Już po obiadku. Teraz sobie coś klikam, pomogę mamie w zmywaniu. Mąż dalej walczy z farbami.
Ja chcę już być po przeprowadzce :ohmy: :ohmy:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #436868 przez agi-p
Dave musisz na nowo przywyknąć do większego gwaru i hałasu . Zresztą od kwietnia ciszy będziesz miała jakby mniej :P
Jeszcze troszkę musisz się przemęczyć w tym rozgardiaszu przeprowadzkowym , ale chyba juz zmierzacie ku końcowi , więc minie szybko .
Ja z obaidkiem czekam dziś na Mężusia , lubię jak razem jemy :) A dziś powinien być ok 15-stej , wiec wspólny posiłeczek będzie .
Ale mam zmywarkę , wiec zmywanie mi odpada :) A po obiedzie wybywamy z domku :)

12 lata 3 miesiąc temu #436879 przez malwinsien
Maryśka :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #436881 przez malwinsien
Monia sama z siebie a raczej mąż naciskał na genetyczne. Niestety kosztowało 260 PLN ale warto było :)
Agi z szaleństwem poczekam do 20 tygodnia. Jak mi potwierdzi wtedy płeć to już będzie szaleństwo :)
Według USG zaczynam 13 tydzień :)

12 lata 3 miesiąc temu #436883 przez agi-p
Malwinsien Marysia jest śliczna:) I jaka już duża :) Tak się ciesze , ze też ide na to badanie :) :) :)
To musisz suwaczek zmienić . Termin z usg dokładniejszy :)
Oj ja to do 20 tc nie wytrzymam :P Jak tylko rozpocznę 2 trymestr czyli 24 października to jadę ba zakupy :P Ale na początek neutralne kolorki będą :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka