- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malwinsien
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Agi ja kocham biel i chyba wszystko będę kupować właśnie w tym kolorze Pokoik też chcę jak najjaśniejszy
- klaudia_286
- Wylogowany
- gadatliwa
a my z męzem tak rozmawiamy na byle jakie tematy
na brzuszek zareagowal super co chwila sprawdza, nic mi nie daje robic i mowi uwazaj i uwazaj az mi to zaczyna na nerwach grać hihihi
wygarnelam tez co chcialam i mi lzej a on tylko sluchal i przytakiwał
zaraz mama przyjedzie i kawke bedziemy pic i ciacho hih
odezwe sie wieczorem
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Mój mąż znów zamiast mi pomóc to sobie wynajduje inne zajęcia albo siedzi przed kompem. No po prostu dziś to mam ochotę go zatłuc. Nawet synkiem się.nie zajął
Jestem dziś wkurzona na maksa. Nawet od rana nic nie zjadłam,bo się.chciałam jak najszybciej wyrobić.
Mam nadzieję że choć Wy macie lepszy.dzień.
- Paletka
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Haloooo Właśnie wróciłam Jestem strasznie szczęśliwa Dzidzia z USG starsza niż wynika z OM Wszystko wzorcowa!!! Machała rączką, nie zdawałam sobie sprawy, że już taka duża Dziewczynka!!!!!! Będzie Maria Helena
ooo to superr Gratuluje;) tak szybko dalo sie okresli plec...w 11tc,fajnie;)
My Leonkowi jeszcze nie wiemy co kupic...za tydzien robimy urodzinki bo w piatek konczy Roczek!
ja wam powiem ze mam super synka;) fajnie spi w nocy idzie spac ok.20-21 raz czasem wstaje na Mleko jeszcze ok.2-3 i tak nawet do 8 spi..
u mnie dzis tylko albo AZ 190dni do porodu
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
A my dzisiaj troszeczkę połaziliśmy - znaleźliśmy te same płytki co mieliśmy i chyba się na nie zdecydujemy... Zawsze będzie to taniej o kilka m2... mi się co prawda już trochę opatrzyły, ale z drugiej strony to nie mam siły wybierać nowych i się zastanawiać co i jak...
Robimy zmianę z kabiny prysznicowej na wannę, wanna co prawda mikroskopijna, bo 120x70, ale dla Dzidziusia to zawsze lepiej będzie, do tego chcemy dokupić parawan nawannowy... No i dzięki zmianie trochę miejsca więcej w łazience będzie więc chcę doinwestować w nowe szafki...
na razie z sercem na ramieniu czekam na wycenę kosztów remontu (bez kafelków, mebli itp)... aż strach się bać...
Pół dnia dzisiaj przespałam... Ja myślałam, że ta moja wzmożona senność już minęła, ale niestety myliłam się... No ale co tam... Widać Dzidzia potrzebuje, więc ja jej to zapewniam
Brzusio zaczął rosnąć, już go widzę coraz wyraźniej Maluch jakby nie patrzeć zbliża się już do 4cm
Malwi - a ile Twoja Marysia już ma cm? Bo albo nie napisałaś, albo przeoczyłam
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Malwinsien białe ciuszki ładne , ale mało praktyczne Zaraz zszarzeją , plamy z ulewania czy kupki nie zejda i juz nie sa takie ladne
Klaudia super , ze Męzowi brzusio tak się podoba I rozmawiajcie , rozmawiajcie Wygarnij wszystko co Ci na serduchu leży ...jak nie teraz to kiedy ? Dobrze , ze dba o Ciebie i tak sie troszczy
Kasia biedna Ty ! Mogłas nawrzeszczeć na Męża . Co On sobie myśli ? Nie możesz tak tyrać . Niech się chociaż Synkiem zajmuje . Ja czasami mojego tez musze delikatne an ziemię sprowadzić
Paletka to faktycznie Leonek to złote dziecko z tym spaniem . Amelka starsza , a nigdy tak pięknie nie spała
Urodzinki na pewno będą udane i prezent jakiś wymyslicie Zresztą dostanie tyle innych prezentów od innych , ze moze warto zamiast prezentu , kaske do skarbonki mu schować ? My tak już kilka razy zrobiliśmy i potem jest jak znalazł na coś ekstra
A na roczek kupiliśmy Ami rowerek .
Heri nachodziłaś się , to i zmęczenie większe . Dzidzia potrzebowała odpocząć Mnie też czasami dopada jeszcze mega senność .
A koszty remontu łazienki niestety jedne z droższych Mam nadzieje , ze nie skasują Was za dużo . Całe szczęście , ze takie remonty robi się raz na dług czas
I widzisz brzuszek rośnie
Nas Mężus wczoraj porwał na pyszny deserek Objadłam sie i było mi błogo
A dziś po kościele jedziemy na giełdę obejrzeć stoły i krzesła . Przymierzamy się z zakupem . Musimy kupic większy .
Miłej niedzieli
- HERI
- Wylogowany
- rozmowna
Aga - my 3 lata temu robiliśmy remont generalny... Wsadzilismy w to mieszkanie 80 tyś...
Ten remont to konieczność poprawy po tamtym pseudo fachowcy :/
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Malwisien gratulje! Wow jak super widać twoją córeczkę Zazdroszczę Ci, że wszystko już ok i wiesz już płeć. WOW Mi gin powiedziała, że dowiem się jaka płeć w 18 tyg., a wiec jeszcze trzeba poczekać.
Powiedz co Ci sprawdzała na tych badaniach i ile cm ma mała. Mi na badania w 12 tyg. sprawdzała czy nie ma rozszczepu kręgosłupa, czy dziecko nie ma zespołu downa, czy ma oczodoły i nosek oraz ile ma wzrostu. Mój maluszek w 12 tyg. miał 6,22 cm.
U nas dzisiaj ładna pogoda :-)można iść na spacerek
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja tak tylko na chwilke malwi sliczna corcia ja z julka nie mialam takiego ladnego i wyraznego zdjecia ale pewnie dlatego ze pozno zaczelam chodzic prywatnie i byla juz za duza zeby ja tak uchwycic mam nadzieje ze teraz tez zlapie takie piekne momenty
dave udanej zabawy i zakos troche torciku
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
ja poprzednio nie bylam na prenatalnych, takich specjalistycznych. moj gin ma jeden z lepszych sprzetow no i wiedze, wiec sprawdza wszystko sam. a jak ma watpliwosci to wtedy kieruje dalej. jak bedzie wszystko ok,to i tym razem nie bede korzystac z tych badan. nie wiem czy dobrze czy zle zrobie,ale tak do tego podchodze.
tak siedze i patrze na ludzi i widzialam juz chyba ze 4 pary blizniat:-)
- Majka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Przesyłam link :
Miłego oglądania
Ja obejrzałam z mężem mówi, że bardzo mu się podobało
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Dave bardzo dobre masz podejście . Skoro lekarz taki super i sprzęt ma dobry , to jak nie ma wskazań to bezsensu iść na prenatalne . Ja ide z koniecznosci , podobnie jak w poprzedniej ciąży .
Majka filmik już kiedyś oglądałam Lubie wsyzstkie filmiki z tej tematyki
A może nawet wcześniej dowiesz się jaka płeć Wszystko zalezy od ułożenia maluszka
Nam dzień minąl rewelacyjnie Szkoda , ze juz się kończy ...
Uciekam , bo Ami kąpie się z Tatusiem i musze mleczko przygotowac .
Zaglądnę później : )
- ppaulinka1990
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja dzisiaj taka niegadatliwa bo ciagle gdzies latamy:) w koncu sobie usiadlam i odpisuje
ide jutro do dentysty a we wtorek do gina:) juz sie doczekac nie moge:D:D zaraz wlacze filmik, ktory Majka polecila i obejrze z mezulkiem:)
Udanego wieczorku
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]