BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #444319 przez agi-p
Dzień dobry :)

Malwinsien możesz mi jeszcze raz wysłać linka do tych warsztatów ? Ile trwały ? Tak jak tam pisało do 20:30 ?

Majka jutro zaciskam rano kciuki i czekam na dobre wieści :) Może będziesz kolejną , której płeć Maluszka będzie już znana :)
Widze , ze same remonty i przeprowadzki trwają :)

Dave a jak się dziś czujesz ??? Brzusio już nie boli ?

My od rana w ruchu . Byliśmy na zakupach i kupiliśmy Amelce śliczne butki , bo już jej zimno w trampeczkach było . Teraz drzemka i popołudniu wizyta u pediatry i ortopedy .

Jeszcze musze jechać ze sobą do lekarza , bo mi wata w uchu została :P Czyściłam wieczorem uszy pałeczką i jakaś felerna byłą . Wata z końcówki utkwiła głęboko w moim uchu :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #444328 przez agi-p
Kasia co za palant z tego szefa !!! Jak można tak pracowników zostawić bez wypłaty ? Przez to wszystko jeszcze ty w stresie teraz . Mam nadzieję ,że szybko sytuacja sie wyjaśni .
Dobrze , ze do Mamy idziecie dzisiaj . Może troszkę się oderwiesz od tego wszystkiego .

12 lata 2 miesiąc temu #444346 przez MoNiaaa
kurcze kasia przykro mi z powodu tej wyplaty...clowiek haruje i nawet nie dostanie wynagrodzenia a takie zule smierdzace nic nie robia i panstwo im placi na wode wrrr;/;/
tez mielismy taki kryzys wiec cie dobrze rozumiem plakalam wtedy codziennie ale na szcescie maz znalazl inna prace i ja tez wiec tobie zycze zeby sie tez wyjasnilo!!!
wyplaty tez kiedys nie dostalam i do tej pory o tej"szefowej"sluch zaginal a razem z nim moja kasa!! tylko ludzie moga byc tak okropni i oszukac innego czlowieka i zarobic na jego krzywdzie ale moze u twojego M to tylko chwilowe i dostanie wyrowannie a pierozki pychaaa wiec korzystaj a mama pewnie sie ucieszy z odwiedzin :)

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #444360 przez malwinsien
www.bezpiecznymaluch.com.pl/ oraz modanabrzuszek.pl/ i najlepiej zostać do końca bo wtedy rozdają nagrody :) Dokładnie do 20:30

12 lata 2 miesiąc temu #444383 przez agi-p
Dzięki Malwinsien :) Wysłałam zgłoszenie na warsztaty . Niestety moda na brzuszek mnie nie łapie , bo to tylko w łodzi :(

12 lata 2 miesiąc temu #444640 przez Dave
Ja mam aktualnie w pokoju ciucholand :woohoo: :woohoo: Porządki z ciuchami :laugh:

CO do brzusia to już nie boli. Ale wczoraj to było nie miło. Jakbym miała nospę to bym sobie zapodała. A nie zrobiłam tego jeszcze nigdy i przy pierwszej ciąży też. W nocy też bolał. Potem przeszło i jes ok. Nie wiem, może się ponaciągałam, albo co. Dzidziol rośnie to się macica rozciąga i czasem musi poboleć. Oby nie często i nie mocno :)

Dobra wracam do ciuchów.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #444665 przez klaudia_286
Witajcie ja jestem po wizycie jestem jeszcze u rodziców,wieczorkiem dodam fotki a więc tak,maluszki mają się super...widziałam wszystkie dokładnie i są wszystkie zdrowe bez żadnych wad i niczego no i okazało się że będziemy mieli dwóch chłopaków i dziewczynke.
dziewczynka ma69mm,Piotruś ma 67mm a Pawełek 69mm...imionka dla dziewczyki jeszcze nie wiem na jakie się zdecyduje,słyszałam serduszka no super poprostu za 6 tyg mam kolejną wizyte u nich a zapare dni juz u swojego lekarza..

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #444669 przez kasia1329
Klaudia to gratuluję. Będzie równowaga mężczyzn i kobiet w domu :)

12 lata 2 miesiąc temu #444673 przez HERI
O ja!!!! :)))

Dla chłopców śliczne imionka, a dla dziewczynki też coś pięknego wymyślisz :)
Super, że dzieciaczki zdrowe... Rosną pięknie, i jak równiutko :):):)

Super, same dobre wiadomości :)

12 lata 2 miesiąc temu #444677 przez Dave
Kaludia - fantastyczne wiadomości :) :) :) :) :) Super!!! Aż mnie ciary przeszły jak czytałam :woohoo: :woohoo:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #444762 przez Paletka
Hejka;)

Urodzinki sie udaly!! Leonek zadowolony Ja tez:) imprezka tez udana:)

ale w Nd dostalam wysokiego cisnienia i do dzis lezalam w Szpitalu... masakra...

biore leki i oby bylo z tym cisnieniem juz OKI..

U nas juz 15tydzien!!
Musze was jakos nadrobic:)

Jesli chodzi o nasza LISTE:) to prosze na PW lub wpisac na forum co porawic co dodac:)--moze juz znamy koeljna Plec maluszka

3-Grudniowe Szczescie!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #444765 przez agi-p
Klaudia ogromne gratulacje !!!! Wspaniała trójeczka , nie ma co :) I jak się wyrównały .Ostatnio taka różnica wzrostowa była ,a teraz idą równiutko :) Oj skarbeczki trzy :) To myślcie nad imionkiem dla małej damy :) Jeszcze raz gratuluje :)

Dave Ty się oszczędzaj Kochana . Mam nadzieję , ze brzusio już bolał nie będzie .

Ja mam ucho przepłukane i już dobrze się czuje :)

Miłego wieczorki , my zmykamy kąpać Ami :)

12 lata 2 miesiąc temu #444766 przez ppaulinka1990
Super Klaudia ze juz znasz plec, mi lekaz powiedzial ze dopiero w 23 tyg,, pozno mi sie wydaje, nie? chyba na plec pojde do innego bo on ma dosc stary sprzet. tak poza tym z dzidzia wszystko dobrze, juz tak fajnie widac :) ma az 46mm:) takze kawał człowieka :D:D

Paletka ale juz wszystko w porzadku? w szpitalu Ci jakos ustatkowali to ciśnienie?

Mnie pewnie troszke nie bedzie, jutro lot, bedziemy pozno wiec pewnie w sobote bede :)

Trzymajcie sie dziewczynki :)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 2 miesiąc temu #444796 przez Paletka
ppaulinka1990 napisał:

Super Klaudia ze juz znasz plec, mi lekaz powiedzial ze dopiero w 23 tyg,, pozno mi sie wydaje, nie? chyba na plec pojde do innego bo on ma dosc stary sprzet. tak poza tym z dzidzia wszystko dobrze, juz tak fajnie widac :) ma az 46mm:) takze kawał człowieka :D:D

Paletka ale juz wszystko w porzadku? w szpitalu Ci jakos ustatkowali to ciśnienie?

Mnie pewnie troszke nie bedzie, jutro lot, bedziemy pozno wiec pewnie w sobote bede :)

Trzymajcie sie dziewczynki :)

plec kolo 20tyg. powinien podac Gin ale wczesniej to chyba tez wzaleznosci czy cos widac czy nie;)

tak juz wszytsko oki:) ja narazie;)

Klaudia--super wiesci :) gratuluje Pawelka i Piotrusia:) a i Damy tez;)

3-Grudniowe Szczescie!!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #444851 przez Majka
Cześć dziewczyny :-)

Klaudia gratuluje :-) fajowo :-)

Ja po wizycie. Maluszek ma już 85 mm. Dzisiaj mąż był pierwszy raz na wizycie usg. Był zachwycony jak biło serduszko maleństwu , a gdy wszedł i na niego spojrzał maluszek złapał się rączką za główke i pomachał nóżkami :-) Fajowy widok :-)Jutro wstawie fotkę bo muszę zeskanować. :-)

Następna wizyta 8 listopada :-) i najprawdopodobniej będę wiedziała czy synek czy córa :-)

Jutro napiszę coś więcej. Acha malwisien dzięki za info , że było fajnie na warsztatach - ja idę z mężem 16 października.

Ściskam Buziaki papa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka