BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #443773 przez MoNiaaa
dave 2 min na kolory??podziwiam :ohmy: ja nie jestem w stanie sie zdecydowac pewnie bedziemy stali pol godziny a i tak maz wybierze kolory a ja przy kasie bede marudzila czy jest pewien :silly:
a u mnie w przychodzi wdzialam szyld ze robia tez 3d wiec w pozniejszym nieco czasie dopytam co i jak i ile kosztuje

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #443786 przez agi-p
Dave Ty ekspresowa jesteś :) Ja to wszystko wybieram znacznie dłużej . Najpierw na necie wszystko przeglądam , wybieram , potem najlepiej w sklepie jeszcze , a i tak zdecydować się nie mogę :P Marudzę , ględzę , rozważam wszystkie opcje i Mężuś musi mi pomóc . A zazwyczaj po zakupie jeszcze stękam , ze mogliśmy jednak inaczej wybrać hahaha :P
Mój Mężuś to zawsze sie ze mnie śmieje :P

12 lata 3 miesiąc temu #443789 przez ppaulinka1990
Czesc dziewczyny:)

dave ale piękne malenstwo a jak wyraznie juz widac :) super :D:D

Agi super ze wyszlas :) nie ma to jak w domku :)

Wróciłam niedawno do domku, w pracy dzis bylam po swiadectwo pracy a potem w zusie i u mamusi- wloski farbowalam :) w swiat wyjezdzam to trzeba jakos wygladac :) a co do boli glowy to mnie prawie codziennie glowa boli...;/ ide jutro do gina na pomiarowe to go zapytam o te bole...

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #443798 przez klaudia_286
maluszki super

ja mam jutro to badanie ehhh ciekawe jak to bedzie u mnie hihihih

brzusio urosło a maluchy szaleją:P

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #443801 przez klaudia_286
jeszcze do niedzieli i znowu sama ohh,maz wyjezdza i dopiero na swieta bedzie,jakos to przeleciało...

12 lata 3 miesiąc temu #443804 przez klaudia_286
jak moge zapytac ile placiłyście za badania??

12 lata 3 miesiąc temu #443806 przez MoNiaaa
paulinko to cie czeka wyprawa ale super :) poszalej na zakupach za nas wszystkie :P

a ja mam chyba ochote na nalesniki :) moze jutro na obiad sobie zrobie z serkiem i duuzo bitej zmietany!!! chyba ze mi sie smaki zmienia:P
naraziew zastanawiam sie co na kolacje :dry:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #443814 przez ppaulinka1990
a ja wczoraj mialam taka ochote na nalesniki ze szok i dzisiaj mamuska mi zrobila:):) Pyszotka :)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #443820 przez MoNiaaa
ja ogolnie tak sobie przepadam ale tak mnie naszlo a zwlaszca na ta bita smietane:)
teraz pokroilam sobie banany i zalalam jogurem mmm pycha!!! nigdy nie mialam tak zeby ciagle jesc;/ masakra boje sie co bedzie dalej:(

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #443885 przez Dave
A mi dziś mama zaserwowała pomidorową i ryż zapiekany z jabłkami :) :) Mniammmm....

Czekam z utęsknieniem na męża. Miał teraz 4 dniówki i zostawał w hotelu, żeby nie jeździć tyle kilometrów. I już mi tęskno za nim. Więc współczuję każdych rozłąk Wam z mężami.

Jutro poszalejemy i dużo porobimy, bo ja jak chcę coś zrobić. To po pierwsze kartony ciężkie bym tachać musiała a po drugie z Mają na rękach.

U rodziców to teraz czas działania na grządce i nie chcę im Majki zostawiać, więc wszystko się masakrycznie przeciąga.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #443904 przez HERI
Hej Dziewczyny...

Ja już po wizycie... I pierwszy raz serduszko słyszałam! Cudne uczucie! Maluch zdrowy, wszystko pięknie,ma już 68mm... Mały gigant :)

no i zobaczyłam siusiaka ;) Się tak wypiął, że ja sama od razu się zorientowałam ;) A inna sprawa, że doktorek zrobił mi poza genetycznym również usg 4d... i to właśnie na tym 4d tak widoczny siusiuś był... ;) No i wg usg znowu mi się przesunął termin, teraz na 17.04...

Ehh.. człowiek od razu spokojniejszy :)

Noo.. a co do pracy... no to se mogłam pomarzyć, że mnie puści... Przede mną rok wolnego... l4 przedłużone na 30 dni, za 2 tygodnie mam iść na kontrolę, zrobić przedtem badania...

A zdjęcie później... ;) Albo jutro :P

12 lata 3 miesiąc temu #443908 przez MoNiaaa
heri dawaj zdjecie siusiaka!!! ale super juz wiecie co tam w brzuszku siedzi :) i fajnie ze macie lekarzy co od razu wam robi 3d :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #443909 przez HERI
MoNiaaa napisał:

heri dawaj zdjecie siusiaka!!! ale super juz wiecie co tam w brzuszku siedzi :) i fajnie ze macie lekarzy co od razu wam robi 3d :)

hihi... jakie 3d? ja miałam 4d!!! genialna sprawa! :)
tylko musialam wyskoczyc z 200stowek :P

12 lata 3 miesiąc temu #443911 przez MoNiaaa
a czym sie rozni 3d od 4d??
kurcze to nie tanio;/ a pytal sie wczesniej czy chcesz i czy mas zkase wogole?:P

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #443914 przez HERI
Nowocześniejsze aparaty USG umożliwiają trójwymiarową rekonstrukcję obrazu płodu i wnętrza macicy, nawet w czasie rzeczywistym, uwidaczniającą ruchy płodu. Dzięki badaniu trójwymiarowemu 3D możliwe jest nie tylko uzyskanie pięknego obrazu dziecka zrozumiałego dla obserwującej badanie kobiety ciężarnej, ale również uzyskanie przekrojów anatomicznych niedostępnych w badaniu dwuwymiarowym, ułatwiających rozpoznanie wad wrodzonych.

Tak zwane obrazowanie 4D to obrazowanie trójwymiarowe w czasie rzeczywistym, umożliwiające obserwację ruchów płodu, pracy serca, dostarczające wielu informacji niedostępnych w badaniach tradycyjnych, dostępne na najnowocześniejszych aparatach. Dzięki temu badaniu łatwiejsze jest uwidocznienie pewnych cech płodu, które mogą świadczyć o różnych chorobach, między innymi genetycznych.

:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka