BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #443916 przez HERI
Może i faktycznie trochę drogo...

Ale ten widok jest tego wart :):):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #443929 przez HERI
No to się zmobilizowałam i wrzucam foteczkę Mojego Malucha :)

picasaweb.google.com/lh/photo/jR9NG-Ny-j...Og_0?feat=directlink

Uff... jeszcze nie wiem jak Mu na imię damy ;)

12 lata 3 miesiąc temu #443940 przez ppaulinka1990
heri gratulacje :) tez juz bym chciala wiedziec :) na poczatku chcialam dziewczynke a teraz nawet wolalabym chlopca:) Marcelka malego :*

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #443948 przez klaudia_286
heri- maluszek superrr...:)

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #443949 przez HERI
Dziękujemy :)

12 lata 3 miesiąc temu #443960 przez agi-p
Heri Kochana wielkie gratulacje !!!! I chłopak będzie :) Super :) Ale fajnie , ze już wiesz . Bardzo szybko sie dowiedziałaś . Mam nadzieję , ze w poniedziałek i ja się dowiem kogo nosze pod serduszkiem :)
200 zł , to nawet nie dużo jak na 4d . U Nas jak przy Amelce pytałam to po 250 najtaniej 3d robili . A tam nieważne ..widok bezcenny :)

Oj to teraz przeglądaj imionka i wymyślajcie jak Wasz SYNUŚ będzie się nazywał :) Szczęściaro Ty :)

12 lata 3 miesiąc temu #443987 przez Dave
heri- maluch fantastycyny. gratulacje!!!!

to mamy juz parke:-)

ja zaliczam spadek formy. brzusio boli, cos mi niedobrze:-( na szczescie maz juztw domu to sie Maja zajmuje. Babcia kapie,a ja juz w lozku.

tak mnie jakos na wieczor scielo.

do jutra kochane

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #443994 przez HERI
No ciężko było nie zauważyć, tak się wypial :)
Sama żem zauważyła, doktorek potwierdził ;)

12 lata 3 miesiąc temu #443996 przez malwinsien
Heri synek niesamowity :) A to 3 D... BOSKIE :) Gratulacje :)

12 lata 3 miesiąc temu #444033 przez Majka
cześć dziewczyny!

Sorki, że długo się nie odzywałam, ale mam malowanie w domku i mieszkam u mamy i nie mam stałego dostępu do netu. Bynajmniej czytam na komórce wasze posty.
Przede wszystkich Heri gratuluje synka :-) Sliczna fotka. Jeny jak w tym tyg już widać jaki mały człowieczek mieszka w Twoim brzuszku.
Dave również gratuluje udanej wizyty u gina. Cieszę się, że wszystko jest ok :-).
Aguś zmartwiłam się gdy przeczytałam, że jesteś w szpitalu :-(. ufff na szczęście wszystko już ok i jesteś w domku. Oszczędzaj się Kochana i się nie przemęczaj.
Klaudia Ty to masz dobrze, że masz tak często te wizyty. Również się cieszę, że wszystko jest ok.
Pozostałe dziewczyny gorąco sciskam i również trzymam kciuki. Jak ten czas leci.
Ja jutro o 8:00 mam wizytę u gina. Jeny jak się boje i jakiego mam stessssa. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Nie wiem jak dzisiaj zasnę. Trzymajcie moooooocno za mnie kciuki :-)
No to mamy już dziewczynkę i chłopczyka. Ciekawa jestem jak potoczy się dalej i czy sprawdzi sie, tak jak ja czuję , że u mnie będzie dziewczynka. Zobaczymy :-)
Przesyłam gorące uściski i sweet dreams :-)

pa pa

12 lata 2 miesiąc temu #444227 przez Dave
Dzień dobry!

A co tu tak cicho???

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #444229 przez malwinsien
Majka ja od samego początku czułam, że dziewczynka i się sprawdziło :)

Zapomniałam wam napisać, że tydzień temu byłam na tych warsztatach bezpieczny maluch - dosyć ciekawe, szczególnie pierwsza pomoc przy niemowlakach oraz nauka jak karmić piersią... A i dają prezenty, butelki, smoczki skarpetki i kremy :) Można wygrać wózek maxi cosi :) Dzisiaj idę na warsztaty Moda na brzuszek :) Zobaczymy jak tam będzie :) Można sobie zobaczyć zdjęcia z tych spotkań na FB :)

12 lata 2 miesiąc temu #444247 przez ppaulinka1990
Dzień dobry :)

Majka jak tylko wrócisz to daj znac co i jak :)

Malwinsien fajne takie warsztaty, sama bym sie z checia wybrala ale u nas takich nie ma niestety...;/ bynajmniej nie slyszalam, a staram sie przegladac na biezaco portale na ktorych bylyby jakies informacje.

a ja dzis sprzatanko ostatnie przed wyjazdem, pranko i do gina:) dam znac co i jak po wizycie:)

Udanego dnia:*

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 2 miesiąc temu #444254 przez MoNiaaa
witam dziewczyny :)

malwi super ze masz takie zajecia:) a gadzety zbieraj bo sie napewno przydadza :)

ja dzis od rana w [pracy
mialam dzis nalesniki robic i co..okazalo sie ze mikser juz jest wywieziony z mieszkania wiec moze kupie jakas lopatke i sos zrobie z makaronem bo nie mam koncepcji.
wogole jestem mega glodna!!!i jak zwykle nie dobrze mi...chyba juz tak zostanie do Ii trymestru a strasznie meczace to uczucie;/

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #444314 przez kasia1329
Dzień dobry dziewczyny!

Jednak nie dało rady umówić się do lekarza bo jest za granicą na jakimś konsylium czy coś, ale pielęgniarka poleciła mi Lacibios Femina i gdy nie przejdzie mi do poniedziałku to się zgłosić bo wtedy już będzie. Brzuszek już mnie nie boli więc się nie stresuję tak bardzo.

Kaikai taka wielkość maluszka w 11 tygodniu jest w porządku. Poza tym widać już zarys małego człowieczka :).Na genetycznym na pewno zobaczysz już dużo.
A co do dolegliwości to Ci nie zazdroszczę, z tym że u mnie to tak że jak nie jem to właśnie mam mdłości i bóle głowy. Najgorsze że przeciwbólowo można tylko paracetamol, który mi osobiście wcale nie pomaga i trzeba się męczyć. Fajnie, że mężuś Ci pomaga. Mój się stara też, ale nie zawsze mu to wychodzi, czasami mnie tak denerwuje, że mam ochotę go walnąć :)

Dave pastelowe kolorki są fajne :) u mnie z wyborem też zawsze szybko idzie, dłużej się mój mąż zastanawia niż ja :) Maluszek super, teraz to już będzie widać coraz więcej bo dzidziulki będą rosły, z fasoleczki już się przekształcił w człowieczka.

Agi cieszę się, że Cię wypuścili ze szpitala. W końcu w domu lepiej się dochodzi do siebie niż w szpitalnych czterech ścianach. Teraz tylko się oszczędzaj :)

Heri no to już możesz wpaść w szaleństwo zakupowe dla chłopczyka :) no i oczywiście książka i szukanie odpowiedniego imienia :)

Malwinsien u mnie chyba też nie ma takich warsztatów, a szkoda bo chciałabym się wyrwać na trochę z domu. A prezenty zawsze się przydadzą, więc jak masz możliwość to korzystaj.

U mnie dziś była dziewczyna po "haracz" za mieszkanie i okazało się, że jej siostra jest w ciąży. Niby nie chce przyjść mieszkać do tego mieszkania bo w bloku mieszka jej szefowa, więc na razie nie mam się czym martwić. Gorzej jak ją przyciśnie i będzie chciała być na swoim i jednak się zdecyduje. Na razie jednak jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że przedłużą nam na kolejny rok umowę.

Ja dziś od rana jakoś się średnio czuję, mam potworną zgagę a w domu nie mam Rennie :( do apteki daleko. Wczoraj się dowiedziałam, że szef mężowi nie wypłaci pieniędzy bo ma kryzys finansowy i nie ma na wypłaty. A mi zostało w portfelu 2 zł i pusta lodówka. Oczywiście z nerwów się poryczałam, w nocy nie umiałam spać... Gorzej już być nie mogło, jeszcze się okaże że szef splajtuje to nie wiem co zrobię. Oby się to wyjaśniło.
Dlatego dziś się wpraszam na obiad do mamy na ruskie pierogi domowej roboty.

No nic idę trochę poleżeć, mam nadzieję, że synuś mi na to pozwoli.
Miłego dnia kobietki!!1

Paulinka, Majka i Klaudia czekamy na wieści po wizytach :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka