BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #445405 przez agi-p
Aaaa ... Kasiu ja jestem z woj.Śląskiego z Międzyrzecza koło Bielska - Białej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #445462 przez Dave
a ja jestem ze slaska - Pruchna, wioska kolo Cieszyna

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #445528 przez agi-p
Chyba już weekendowo się u Nas zrobiło .

Wypoczywajcie Kochane i do spisania :)

Spokojnej nocy :)

12 lata 2 miesiąc temu #445672 przez Dave
Dobranoc :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #445734 przez mankowa
Hej widzielismy nasza dzidzie,nie bylo zadnych podejrzen ze cos nie tak,zdjecia nie mam nie wiem ile mierzy bo z tego przejecia to zapomnielismy o cokolwiek pytac ;)nie bylo dobrze widac bo dzidzia odwrocona ale podejrzenia padaja na dziewczynke,maz jeszcze ma nadzieje ze chlopiec wiec dopiero badania za 2mce potwiwrdza co jest wlasciwie. jeszcze przed nami badania z krwi odnosnie schorzen genetycznych.

12 lata 2 miesiąc temu #445777 przez kasia1329
Mankowa najważniejsze że wszystko w porządku :)

A co do płci...mam chłopca i chciałabym dziewczynke teraz, bo zawsze mi się parka marzyła.
Jednak bez względu na to co będzie ważne żeby było zdrowe. Będzie chłopiec to będę go kochać równie mocno. Dla dziewczynki mamy dwa imiona Maja lub Nadia a na drugie Anna po babci, a dla chłopca nie wiem :) mam nadzieję że dojdziemy do porozumienia :)

12 lata 2 miesiąc temu #445794 przez Dave
A my działamy na całego.

Już prawie kuchnia rozpakowana :laugh:

W dójkę robota idzie pełną parą.

Mankowa
- najważniejsze, że wszystko good :side: :side:

12 lata 2 miesiąc temu #445826 przez agi-p
Dzień dobry :)

Mankowa super , ze wszystko dobrze :) Płeć poznacie w swoim czasie :) W sumie co za znaczenie kiedy sie ją pozna ? Na 100% wiadomo i tak dopiero przy porodzie będzie ;)
Cieszę sie , ze Dzidzia prawidłowo się rozwija :)

Dave to powodzenia w urządzaniu kuchni :) Przynajmniej czas szybko Wam leci jak tak cały czas coś robicie :)

Kasiu ja mam dwie dziewczynki w domku i fajnie byłoby mieć teraz chłopczyka , ale tak jak piszesz najważniejsze , zeby dzidziuś był zdrowy , a jakiej płci to już drugoplanowa sprawa .
My imoina też juz mamy wybrane :)

Byłyśmy na rynku i na zakupach , przyszłam padnieta . Usypiam właśnie Ami i ide też sie położyć :)

Miłego dnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #445886 przez Dave
Ale cisza :(

12 lata 2 miesiąc temu #445947 przez agi-p
Cisza , bo pogoda piękna się zrobiła :)

Mnie od rana głowa boli i niedobrze mi strasznie . Wymiotowałam już nawet , spałam , spacerowałam , ale nic nie pomaga :(
Godzinę na spacerku byłam , Ami ożywiona , a ja padnieta :P

Mężuś pojechał właśnie do wypożyczalni filmy pożyczyć i strzelimy sobie maraton filmowy :)

Miłego popołudnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #446149 przez Dave
agi - i jak maraton? udany? pomogl na dzisiejsze dolegliwosci?

a ja uciekam spac. dobranoc:-)

12 lata 2 miesiąc temu #446223 przez agi-p
Dzień dobry :)

Dave maraton trwał do północy :P Ale filmy niby polecone przez sprzedającą , a niezbyt trafione . Ale przynajmniej wspólnie sobie oglądaliśmy i oczywiście komentowaliśmy tak , ze wesoło było na maksa :)

Wczoraj wymiotowałam 2 razy i czułam się fatalnie , ale chyba coś w powietrzu było i ciśnienie leciało .
Dziś czuję się mimo nie przespanej nocy dużo lepiej :)
Już po śniadanku jesteśmy , Mężuś jeszcze śpi , Paula z Babcią do sklepu idą , a Ami ogląda Tetetubisie ...mam chwilę dla siebie :)

Miłej niedzieli Kochane :)

12 lata 2 miesiąc temu #446227 przez HERI
Dzień doberek... :)

my wczoraj dla odmiany łaziliśmy po sklepach, płytki wybraliśmy - beżowe z pomarańczowym dekorem... ładniusie :) szafkę do łazienki też wybraliśmmy, tak więc troszkę pracowicie było...

My też już dzisiaj po śniadanku, mam plan wyciągnąć małża na spacerek jak się troszkę rozpogodzi... :)

A co do filmów - wczoraj na tvn leciały listy do julii - bomba film :D polecam :)

12 lata 2 miesiąc temu #446399 przez kasia1329
Dziewczyny ja to się ciągle zastanawiam nad wyborem wózka. Nasz ostatni Brevi Ovo.3w1 był mega niewypałem. Oglądałam w sklepach.wczoraj i dziś i mam wrażenie że jeszcze.nie wyprodukowali takiego.co by mi przypasował. A jak już jakiś jest e miarę ok to cena poraża. Nie dam 4tys za wózek. A Wy macie jakieś pomysły??

12 lata 2 miesiąc temu #446403 przez mankowa
Hej a jakie masz oczekiwania co do wozka jaki ma byc.duzo mozesz obejrzec na you tube. ja ze spacerowek kupulam disyc popularny maclaren techno xt teraz chyba kupilabym inny i o polowe tanszy.czasem popularnosc nie jest rowna z oczekiwaniami, kilka spelnia ma daszek ktory sie poeieksza na tyle ze chroni od slonca bez dodatkowego okrywania a ze jest wazku co do lekkosci to chyba sa lzejsze od tego modelu. ja tez jak szukalam to tez nie bylo takiego co by spelnial wszystkie moje oczekiwania kazdy ma jakies wady.tutaj popularne sa jogger city mini,uppababy lite,bugaboo ktore sa starsznie drogie ale czy takie super osobiscie mi sie nie podobaja jest jeszcze jeden ma gp moja kuzynka ale tez ma swoje wady,jest wygodny ale tez nie ma wszystkiego to chybA jest bumbleride india

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka