BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #446528 przez klaudia_286
dzieki

Moje malenstwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #446532 przez monia89
Ja bardzo chciałam bliźniąt u mojego M w całej linij pokoleniowej występują ale nam się nie udało niestety :) może następnym razem :)

12 lata 2 miesiąc temu #446537 przez agi-p
Klaudia dzieciaczki rewelacyjne :) Chłopaki jak fajnie razem sie trzymają :) a Córcia jak sobie słodko leży i jakby się uśmiechała :) A imię dla Córci juz wybrane czy nadal sie zastanawiacie ?

Monia witaj wśród Nas i rozgość się :) Chyba każda z Nas boi się porodu , mimo , ze dla kilku nie będzie to pierwszy poród ;) Strach zawsze jest :P A na kiedy masz termin ? Wiecie już czy będzie synuś czy córeczka ?

Malwinsien wydaje mi się , ze czytałam o Jedo i były to pozytywne opinie . Najlepiej poszukaj w necie jakiegoś forum .

12 lata 2 miesiąc temu #446540 przez klaudia_286
My też za pierwszym razem mieliśmy córke
wiec nawet sie nie spodziewaliśmy

Agi imię hmmm nie wiem Maja lub Marysia ale nie wiem

12 lata 2 miesiąc temu #446541 przez kasia1329
Klaudia super Maluszki :)

Monia 89 witamy. Nie bój się. Każda kobieta jest do tego stworzona :) a jak nie dasz rady sama to Ci pomogą. Ja w pierwszej ciąży też się bałam panicznie porodu. I kiedy dwa tygodnie przed terminem odeszły mi wody byłam przerażona. Na porodowce położne mnie uspokoić nie umiały. Dodatkowo wylądowałam w szpitalu w którym nie chciałam rodzić bo nikogo tam nie znałam. Stres spowodował najprawdopodobniej że żadne leki nie działały i nie,miałam ani pół skurczu i rozwarcia. Po 16h prób wywołania porodu zrobili mi c.c.
Teraz z perspektywy czasu żałuję że nie chodziłam np do szkoły rodzenia, bo zapewne by to pomogło, więc może warto byłoby żebyś spróbowała. Często takie szkoły rodzenia są przy szpitalach w których można rodzić i prowadzą je położne więc łatwiej później o współpracę. Poza tym można się nauczyć wielu praktycznych rzeczy i potem się człowiek tak nie martwi.

Poradzisz sobie, a tu możesz licZyć na nasze.wsparcie!

12 lata 2 miesiąc temu #446544 przez kasia1329
Klaudia do Pawła i Piotrusia pasuje Patrycja albo Paulinka :)

12 lata 2 miesiąc temu #446546 przez klaudia_286
wiem tez chcialam całkiem inne ale no niestety musze zgodzić się z meżem hihih

12 lata 2 miesiąc temu #446556 przez agi-p
Czyli Majeczek troszkę będzie :P Mój Mężuś nie chce już słyszeć o innym imieniu dla córeczki :P

A jutro prenatalne , więc może się już dowiem czy Szymon czy Maja :) A ogólnei jutro 3 razy mi krew będą pobierać i juz mi słabo na samą myśl :(

12 lata 2 miesiąc temu #446557 przez klaudia_286
ojj ,mnie to narazie omija

12 lata 2 miesiąc temu #446558 przez agi-p
Szczęściara ;)

A Marysię to Mężuś chciał bardzo przy Amelce początkowo . Ale ja nie chciałam .

Uciekam , oczy mi sie juz zamykają .

Spokojnej nocki:)

12 lata 2 miesiąc temu #446560 przez kasia1329
Mi tam nie przeszkadza pobieranie krwi, zawsze mnie tylko wkurza czekanie w kolejce i mieszające się zapachy potu, perfum itd.

12 lata 2 miesiąc temu #446561 przez klaudia_286
ja leże hhihi i mi usługują

12 lata 2 miesiąc temu #446657 przez MoNiaaa
dzien doberek :)

troche mialam do nadrobienia :)

monia witam cie serdecznie :) kazda chyba boi sie porodu bez wzgledu czy juz rodzila czy nie nie ma co ukrywac niestety porod wiarze sie z bolem i mega stresem wiec to normalne ze sie boisz.
ja w sumie ostatnio stwierdzilam ze przy 1 ciazy tez strasznie sie balam i coagle o tym myslalam a teraz jesczze o tym tak nie mysle m:)

Majka kaludia super fotki i jakie duze dzieciaczki :):) tylko kilka tyg roznice jest miedzy nami a jaka roznica w wygladzie maluszkow:) ciekawqe co ja zobacze za 2 tyg?

a ja po szkoleniu jestem bylo fajnie choc pod koniec nudno ale bylam w fajnym towarzystie wiec bylo super:) posmialysmy sie i spedzilysmy troche czasu razem i psychicznie odpoczelam i sie odcielam na chwile od wszystkiego :)

dzisiaj szlam do pracy znowu ta droga...i naprawde sie balam jak przechodzilam przez to przejscie to weszlam na ulice dopiero jak auto wychamowalo do zera!!mam nadzieje ze z czasem to minie

co do imienia to ja mam pewne typy ale moj M jeszcze sam nie wie i mowi ze jeszcze za wczesnie zeby sie zastanawiac i nawet nie wiemy czy chlopczyk czy dziewczynka przy JUlce typem dla chlopca byl kacper wiec pewnie teraz bedzie wchodzil w gre:)

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #446664 przez malwinsien
MONIA witamy :)
Klaudia twoja dama chyba się uśmiecha na zdjęciu ;)

12 lata 2 miesiąc temu #446665 przez kasia1329
Hej dziewczyny!
Ja właśnie jem śniadanie, a potem maraton po urzędach, a następnie po sklepach. Za niecałe dwa tygodnie idę na 50 lecie ślubu i muszę sobie jakieś ubranko kupić.
Jak wrócę to znowu porusze temat wózków :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka