BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #446802 przez monia89
u jakiejś młodej lekarki wiem że przyjmuje tylko w środy i piatek po południu napiszę Ci doklądnie mojego męża bratowa była już na tym badaniu i niestety wykryto u ich synka wadę serduszka rodzi w połowie stycznia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #446804 przez monia89
A Ty gdzie sie wybierasz na badanie???

12 lata 2 miesiąc temu #446812 przez malwinsien
do Dudarewicza

12 lata 2 miesiąc temu #446814 przez monia89
też Łódź???

12 lata 2 miesiąc temu #446818 przez monia89
katarzyna janiak ja jadę do niej

12 lata 2 miesiąc temu #446823 przez Dave
Wow jak tu gwarno od rana. Lubię :side: :side: Mimo, że mam mało czasu na czytanie i w ogóle :laugh:

Co do wózka to mam ten po Majce. Mutsy Urban Rider. Jestem zadowolona bardzo. Komfortowy i niezawodny, super się prowadzi, doskonały na wózkowe wyprawy. Niestraszne mu dziury, góry, zaspy itp. No ale do wagi lekkiej nie należy. Duże pompowane koła robią swoje. Wiele osób boi się skrętnej tylnej osi - nie ma czego!! Wszystko jest kwestią wprawy. Chociaż przyznam, że nie jest tak zwrotny jak te z ruchomymi przednimi kołami.

Kupiłam używkę, która jest ja nówka :side: Kolorki mam różne, pasujące do dziewczynki i chłopca więc luzik. Wózek 3w1, fajny. Każdy element innego koloru. Jak znajdę fotę z aukcji to Wam pokarzę.

A spacerówkę - parasolkę mam Inglesina - super!!

Połówkowe to ok 20-22 tygodnia. Mi je zrobi mój gin więc spoko.

Ogólnie to dalej się aklimatyzujemy i próbujemy przyzwyczaić do tutejszych zwyczajów.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #446827 przez MoNiaaa
polowkowe przeciez robi sie u swojego lekarza i on najlpeiej bedzie wiedzialk kiedy ci je zrobic.

moj mezus wczoraj zaczal juz rozkrecac szafki od Julki z pokoju..jak sobie pomysle ze niedlugo czeka mnie ta cala przeprowadzka to masakra tyle rzeczy..niby wywozimy caly czas cos a nie widac zeby cos ubylo :ohmy:

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #446831 przez monia89

12 lata 2 miesiąc temu #446834 przez monia89
Przeprowadzacie się Dziewczyny???

12 lata 2 miesiąc temu #446842 przez MoNiaaa
monia ten wozek jest prawie identyczny jak moj jumper i musze ci powiedziec ze jest malutki kosz na zakupy a jak sie wsadzi spacerowke to juz wogole jest kiepski dostep do niego ze nawet torebke ciezko wsadzic

ja sie przeprowadzam "po 20" i wqrzam sie juz bo 20 na karku a ja nie znam konkretniej daty i wiecie jak to jest...zaczynam sie czasem zastanawiac czy nas nie wystawi ta baka ale ma nadzieje ze niedlugo sie odezwie z konkretna data

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #446851 przez monia89
To takie wkurzające po którymś.....
Wiesz mi nie zależy na koszu na zakupy tzn zależy mi by wszedł tam ewentualnie Yorczek gdy się zmęczy :P

12 lata 2 miesiąc temu #446857 przez MoNiaaa
to york ci sie tam reaczej nie zmiesci albo dostanie klaustrofobii bo te kosze sa naprawde okropne tzn do poki masz gondole dsa sie przezyc ale pozniej to koszmar!!!zreszta zawsze cos kupisz po drodze na spacerze i meczysz sie polk godziny zeby to upchnac a starszemu nawet zabawek do piasku nie ma jak wcisnac bo jest tak waska szczelina ale oczywiscie kazdy robi po swojemu ja tylko mowie ze swojego doswiadczenia bo jak o tym koszu myle to mi sie krew gotuje

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #446861 przez monia89
Kurcze to dobrze wiedzieć. W pt wybieram się do sklepów w moim mieście bo na allegro to ja nie chce kupować wózków bo ja jestem z tych którzy muszą dotknąć :P To będę patrzeć :) Najwyżej wezmę moich modeli i będziemy próbować. A w czwartek zobaczę moją Amelunie :) Chyba że jej jajeczka dorosły....

12 lata 2 miesiąc temu #446865 przez MoNiaaa
ja musze jeszcze 2 tyg poczekac i sie zastanawiam co zobacze na kolejnej wizycie bo poki co nie widzialam jeszcze serduszka :( myslicie ze bedzie juz widac calego dzidziusia i raczki nozki...czy dalej bede fasolke widziala?

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #446872 przez monia89
ja w 9 widziałam już malutkiego człowieczka tzn były już zalążki nóżek rączek.....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka